reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

kurde nie wiem czy to nadmierne pocenie sie jest do konca normalne. poczytalam troche o krzywicy :baffled: i nie wiem czy jak sa takie sloneczne dni to dawac ta witamine czy nie???
Dawać, dawać. Pytałam o to naszą lekarkę i powiedziała,że żeby przyjąć ze słoneczka odpowiednią dawkę wit.D3 to mały cały dzień musiał by na golaska na słońcu być,a i tak nie jest pewna,czy byłoby to samo.

Pewnie 18 byłaby dobra ale nie dostałam w sklepie 18 a jak wcześniej pisałam ta 19 jest mu za duża więc mnie pocieszyłaś że jeszcze jakiś dzieciaczek ma taką małą nóżkę jak mój:-)
Mateusz też ma 19 trochę za dużą.

a ja sobie siedzialam spokojnie na BB a dzieci tak jak wcześniej pisalam bawili się klockami tuż obok mnie a to nagle slysze jakiś trzask:szok: a to Mati pociągnol zaserwetkę ze stolu i wszystko oczywiście wylądowalo na podlodze, cukier rozsypany na pól pokoju, ciastka, piloty wszystko polecialo. Dobrze że nic nie spadlo na Mateuszka. :tak:
Z tego powodu od dawna nie mam nic na ławie

Kasiu urodziłaś Kubalkę, jesteś kobietą, a kobiety nie noszą rozmiaru 36.;-);-);-)
Co prawda mam nierówne cycki,ale myślałąm,że jestem jeszcze kobietą;-)

o nie nie! wcale nie jest beee! jest cudowny! i mam zamiar do niego wrocic!!! chociaz dzisiaj jak moj maz sie dowiedzial, ze schudlam 1,5kg to zrobil ciut niewyrazna mine :-D ale ja wiem o co mu chodzi. jak pisalam na innym watku ja chudne zwlaszcza po twarzy... :-(
Myślała,że napiszesz,że w cyckach:-D:-D

My właśnie z kościółka wrócliliśmy i mam luz teściowa obiad gotuje :nerd:

A widzisz, jakieś plusy mieszkania z teściowa się znajdą:tak:

a my wogole naziemnej nie mamy.
My też. Po remoncie dachu jest zakaz wystawiania anten. Więc z jednej str bloku wiszą same talerze Polsatu:-D

W piątek przyjechał S i wqrwił mnie,bo coś tam. W sobotę od rańca poprawił:wściekła/y::wściekła/y: Po południu poryczałam się,bo normalnie sił mi brak czasami na wszystko,a on jeszcze jebuty,że obiad późno,ze pająki za kiblem i takie tam. Na 20 jechaliśmy na kręgle. Szwagierka nas zaprosiła z okazji 5 rocznicy ślubu. Zostaiśmy na dyskotece i w domu byliśmy przed 3. Nawet fajnie było. Do czasu aż "mlodemu" zaczęło odpieprzać:baffled: A dzisiaj byliśmy z moimi rodzicami na objazdówce. Chłopaki śpią. O 4 S jedzie sobie. I cały tydzień spokoju przede mną:-D

reklama
Justynka NO COMMENTS :no::no: moja teścowa :wściekła/y:

A I SZFABY WYGRAŁY!!!!!!!!!! w dodatku POLAK strzelił Nam dwa gole. Mnie się wydaje, że za bardzo zadowolony to on nie był :confused: jak strzelił pierwszego to tak jakby płakał :nerd::confused: :-( ALE............. KUBICA PIERWSZY!!!!!!!!!!!

Ok mamy jeszcze szanse na wyjście z grupy z drugiego miejsca i jak dobrze pójdzie odbijemy Niemcom w finale :-)

Miało dziś u Nas padać, ale na razie jest piekne słoneczko :tak: i ciepełko!!!! Ostatnio na noc ubieram Kubusia bardzo lekko tylko body z krótkim rękawkiem i śpiochy.

Jak dobrze pójdzie i pogoda się utrzyma wyjdę z małym na spacer.

Ostatnia edycja:
Kasiu moja Julia już od dłuższego czasu śpi w samym body na krótki rękaw....
co do meczu to ja się nie wypowiadam bo wiedziałam, że tak będzie- fanką piłki nożnej nie jestem więc podeszłam do tego meczu bez emocji.... co innego mój kochany Żużel:tak::tak::tak::tak: Hej Hej FALUBAZ

ja ubierałam w śpiochy Julię ale ostatnio zaczęła budzić mi się w nocy z płaczem i koleżanka mi powiedziała , że jest jej może za ciepło i faktycznie od kiedy zakładam jej samo body znów śpi jak aniołek, oczywiście ja przykrywam kocykiem (kołderka jest za ciepła) ale i tak się czasem odkryje...

reklama
Do góry