reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam. Właśnie Adaś mi usnął. Nie spał od 3:30 co za łobuz.:szok:To przez gorączkę, u nas okna są na wschód więc od samego rana sauna w domu.:-( Ok idę poczytac

słuchajcie... wiem, że to nie w temacie, ale dlaczego zdjecie w mojej sygnaturce jest pomniejszone? za duży rozmiar? ma 260 x 390....

Ale mam agresora!!!!!!!!!!!! :wściekła/y: Wiercą, wiercą i ciagle KUR**** wiercą cudem uśpiłam Kubusia :-( mam dosyć tego ich remontu!!!!!!!!!! Czy nie mogli tego robić gdy byłam w ciąży!!!!!!!???? Nie bo wtedy nie zrobiliby nikomu na złość :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ooj... Kasia nie zazdroszczę. U nas tylko ocieplają blok, mamy pełno styropianu na balkonie i już jestem zdenerwowana, bo wszystko niesie się do domu, muszę odkurzać codziennie w pokoju w którym najmniej przebywamy :(

Dzień dobry Igorek śpi więc zajrzałam tutaj kosztem sprzątania oczywiście :-)
Ja dziś do fryzjera się obciąć bo zarosłam i pasemka potworzyć bo odrosty nie z tej ziemi. Tylko nie wiem co na to powie moja mama jak będzie musiała zajmować się dwójką dzieci:szok: Jeszcze o tym nic nie wie :baffled:
To fotka na zamkniętym po wizycie u fryzjera obowiazkowa:-)

Kasia - ja mogego na noc nigdy w nic wiecej nie ubieralam, no chociaz zwykle body z dlugim rekawem, jak bedziemy w polsce to chyba w samym pampersie bedzie spal jak tam takie upaly 30 stopni, boje sie ze mi sie mlody znow rozchoruje
Asiek - ja tam tez nie jestem kibolem ale jak sa mistrzostwa to oglądam, zwłaszcza mecze półfinałowe i finały obowiazkowo:tak::tak: a wżużlu chyba jesteśmy p przeciwnych barykadach u mnie UNIA LESZNO!!! jeahhhh

Nie masz się co martwić o pogodę w Polsce że za gorąco właśnie w radiu mówili że od środy 15 stopni brrrrr ale się nacieszyłam tym ciepełkiem.
A co do piłki to ja tak samo żaden ze mnie kibic ale jak są mistrzostwa i do tego gra Polska (o ile można to nazwać grą) to oglądam obowiązkowo i co najśmieszniejsze strasznie to przeżywam:confused::-):-p

przynajmniej możemy sie pochwali, ze nam niemcy gola nie strzelili! :-D:-D:-D

O jakie optymistyczne wnioski ale co prawda to prawda;-);-):-):tak::-):tak::-):tak::tak::tak:
Etka to wyjście z grupy to wersja optymistyczna :tak::-)

A nie napisałam Wam. Myślałam, że zemdleje wczoraj. Kuba raczkował sobie po pokoju nagle zobaczył pilota na łóżku i w te pędy do niego chyba potknoł się i upadł na buźke. Rozwalił sobie przednimi zębami górną warge :-( krew kapała Kuba w ryk. Zachowałam zimną krew i na szczęście po chliwi już było dobrze, warga co prawda napuchła, ale to Kubusiowi nie przeszkadzało w śmianiu się.

Biedny Kubuś

Ciekawy? ^^ Powstał jakieś 10 lat temu i nie potrafie się od niego odzwyczaić.

Widzę, że rozmowa toczy się wokół snu bobasków. Ja do tej pory ubierałam Olusia do spania w body i pajacyk na długi rękawek. Wczoraj założyłam mu body na krótki rękaw i śpioszki do pasa, przykrywam go kołderką, ale on i tak się cały czas odkrywa, zmienia pozycję spania. Gdy zaglądam do niego rano, śpi w zupełnie innym miejscu niż go położyłam...
Witamy witamy zaglądaj do nasz często ale body + pajacyk i do tego kołderka to chyba za ciepło

Ja małego ubieram na noc w cienkiego pajaca i śpi bez przykrycia jak tylko go przykryję to i tak wszystko zrzuca i zasypia dopiero jak nic go nie przykrywa tylko co ja zrobię zimą jak on tak nie lubi być przykryty.

O słyszę że moje szczęście się obudziło a ja nic jeszcze nie posprzątałam :baffled:

Witajcie dziewczyny.U nas jest taka sliczna pogoda ze szkoda siedziec w domu.

Nny witam wsrod nas.

Ja Naomi tez do spania ubieram tylko w spiochy i troszke przykrywam kolderka.Ona i tak sie odkopuje spod kolderki.
Naomi sie przebija druga dolna jedynka i jest strasznie marudna.Polozylam ja jakies pol godziny temu i juz wstala-nie chce spac:crazy:W sobote bylam ze znajoma na miescie i Naomi zasnela mi w autobusie.Spala 30 min i popoludniu wogule juz nie spala.Padla w drodze powrotnej po 19 i spala do rana do 6.Dzisiaj pobutka o 5:50 naszczecie po polgodzinie zasnela z nami w lozku i spala prawie do 9.

reklama
Czesć kobitki- ja na minutkę dosłownie.

Witam nowa wrześniowa mamę

D
Ja małego ubieram na noc w cienkiego pajaca i śpi bez przykrycia jak tylko go przykryję to i tak wszystko zrzuca i zasypia dopiero jak nic go nie przykrywa tylko co ja zrobię zimą jak on tak nie lubi być przykryty.

U nas identycznie:tak: Ale żeby było mało Damian śpi w pampersie i na niego ma nałożone cieniutki spodenki od pidżamki( bo odpina pieluszkę) i tyle. Dodam, że okno jest otwarte w nocy.

Do góry