Co do pozycji spania to Kuba ostatnio sypia z dupką wypietą do góry wygląda to kosmicznie!!!
Olo też tak sypia :-) Poprawia tym humor mojemu mężowi z samego rana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do pozycji spania to Kuba ostatnio sypia z dupką wypietą do góry wygląda to kosmicznie!!!
Ale śpiochy takie na ramiączkach????? Chyba ciepło macie w pokoju. U Nas jest 22 stopnie.
To fotka na zamkniętym po wizycie u fryzjera obowiazkowa:-)Ja dziś do fryzjera się obciąć bo zarosłam i pasemka potworzyć bo odrosty nie z tej ziemi. Tylko nie wiem co na to powie moja mama jak będzie musiała zajmować się dwójką dzieci Jeszcze o tym nic nie wie
Kasia - ja mogego na noc nigdy w nic wiecej nie ubieralam, no chociaz zwykle body z dlugim rekawem, jak bedziemy w polsce to chyba w samym pampersie bedzie spal jak tam takie upaly 30 stopni, boje sie ze mi sie mlody znow rozchoruje
Asiek - ja tam tez nie jestem kibolem ale jak sa mistrzostwa to oglądam, zwłaszcza mecze półfinałowe i finały obowiazkowo a wżużlu chyba jesteśmy p przeciwnych barykadach u mnie UNIA LESZNO!!! jeahhhh
przynajmniej możemy sie pochwali, ze nam niemcy gola nie strzelili!
Etka to wyjście z grupy to wersja optymistyczna :-)
A nie napisałam Wam. Myślałam, że zemdleje wczoraj. Kuba raczkował sobie po pokoju nagle zobaczył pilota na łóżku i w te pędy do niego chyba potknoł się i upadł na buźke. Rozwalił sobie przednimi zębami górną warge :-( krew kapała Kuba w ryk. Zachowałam zimną krew i na szczęście po chliwi już było dobrze, warga co prawda napuchła, ale to Kubusiowi nie przeszkadzało w śmianiu się.
Witamy witamy zaglądaj do nasz często ale body + pajacyk i do tego kołderka to chyba za ciepłoCiekawy? ^^ Powstał jakieś 10 lat temu i nie potrafie się od niego odzwyczaić.
Widzę, że rozmowa toczy się wokół snu bobasków. Ja do tej pory ubierałam Olusia do spania w body i pajacyk na długi rękawek. Wczoraj założyłam mu body na krótki rękaw i śpioszki do pasa, przykrywam go kołderką, ale on i tak się cały czas odkrywa, zmienia pozycję spania. Gdy zaglądam do niego rano, śpi w zupełnie innym miejscu niż go położyłam...
D
Ja małego ubieram na noc w cienkiego pajaca i śpi bez przykrycia jak tylko go przykryję to i tak wszystko zrzuca i zasypia dopiero jak nic go nie przykrywa tylko co ja zrobię zimą jak on tak nie lubi być przykryty.