reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam witam ale się rozgadałyście dziś no proszę tylko temat sex-u sie pojawił i goraco na forum a tak wieczorami pustki:-):-):-):-):-)

Witajcie kobietki!

Mój Krzysio ma ząbek:-D:-D:-D hura, hura, hura...

Co do meczów to obydwoje nie oglądamy piłki, ale i tak szkoda, że nasi przegrali:baffled: oglądamy za to formułe z Kubicą na czele:happy2:

A to tak jak u nas my też raczej kibicujemy Kubicy ale jak są mistrzostwa i grają nasi to obowiązkowo oglądam. Ale Kubica super pierwsze miejsce:-):-) ale co tu dużo mowić
" Polak wygrał niemieckim bolidem a Niemcy wygrali Polakiem"
i co oni by bez nas zrobili:-p;-);-);-);-)

Dziewczyny, jeszcze tylko 9 postów i będę miała ich 3000:szok::-D Muszę jakiegoś tortu poszukać w internecie;-):tak:
Gratuluję hip- hip hura:-):-):-)

To chyba nie za dobrze o mnie świadczy:zawstydzona/y:
Ależ kochana to bardzo dobrze o Tobie świadczy:tak::tak::tak:

A ja mam już ponad 1000 :-)

Kasiu by Ty gaduła jesteś ;-);-);-)

:-) Witajcie Kobietki! Jestem Mama Julitki Urodzonej 11wrzesnia 2007. Nie Ukrywam, Ze Jestem Poczatkujaca Na Tym Forum I Delikatnie Zagubiona. Do Tej Pory Cala Ciaze I Te Prawie 9m-cy Spedzilam Na Innym Forum, Ale Niestety Tam Watek Wrzesniowy Wymiera Smiercia Naturalna. Bardzo Mi Brakuje Pelnej Aktywnosci Mamusiek, Dlatego Tez Postanowilam "zadomowic" Sie U Was. Mam Nadzieje,ze Nie Bedzie Tu Trzeba Czekac Kilka Dni Na Czyjs Wpis.

O nie tu czekać nie trzeba tu raczej żeby być na bieżąco to trzeba się postarać a tak w ogóle WITAMY NA BB

Ty teraz jesteś Majandra trzeciego tysiąclecia :-D:-D
Donkat - witaj na forum a mąż będzie się musiał pogodzić z nałogiem:-)
Asiek - bo to forum to miks życiowo-naukowo-edukacyjno-fantastyczny z elementami erotyki:-D

Mój już się pogodził wie że z Wami nie wygra wolał zaakceptować moje przywiązanie do Was:-):-)

Pytanko. Czy lubicie poranny sex? Bo ja nie. Strasznie sie przed tym bronię.

Nie brrrrrrr:baffled::dry::eek::errr::growl::unsure::oo:

OH NIE!!!!!!!!! Niecierpie!!!! Ja muszę być wypiżdzona na maksa!!!! Tzn po toalecie itp....

Dobrze że wyjaśniłaś bo już :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
no to Carioca szykuj się
Agulka - mnie ostsnio tez się nic nie chce dosłownie padam na pysk:baffled: i tak padłam w piątek i w sobotę a od niedzieli samotnia

A tak najbardziej to marzy mi się weekend albo pare dni w luksusie jakieś spa albo co
hmm albo weekend we dwoje też by mógł być:rofl2::-)

O matko dobrze że przypomniałaś mąż mi wykupił karnet na spa jakiś czas temu:szok::szok::szok: i muszę sprawdzić do kiedy mam czas :szok:na wykorzystanie go a było to już jakiś czas temu :baffled:lecę sprawdzić ale gapa ze mnie zapomniałam o tym tak jako,ś mi czas szybko leci nie nadążam

Właśnie mi psiapsiółka napisała, że facet ją rzucił po raz 3 :baffled: w związku trwającym 8 lat :no: a ona się mnie załamana pyta czy on jeszcze do niej wróci :confused::baffled:

Jutro mam bojowe zadanie. Jedziemy z Kubalką do ciotki w sprawie podniesienia na duchu :tak:

Właśnie mi psiapsiółka napisała, że facet ją rzucił po raz 3 :baffled: w związku trwającym 8 lat :no: a ona się mnie załamana pyta czy on jeszcze do niej wróci :confused::baffled:

Jutro mam bojowe zadanie. Jedziemy z Kubalką do ciotki w sprawie podniesienia na duchu :tak:
współczuje toksycznego związku, takiego faceta to miała dawno w d*** kopnąć

reklama
Hello! :-)

Ale tu gorąco - upały w związkach widzę :tak:

Donkat - witaj!!!

JEśli chodzi o ciekawe miejsca to my mieliśmy sporo fajnych przygód - włącznie z parkiem, lasem, łódkami różnej maści, autami, namiotami, pociągami. W domu też przygody kuchenne i łazienkowe :-)
No i urodził się Pawełek i jakoś tak dziwnie się zrobiło - mocno łóżkowo... a jak już Paweł śpi w łóżku bez szczebelków to w ogóle mam wiecznego cykora że przyjdzie i nas nakryje :sorry2: Głupio tak, nie? Nam to by się przydał szalony weekend we dwoje :tak:

Do góry