majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Idę spać. Jeszcze raz Wam dziękuję. Dobranoc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maciuś urodził się w 38 t.c.
A Zuzia przecież sama się już super przemieszcza, nie musisz jej nosić;-)
Nie pekaj malenka...ja chetnie wrocilabym do czasow sprzed miesiaca gdzie moj spokojny Stasiulek siedzial sobie W JEDNYM MIEJSCU i ladnie sie bawil...a teraz to Stas pedziwiatr...spi cwaniaczek z podkulonymi nozkami z twarza wbita w materac...zadziwiajaceA Zuzia przecież sama się już super przemieszcza, nie musisz jej nosić;-)
Smacznego po tych przejściach należało Ci sięa ja zjadlam 4 WIELKIE kremowki, a co tam!CIasto francuskie przelozone bita smietana i dzemem!Rany!Ale to przez @ mam taka chcice...raz na miesiac mozna zaszalec!
zapraszam do siebie na ciasteczko
Wiecie, ostatnio mam znów doła odnośnie Maciusia. Tzn. obwiniam się o wszystko co jest z nim nie tak. Począwszy od okresu ciąży i przedwczesnego porodu. Z mojej winy, bo nie wyleczyłam zęba i wdała się infekcja. Jak patrzę na Maciusia to mi się płakać chce:-zawstydzona/y:
.
super mama super Maciuś i tego się trzymamy!!!!!!!
nie takie zadziwiające, u nas taka pozycja do spania to norma:-)zenada, masakra...mowie o meczu. Udalo mi sie obejrezc na necie bo nie mam polsatu...eeeh
Nie pekaj malenka...ja chetnie wrocilabym do czasow sprzed miesiaca gdzie moj spokojny Stasiulek siedzial sobie W JEDNYM MIEJSCU i ladnie sie bawil...a teraz to Stas pedziwiatr...spi cwaniaczek z podkulonymi nozkami z twarza wbita w materac...zadziwiajace
A Macius ma swoj czas i o swoim czasie niepostrzezenie zacznie swoje swawole