reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Kasia, Nuska - ja bym radzila sprawdzic ryzyko zachorowan. Szczegolnie w Egipcie. I na wszelki wypadek nie jadla nic z niesprawdzonych zrodel.Lacznie z woda - lepiej kupowac w zamknietych butelkach. Na szczescie na jamajce nie ma ryzyka chorob, ale ostroznosc nie zawadzi
Humor mam zwazony bo...ja chce z powrotem moje niezniszcalne dziecko:baffled:Chyba spakuje urwisa w paczke i wysle do UK- do ojca

My się wybieramy do Turcji a tam raczej takich rewelacji nie powinno zresztą Klavell była tam z Hani i nie było problemów my też juz kiedyś byliśmy w Turcji ale to było bardzo bardzo dawno temu na pierwszą rocznicę ślubu och kiedy to było:happy2:

A właśnie jak tam z tą Twoją Jamajką udało się przełożyć termin???
No i trzymam kciuki za Staśka żeby powrócił jako niezniszczalny a to co jest teraz to tylko taki jego wybryk, chciał Ci synek pokazać jak mają nie które mamy;-);-);-)
Czy chroni przed sloncem calkowicie napewno nie ale zawsze cos co najwazniejsze glowke ma zaslonieta jedyne co to raczki sa na sloneczku jak wystawi ale taki daszek + kremik to dobre polaczenie i ochrona jest
No i o to mi chodzi będę dalej takiego szukać no chyba ze ty u siebie znajdziesz to dasz znać:-)

reklama
a ja zjadlam 4 WIELKIE kremowki, a co tam!CIasto francuskie przelozone bita smietana i dzemem!Rany!Ale to przez @ mam taka chcice...raz na miesiac mozna zaszalec!

zapraszam do siebie na ciasteczko
thumbgal.php

Ostatnia edycja:
Jak tu pusto?:baffled: A gdzie jest Izabela? Czy ona gdzieś wyjechała?

Wiecie, ostatnio mam znów doła odnośnie Maciusia. Tzn. obwiniam się o wszystko co jest z nim nie tak. Począwszy od okresu ciąży i przedwczesnego porodu. Z mojej winy, bo nie wyleczyłam zęba i wdała się infekcja. Jak patrzę na Maciusia to mi się płakać chce:-:)zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
majandra nie zadreczaj sie, wszystko sie ustabilizuje na pewno, nie mozesz miec wyrzutow sumienia skoro nie zrobilas czegos umyslnie...ja leczylam zeby rowniez w czasie ciazy, wszystko mam robione na biezaco, wycierpialam meki bo niechcialam miec znieczulenia a i tak zupelnie inne rzeczy przytrafily sie Nel..cholerny naczyniak, teraz ta morfologia...Glowa do gory

Niestety nie radzę nie wiem czy słyszałaś o chorobie "zemsta faraona" ( bardzo silne problemy z żołądkiem i biegunka wynikająca z faktu ,że w Egipcie jest inna flora bakteryjna niż w Europie i np.pokarm może wywołać zapalenie.) paskudztwo potrafi wymęczyć a wiem z własnego doświadczenia byliśmy na urlopie w Egipcie 3 lata temu ze znajomymi u mnie to objawiło się dość spokojnie wzięłam jakieś leki i przeszło za to mąż znajomej męczył się całe trzy dni przed wyjazdem i jeszcze jeden dzień po powrocie.Jest jedno pocieszenie są osoby których to nie chwyta, ale jak raz to przejdziesz to już możesz tam latać co roku:-)

Turcja to luz ale z Egiptem trzeba uważać osobiście nie zabrałabym dziecka nawet dwuletniego właśnie przez zemstę faraona straszna paskudztwo pomimo tego że bardzo uważałam na wodę itd to i tak to złapałam:wściekła/y:

My właśnie wróciliśmy z kursu tańca (a Zuzia od prababci) i zaraz muszę położyć małą spać, ale sobie pofikaliśmy :-)
Izabela z tego co wiem jest nad morzem pogodę ma chyba nie za specjalną...

Majandra jeżeli Maciuś jest wcześniakiem to ma prawo robić wszystko odpowiednio później
Kurcze dzisiaj się dowiedziałam że po tym zabiegu nie będę mogła nic podnosić :szok: ciekawe co zrobię z Zuzią???

reklama
Do góry