majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Właśnie wróciliśmy ze spaceru. Maciuś nic nie spał. Jest okropnie marudny. Spróbuję go położyć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My daliśmy 150 zł to wystarczająco jak za chrzest 300zł to za dużo i niech sobie ksiądz myśli co chce i tak potraktował nas z pośpiechem bo mu nie pasowało.
A teraz z innej beczki. Dziewczyny, ile się teraz daje księdzu w kopertę na chrzest?? Planuje 300 i nie wiem czy będzie dobrze
No to mam kolezanki do kolejnej ciazy, fajnie. Zalozymy sobie na wrzesniowkach watek "wrzesniowe mamy znowu w ciazy". Ciekawe, ktora z nas pierwsza zaciąży.
Alez dzis FASZYSTKE spotkalam w sklepie. Ja bylam ze Stasiem w wozku. Najpierw przeszla szybko przed nas, prawie mi wlazła na wózek w ciasnej alejce. Potem szla przede mna, takim nierownym tepem i ja dwa razy najechalam. Awanture mi zrobila normalnie a mnie zamurowało. Ze na nia najechalam, ze z wozkiem do sklepu nie wolno i ze ciaza mi na mozg zaszkodzila. Bylam w takim szoku, bo taka wygladajaca porzadnie dziewczyna. No tego mozgu jej nie darowalam i odszczeknelam cos bez wiekszego sensu. Stala przy kasie obok i ja wyjezdzajac przejechalam jej po palulach, ale przysiegam ze nie chcacy, ale przepraszajac parsknelam smiechem, kasierki tez bo wszystko wczesniej slyszaly.
ja to najwczesniej za 2 albo lepiej 3 lata.. chyba ze sie jakas wpadka zdarzy
brawo dla MaćkaZasnął. Po raz pierwszy bawiąc się maskotką
A ja planuje nastepna ciążę, tak mniej wiecej startujemy zimą. Kto z nami?
Monia, 1,5 roku i bez pieluchy. Nieźle.
A teraz z innej beczki. Dziewczyny, ile się teraz daje księdzu w kopertę na chrzest?? Planuje 300 i nie wiem czy będzie dobrze
ja to najwczesniej za 2 albo lepiej 3 lata.. chyba ze sie jakas wpadka zdarzy
My chrzciny wyprawialiśmy razem ze ślubem (7 lat zajęło nam zdecydowanie sie;-)) w kopercie daliśmy 500zl ale ksiądz jej nie wziął i powiedział, że mamy teraz inne wydatki szok!!!!!!!!!!!!!!