Grazia7806
Wrześniowe mamy'07
Witam wszystkie przyszle mamusieMam na imie Grażyna i cieszę się że wkońcu was tutaj znalazłam .:-) Otóż zastanawia mnie kilka rzeczy: :-( pierwsza sprawa to termin chodzi o obliczenie terminu porodu sama sobie obliczylam na 5,6 wrzesień ....pielegniarka wypisujac katrte ciazy wpisala termin na 21 wrzesien, a wg usg wychodzi ,że teraz jestem w 19 tygodniu, wiec termin wypadałby 14 września..... sama juz nie wiem którego terminu sie trzymać:-(
A druga sprawą jest to ,że bedąc w 19 tygodniu nie czuje jeszcze ruchów dzidziusia:-(martwie sie tym gdyż, jak byłam w ciąży z pierwszym dzieckiem (synuś ma 8lat) to w tym czasie juz dawno odczowałam ruchy:-(Z tego wszystkiego zapisałam się na badania prenatalne mam je dopiero 16 maja wiec jest jeszcze troche czasu ... chyba nie wytrzymam i pojde gdzies na usg i bede próbowała sie dowiedziec .. czy z dzidziusiem wszystko wporzadku
Gdybyście mogły mi doradzić byłabym bardzo wdzieczna
A druga sprawą jest to ,że bedąc w 19 tygodniu nie czuje jeszcze ruchów dzidziusia:-(martwie sie tym gdyż, jak byłam w ciąży z pierwszym dzieckiem (synuś ma 8lat) to w tym czasie juz dawno odczowałam ruchy:-(Z tego wszystkiego zapisałam się na badania prenatalne mam je dopiero 16 maja wiec jest jeszcze troche czasu ... chyba nie wytrzymam i pojde gdzies na usg i bede próbowała sie dowiedziec .. czy z dzidziusiem wszystko wporzadku
Gdybyście mogły mi doradzić byłabym bardzo wdzieczna