reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja też życzę wszystkiego dobrego:-)
Zaraz zmykam bo przez te zębowe historie nie byliśmy jeszcze w kościele .Rano Zuzia obudziła się o 8 dostała cycka i znowu zasnęła obudziła się dopiero o 10 , później basen imieniny cioci i jak przyjechaliśmy do domu to nam dziecko padło :-) ale mam nadzieję że się zaraz obudzi ....ciekawe o której pójdzie dzisiaj spać???

reklama
Maciuś już po kąpieli i kolacji, śpi:szok: Nie było sensu go przetrzymywać, bo już nawet bawić się nie chciał:no:. A ja próbuję pisać. Wiecie co.:angry:Już mi tylko to pisanie zostało, wszystko resztę zaliczone:tak:

Czesc BaBony
Wrocilam, ufff, do domu, od-kursowiona, w koncu...i do was:-). Nie doczytam bo nazbieralo sie tego ze 100 stron wiec wybaczczcie. Ale co slychac? jak wasze brzdace? wszystko w porzadku? ktos doszedl do babonow?
Stachu juz zasuwa jak pershing po podlodze, chodzi podtrzymywany pod raczki, kilka razy sam juz stanal bez podporki, ma prawie 6 zebow - nowe gorme jedynki sa jakby zielono-zólte:baffled::szok:, nie wiem czy mam sie martwic? ale spytam na wizycie pediatry, bo wybieram sie tak kontrolnie na mierzenie i wazenie. W gadaniu zero postepow - zadne mama, baba ani z tych rzeczy. W kwestii apetytu bez zmian czyli lubimy jesc duzo i czesto. Ale co mnie martwi najbardziej;-) to slad zaginal po moim niezniszczalnym smyku - pokazuje takie koziolki ze glowa boli - wymusza, histeryzuje itp. I od 18 jest regularnie wrzask az do zasniecia. No i dzis nabil 2 fioletowe guzy:baffled:

Witamy Córę Marnotrawną:-D:-D;-);-)
A Stasiu może powinien wcześniej chodzić spać albo za dnia więcej spać (jeśli da sie go położyć;-)). Gratuluję postępów:tak: U nas też powoli coś się dzieje. Chodzimy w końcu na rehabilitacje.

Hruda no witaj!!!!! :) mam nadzieje, że pocieszy Cię fakt, że Kuba też jest marudą :( a dzis normalnie wychodzi z siebie tak wyje :( mam dosc bo nie wiem jak mu pmóc :( dałam Ibum a ten dalej, woła mama to go biorę a ten zaraz na podłoge z podłogi do mnie mama biorę a ten na podłoge!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa ok trza wytzryamc.

Shinead z okazji imienin najlepsze życzenia!!! Dużo zdrowia samych uśmiechów, niech Olafek rośnie jak na drożdżach i będzie dla Ciebie wielką pociechą!!! Sto lat!!!:-):-):-):-):-):-)

Red%20Velvet_zoom%20copy.jpg

Dołączamy sie do życzeń:-)

reklama
My również życzymy wszystkiego najlepszego.

Witaj Hruda spowrotem w szponach nałogu:-) oj czekałyśmy na Ciebie:tak:

Trzymanie kciuków pomogło zdałam na 4:-) teraz tylko obrona 2 lipca i byłoby dość.
O żeby mi się chciał uczyć tak jak mi się niechce:zawstydzona/y: Myślałm o tym żeby to przełożyć na wrzesień, a może lepiej odrazu to załatwić

Do góry