reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
czy ktos jeszcze o mnie pamieta?? czy juz moge sobie szukac nowego forum:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
zaleglosci nie do odrobienia.....
tyle sie ostatnio u mnie dzialo ze nie mialam czasu juz na BB:-:)-( az mi wstyd ze tak zaniedbalam....
Ja pamiętam i nawet się pytałam gdzie jesteś ale wszyscy mnie zignorowali:baffled:
absolutnie nie szukaj nowego forum :no:
co u Ciebie??

czy ktos jeszcze o mnie pamieta?? czy juz moge sobie szukac nowego forum:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
zaleglosci nie do odrobienia.....
tyle sie ostatnio u mnie dzialo ze nie mialam czasu juz na BB:-:)-( az mi wstyd ze tak zaniedbalam....

Pewnie ze cie pamietam.Pisz co tamu ciebie slychac.

Chyba dziewczyny macie racje.Nie moge sie ogladac na innych.To jest nasze zycie zycie i powinnismy spelniac nasze plany i marzenia.
Dzieki na was zawsze mozna liczyc:tak::tak::tak:

wlasnie wrocilam do domu. A gdzie bylam? a na wielkiej wyprzedazy w jeszcze wiekszym centrum.
Nogi mi chyba odpadna,w portfelu 200 zl mniej, a w szafie 2 sliczne kiecki, szorty i czerwona torebka.

czuje sie spelniona ;)

Branoc!

Asiu pamietam pamietam :-) czuje się tak jak Ty, że totalnie zaniedbałam forum i dziewczyny ale cóż :baffled: rzeczy ważniejsze wzieły góre :zawstydzona/y:

Naomi wybacz, ale nie doczytałam o co chodzi :zawstydzona/y: czy chcecie się starać o drugie dzieciatko???? Jeżeli tak to nie ma sie co zastanawiać na poczatku będzie pewnie trudno, ale później odetchniesz z ulgą, że dzieci wychowały się obok siebie i będzie coraz lepiej :tak: my chcemy się starać o drugie za ok 2-3 lata z naciskiem na 2 ale ile będzie trwać to staranie to nie wiem, o Kube staraliśmy się pół roku.

reklama
Do góry