justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Dawać, dawać. Pytałam o to naszą lekarkę i powiedziała,że żeby przyjąć ze słoneczka odpowiednią dawkę wit.D3 to mały cały dzień musiał by na golaska na słońcu być,a i tak nie jest pewna,czy byłoby to samo.kurde nie wiem czy to nadmierne pocenie sie jest do konca normalne. poczytalam troche o krzywicy i nie wiem czy jak sa takie sloneczne dni to dawac ta witamine czy nie???
Mateusz też ma 19 trochę za dużą.Pewnie 18 byłaby dobra ale nie dostałam w sklepie 18 a jak wcześniej pisałam ta 19 jest mu za duża więc mnie pocieszyłaś że jeszcze jakiś dzieciaczek ma taką małą nóżkę jak mój:-)
Z tego powodu od dawna nie mam nic na ławiea ja sobie siedzialam spokojnie na BB a dzieci tak jak wcześniej pisalam bawili się klockami tuż obok mnie a to nagle slysze jakiś trzask a to Mati pociągnol zaserwetkę ze stolu i wszystko oczywiście wylądowalo na podlodze, cukier rozsypany na pól pokoju, ciastka, piloty wszystko polecialo. Dobrze że nic nie spadlo na Mateuszka.
Co prawda mam nierówne cycki,ale myślałąm,że jestem jeszcze kobietą;-)Kasiu urodziłaś Kubalkę, jesteś kobietą, a kobiety nie noszą rozmiaru 36.;-);-);-)
Myślała,że napiszesz,że w cyckacho nie nie! wcale nie jest beee! jest cudowny! i mam zamiar do niego wrocic!!! chociaz dzisiaj jak moj maz sie dowiedzial, ze schudlam 1,5kg to zrobil ciut niewyrazna mine ale ja wiem o co mu chodzi. jak pisalam na innym watku ja chudne zwlaszcza po twarzy... :-(
A widzisz, jakieś plusy mieszkania z teściowa się znajdąMy właśnie z kościółka wrócliliśmy i mam luz teściowa obiad gotuje
My też. Po remoncie dachu jest zakaz wystawiania anten. Więc z jednej str bloku wiszą same talerze Polsatua my wogole naziemnej nie mamy.
W piątek przyjechał S i wqrwił mnie,bo coś tam. W sobotę od rańca poprawił Po południu poryczałam się,bo normalnie sił mi brak czasami na wszystko,a on jeszcze jebuty,że obiad późno,ze pająki za kiblem i takie tam. Na 20 jechaliśmy na kręgle. Szwagierka nas zaprosiła z okazji 5 rocznicy ślubu. Zostaiśmy na dyskotece i w domu byliśmy przed 3. Nawet fajnie było. Do czasu aż "mlodemu" zaczęło odpieprzać A dzisiaj byliśmy z moimi rodzicami na objazdówce. Chłopaki śpią. O 4 S jedzie sobie. I cały tydzień spokoju przede mną