Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Nie mam niestety zmywarki ale na 100% będzie to pierwszy zakup jakiego dokonam do mojej nowej kuchni w mieszkaniu/domku moich marzeńDziewczyny mam pytanie czy myjecie butelki w zmywarkach??? Ja jeszcze nie ale zastanawiam sie może już można? Co o tym myślicie? Tylko szczerze bo właśnie nastawiam zmywarkę i nie wiem włożyć czy nie;-):-):-):-) oczywiście czekam na odpowiedź:-)
Oj, szkoda. A jak to jest z tymi testami? Możesz je powtórzyć?ja dzis nie zdalam testow wewnetrznych na prawko. jestem tak zla, bo jazda byla idealna...a nie zdalam... testow
Nie no, niektórzy ludzie są naprawdę tragiczni i nie liczą się w ogóle z innymi. Mam nadzieję, że już niebawem coś znajdziesz. Co do pieniędzy to jeszcze półtora miesiąca temu miałam odłożone 1 tys. złotych na tegoroczne wakacje. Ale z tygodnia na tydzień pojawiały się nieprzewidziane wydatki i nasz budżet wakacyjny stopniał prawie do zera. Niemniej jednak i tak pojedziemy na wakacje, tylko poczekamy na wypłatę męża. Mam nadzieję, że nie wydamy za dużo, bo przecież jedziemy na wieś do braci mojej mamy, zatem główny wydatek to dojazd pociągiem, a na życie i tak musielibyśmy wydać czy tam czy siedząc w domu.Ostatnio mielismy nalego dola z powodu pieniedzy ale juz sie troche naprostowalo.Bez rezultatow szukam pracy jakoopiekunka bo narazie moge isc tylko do takiej pracy.Bylam juz umowiona z jedna babka ze zaczynynam pilnowac jej corki od zeszlej srody,a ona tydzien temu napisala mi sms ze znalazla se kogos blizejWkurzylam sie strasznie,bo juz sie ze mna umowila na 100% a tu nagle taka wiadomosc.No i znowu dostalam dola,bo juz myslalam ze troche pomoge mezowi finansowo zeby nie musial sie tak martic sam o ta kase.I nadal szukam.
Hej, to wymyślajcie kiedy i gdzie się spotykacie. Ja mam kuzynkę ulubioną w Rybniku to może upiekę dwie pieczenie na jednym rożnie - odwiedzę kuzynkę i dołączę do spotkaniaa jeśli chodzi o spotkanie to ja jestem z okolic Rybnika, Wodzislawia i jestem oczywiście chętna
Oooo, ja mam tak samo. A na dodatek młody ma mega-katarzysko i jedzenie przypomina wojnę, z której najczęściej zwycięsko wychodzi... Tymuś. A mama sprząta pobojowisko.A moj Stachulski przechodzi sam siebie: dzis bylo plucie, dlawienie sie jedzeniem, wkladanie obu raczek di ust, wyjamowanie jedzenia oczywiscie przy akopaniamencie histerii - wariactwo...