Kasia, Nuska - ja bym radzila sprawdzic ryzyko zachorowan. Szczegolnie w Egipcie. I na wszelki wypadek nie jadla nic z niesprawdzonych zrodel.Lacznie z woda - lepiej kupowac w zamknietych butelkach. Na szczescie na jamajce nie ma ryzyka chorob, ale ostroznosc nie zawadzi
Humor mam zwazony bo...ja chce z powrotem moje niezniszcalne dzieckoChyba spakuje urwisa w paczke i wysle do UK- do ojca
My się wybieramy do Turcji a tam raczej takich rewelacji nie powinno zresztą Klavell była tam z Hani i nie było problemów my też juz kiedyś byliśmy w Turcji ale to było bardzo bardzo dawno temu na pierwszą rocznicę ślubu och kiedy to było
A właśnie jak tam z tą Twoją Jamajką udało się przełożyć termin???
No i trzymam kciuki za Staśka żeby powrócił jako niezniszczalny a to co jest teraz to tylko taki jego wybryk, chciał Ci synek pokazać jak mają nie które mamy;-);-);-)
No i o to mi chodzi będę dalej takiego szukać no chyba ze ty u siebie znajdziesz to dasz znać:-)Czy chroni przed sloncem calkowicie napewno nie ale zawsze cos co najwazniejsze glowke ma zaslonieta jedyne co to raczki sa na sloneczku jak wystawi ale taki daszek + kremik to dobre polaczenie i ochrona jest