reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Majandra jeżeli Maciuś jest wcześniakiem to ma prawo robić wszystko odpowiednio później
Kurcze dzisiaj się dowiedziałam że po tym zabiegu nie będę mogła nic podnosić :szok: ciekawe co zrobię z Zuzią???
Maciuś urodził się w 38 t.c.

A Zuzia przecież sama się już super przemieszcza, nie musisz jej nosić:-D;-)

reklama
Majandra - weź się dziewczyno w garść i głowa do góry :tak:Maciuś jest bardzo ładnym i ZDROWYM chłopczykiem i wszystko jest z nim Tak,:tak:Nie dopatruj się dziury w całym:no:. I przestań sie obwiniać
Dzięki Tobie i Twojemu mężowi jest na świecie;-) ma kochających i troskliwych rodziców czy można pragnąć czegoś więcej?
Tak, uśmiechniętej i pogodnej mamusi:-D:-D
A jeżeli ma jakiekolwiek zaległości to nadrobi je szybciej niż sądzisz:tak::-D
jak poczytasz to za jakiś czas to się będziesz śmiała

Majandra kochanie jeszcze niedawno sama mnie pocieszałaś....
prosze Ciebie nie pisz głupot że "to twoja wina ze z Maciusiem jest nie tak"
po pierwsze jakie nie tak!!!!!!!!!!!!!
wałkowałyśmy tysiąc razy że każde dziecko ma swoje tępo rozwoju, wiedziałam filmik jak Maciuś ślicznie pełza (ja moge tylko pomarzyć żeby moja Jula tak się przemieszczała) rośnie Ci cudny chłopak więc nie wymyślaj!!!!!
po drugie jesteś naprawdę świetną matką dbającą o swojego synka która za jakieś pół roku czytając ponownie te posty będzie się śmiała sama z siebie:-):-)
przepraszam za ostry ton ale nie wytrzymałam....
super mama super Maciuś i tego się trzymamy!!!!!!!

reklama
Do góry