reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Czy któraś z was miała może torbiel galaretowatą ( gangliona) bo mnie zrobiło się to cholerstwo na nadgarstku i strasznie mnie boli. Czytałam że można to masować i może się rozejdzie ale ja mam to tak twarde że chyba skończy się na zabiegu. Podobno to łagodna forma nowotworu wiem że to nie groźne i da się to wyleczyć ale brzmi nieciekawie.

Ostatnia edycja:
reklama
wy uciekacie, a ja Wam opowiem scene jak z filmu. Od paru dni gadalam, ze pojade dzis na wielkie zakupy?I ze kupie sobie stolik, dywan itp?Z tego nici!Czemu? Moj M mial nasze oszczednosci przy sobie( juz nie chce mi sie opowiadac co i jak dokladnie, bo sie trzese), ale skonczylo sie to tym, ze koles(z ktorym siedzial w aucie) kazal mu dac jemu cala kase, a jak M powiedzial, ze nie i chcial wysiasc, to ten zaswiecil spluwa zza spodni, wiec boze :-( zostawil i uciekl z samochodu :-( Poprostu nie wiem, co mam teraz robic :-( WYganiam go na policje, ale sie boje, bo to czarny charakter i nie wiem czy czasem nie ma adresu naszego, w co watpie, ale jednak sie boje :-( O kase sie nie martwie, bo to sie nadrobi, ale rany...opowiadam, a sama w to nie wierze. Oszukano nas i okradziona grozac bronia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam z wieczora i uciekam. U nas spoko, rano wojna z J ale wieczorem już było dobrze. Na zgodę jednak dziś nie będzie@. U dzieci spoko.
Do juterka, na pewno jutro będzie Was też dużo na bb , bo ma byc brzydka pogoda i ma cały dzień padac. Więc do jutra.

Hrudzi witaj baaaaaardzo nam Ciebie brakowało a marianny były podczas Twojej nieobecności dośc senne. Buziaki dla Staśka i super są jego osiągnięcia rozwojowe.

wy uciekacie, a ja Wam opowiem scene jak z filmu. Od paru dni gadalam, ze pojade dzis na wielkie zakupy?I ze kupie sobie stolik, dywan itp?Z tego nici!Czemu? Moj M mial nasze oszczednosci przy sobie( juz nie chce mi sie opowiadac co i jak dokladnie, bo sie trzese), ale skonczylo sie to tym, ze koles(z ktorym siedzial w aucie) kazal mu dac jemu cala kase, a jak M powiedzial, ze nie i chcial wysiasc, to ten zaswiecil spluwa zza spodni, wiec boze :-( zostawil i uciekl z samochodu :-( Poprostu nie wiem, co mam teraz robic :-( WYganiam go na policje, ale sie boje, bo to czarny charakter i nie wiem czy czasem nie ma adresu naszego, w co watpie, ale jednak sie boje :-( O kase sie nie martwie, bo to sie nadrobi, ale rany...opowiadam, a sama w to nie wierze. Oszukano nas i okradziona grozac bronia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:szok::szok::szok::szok: co to się dzieje na tym naszym świecie:szok::szok: jejku aż mnie zamurowało jak to dobrze że tylko tak sie to skończyło a nie gorzej:baffled::baffled: a to jakiś wasz znajomy czy cos od niego chcieliście kupić???? Straszne to co sie wam przydarzyło bardzo mi przykro:-:)-(

Hrudzi witaj baaaaaardzo nam Ciebie brakowało a marianny były podczas Twojej nieobecności dośc senne. Buziaki dla Staśka i super są jego osiągnięcia rozwojowe.

Hrudzia Witaj ja tęskniłam :-):-):-):-) jak dobrze że wróciłaś, a senne Marianny o nie nie ja tu buszowałam do 1 w nocy ale samiutka jak palec zostawałam:-:)-) bo też najpóźniej przybywałam hihihi:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Gratulacje dla Stasia spryciulek raczkuje super. A i jeszcze jedno jak Cię nie było to padła propozycja spotkania i to wieczornego Carioca zaproponowała co o tym myślisz bo ja jestem na tak:-):-):-):-)

Blimka - dzięki!! No i fajnie, że okazja się znalazła, ja się przyłączam wirtualnie:rofl2::laugh2::-D
Jezu:szok::szok::szok:, zatkało mnie :szok::szok::szok:
Co z tymi ludźmi:-:)no2: bardzo mi przykro:-:)-(dobrze, że tak się skończyło.
Co to za typ???? Też bym była wystraszona, ale zgłosiłabym to. Przecież to najbezczelniejszy bandycki napad!!!! Jak będzie bezkarny sytuacja może się powtórzyć

Larcia - też jestem w szoku co to był za typ spod ciemnej gwiazdy?? Jakiś znajomy?? Musiał wiedzieć że M ma duża kasę przy sobie. Po prostu szok, czemu z nim siedział w jednym samochodzie??:szok::szok::szok::szok:

my tez sie witamy spalismy do po 7:00 hani przebralam wloski umylam i jestem
ale mialam dzis ekstra sen normalnie wszystkie spotkalysmy sie n a zorganizowanym przez nas zjezdzie ale bylo ekstra

reklama
Do góry