Enia, gratulejszyn z ząbkiem. Tak samo się cieszyłam
Olusiowi wyszedł pierwszy ząbek jakieś dwa tygodnie temu. Jak głupia poleciałam do apteki po lepszy żel (mieliśmy bobodent, ale dentinox o wiele lepszy).
Widze ze sie seksowny temat rozwinal U nas z rzadka cos sie zdarza zwykle padamy na twarz ze zmeczenia...
to samo... mąż do pracy na 6-tą, kładzie się o 21 razem ze mną. także NIE MA SZANS:]
30Agulka pisze:
Pytanko. Czy lubicie poranny sex? Bo ja nie. Strasznie sie przed tym bronię.
o, a ja właśnie lubię! rano człowiek wypoczęty to już inna sprawa niż wieczorem.
Sorki, że nia zacytuję (nie mogę teraz tego znaleźć), ale widzę że coś rozmawiałyście o teściowych. ODRADZAM MIESZKANIE Z TEŚIOWĄ!! To najgorsze co może być, szczególnie jak jest małe dziecko. Ja na szczęście za jakiś miesiąc się wyprowadzam, a teściowej od kwietnia nie ma (wyjechała do pracy) ale i tak cały czas mam niemiłe wspomnienia. Przez tą kobietę przestałam karmić piersią, cały czas na mnie naciskała, że mały jest głodny, żebym mu kupiła butelkę i dokarmiała. A ja głupia tak zrobiłam! I teraz strasznie żałuję, po pierwsze Olusiowi pogorszyły się kupki, po drugie dostał alergii i po trzecie z powodu alergii znalazł się w szpitalu na zapalenie płuc, miał duszności. Teraz bidulek jest na bebilonie pepti. Tak mi moja 'kochana' teściowa pomogła.... Szkoda, ze nie wiedziała, ze jak dziecko przystawia się częściej do piersi to i pokarmu przybywa. Dlatego uważajcie kochane
Teściowa jest dobra, jak się z nią nie mieszka.
Urodziłaś Olusia w moje imieniny W swoje też?
Niestety nie ^^ Ja mam imieniny 1-go sierpnia. Nawet nie wiedziała, że 26 września jest Justyny...
Co do kolejnej ciąży.... ee... planuję za jakieś 2,3 lata. Wiem, że trochę duża różnica wieku, ale chcę trochę odpcząć. Jeżeli będziemy planować to też start zimą, żeby się latem urodziło ^^
W ogóle, dużo jest tutaj mam z jednym dzieckiem?