reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

No, Maciuś też tak się budzi. Kurczę, a ja myślałam, że może kolejne ząbki idą.

Poza tym Maciuś się przeziębił przez te cholerne autobusy. Na dworzu jest ok, ale jak wchodzę do autobusu to po kilku minutach cały spocony. Wychodzę, to np. wiaterek zawieje i już mamy przeziębienie:angry:

U Nas to samo :baffled: w autobusach ukrop!!!!!

A jak Maciuś reaguje na obcych?????

Wczoraj Kuba śmiał się na całego do faceta w kościele :laugh2: ale nie zawsze jest taki pogodny. Zauważyłam, że jak podchodzi ktoś mu obcy do niego to najpierw patrzy na mnie jak ja reaguje na niego i jak się usmiecham to on też.:confused:

reklama
No, Maciuś też tak się budzi. Kurczę, a ja myślałam, że może kolejne ząbki idą

a udaje Ci się go łatwo uspokoić - bo mi tak, ten płacz był jakby przez sen.... ponosiłam ją chwilkę i znów zasypiała i tak kilka razy... nam co prawda teraz kolejny ząbek wyszedł ale myślę, że w nocy to nie było tym spowodowane bo w dzień nie płakała... myślałąm że bedzie jej za zimno w samym body ale jest ok:tak:

Witam wszystkich!
Mój maluszek jest z 26 września 2007, a więc chyba trafiłam w temat ;) Jestem tutaj nowa, w zasadzie to mój pierwszy post, więc liczę na wyrozumiałość i pomoc w razie potrzeby ^^"
A więc może troszeczkę o sobie? Mam na imię Justyna, 21 lat. Jestem studentką filologii polskiej na uniwersytecie warmińsko-mazurskim (obecnie na urlopie dziekańskim). Jak już wspomniałam, mój synek Oluś urodził się 26 września. Na forum trafiłam przypadkowo, ale bardzo się cieszę, że będę miała okazję porozmawiać z mamusiami 'po fachu' :)

A mnie się wydaje że pojedziemy do domu i z żadnymi Niemcami w finale nie będziemy grać:no:

Ja dziś do fryzjera się obciąć bo zarosłam i pasemka potworzyć bo odrosty nie z tej ziemi. Tylko nie wiem co na to powie moja mama jak będzie musiała zajmować się dwójką dzieci:szok: Jeszcze o tym nic nie wie :baffled:
no nie bedziemy grac z niemcami bo ich w finale z nami nie bedzie :-D:-D:-D
tez ide dzisiaj do fryzjera :tak::tak::tak:

nie od dzis wiadomo ze Zielonka z Lesznem nie przepadają za sobą...
a ja sie dopiero dzisiaj dowiedzialam ;-)

Witamy, Nny:tak: Cóż za ciekawy nick:-D;-)
zapraszamy na watek o nickach :laugh2:

Ciekawy? ^^ Powstał jakieś 10 lat temu i nie potrafie się od niego odzwyczaić.

Widzę, że rozmowa toczy się wokół snu bobasków. Ja do tej pory ubierałam Olusia do spania w body i pajacyk na długi rękawek. Wczoraj założyłam mu body na krótki rękaw i śpioszki do pasa, przykrywam go kołderką, ale on i tak się cały czas odkrywa, zmienia pozycję spania. Gdy zaglądam do niego rano, śpi w zupełnie innym miejscu niż go położyłam...

reklama
Co do pozycji spania :-) to Kuba ostatnio sypia z dupką wypietą do góry :laugh2: wygląda to kosmicznie!!!

Iza zgadzam się Niemców nie będzie już finale, hmmm niestety zdrowy rozsądek podpowiada, że Nas też ale serce mówi co innego :-)

Do góry