My też zmykamy bo dzisiaj jeszcze ładnie ale od jutra u nas 15 stopni brrrrrrPoza tym mamy sloneczny dzien, wiec uciekamy na spacerek.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My też zmykamy bo dzisiaj jeszcze ładnie ale od jutra u nas 15 stopni brrrrrrPoza tym mamy sloneczny dzien, wiec uciekamy na spacerek.
A w jakim wieku Wasze dzieci przestały używać pieluszek za dnia?
:-) Witajcie Kobietki! Jestem Mama Julitki Urodzonej 11wrzesnia 2007. Nie Ukrywam, Ze Jestem Poczatkujaca Na Tym Forum I Delikatnie Zagubiona. Do Tej Pory Cala Ciaze I Te Prawie 9m-cy Spedzilam Na Innym Forum, Ale Niestety Tam Watek Wrzesniowy Wymiera Smiercia Naturalna. Bardzo Mi Brakuje Pelnej Aktywnosci Mamusiek, Dlatego Tez Postanowilam "zadomowic" Sie U Was. Mam Nadzieje,ze Nie Bedzie Tu Trzeba Czekac Kilka Dni Na Czyjs Wpis.
A teraz z innej beczki. Dziewczyny, ile się teraz daje księdzu w kopertę na chrzest?? Planuje 300 i nie wiem czy będzie dobrze![]()
Monia, 1,5 roku i bez pieluchy. Nieźle.![]()
Shinead, Maciuś też ma dość lekki sen, ale staram się go przyzwyczajać może nie do hałasu, ale do normalnych odgłosów dnia.
witam witam
A teraz z innej beczki. Dziewczyny, ile się teraz daje księdzu w kopertę na chrzest?? Planuje 300 i nie wiem czy będzie dobrze![]()