reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Od roku śpi bez pampersa,ale w razie czego daję folię jej pod dupkę (gdyby,w razie czego),ale jak chce siku to budzi i leci sama.Nocnik kupiłam nowy i poszedł w odstawkę bo woli jak dorośli na kibelek :tak:

:szok::szok::szok:jak ją oduczylaś tak wcześnie od spania w pampersie:confused::confused::confused:
ja próbowalam jakieś 8 miesięcy temu ale nic z tego dalam se spokój ale teraz znów próbuję:tak:

mecz oglądalam ale niestety sama bo mąż nie lubi pilki nożnej:no::no::no: tylko sie denerwowalam bo wg. mnie slabo grali więcej przy pilce byli szwaby:wściekła/y::wściekła/y:a pod koniec to już zaczelo mnie to nudzić i jakoś w 80 minucie się stracilam nawet niewiem kiedy usnelam obudzilam się jakoś po 24 na fotelu i niewiedzialam co się dzieje:laugh2:

Witam nową wrześniówkową mamusię;-):tak:

a my już po obiadku i zaraz idziemy na dwór i bedziemy czekać na gości bo ma przyjechać mama ze swoim przyjacielem:tak::-)

a co do ubierania w nocy to ja ubieram Mateuszka w piżamkę z dlugim rękawem:tak:

reklama
Witajcie kobietki!

Mój Krzysio ma ząbek:-D:-D:-D hura, hura, hura...
Daje mu dzisiaj obiadek a tu mi coś stuka zerkam a tu co... zębol:-) Wyszedł mu dzisiaj albo wczoraj. Kurde ale mam radoche:laugh2::laugh2:

Krzysio też ma małą nóżkę i nosi 18 bo w 19 duży luz:confused: a śpi w cienkich śpichach albo w bodziaku z krótkim rękawkiem

Co do pampersów to Natalia wogóle przestał ich używac tuż przed roczkiem:-D potem dostała biegunki i troche używaliśmy, a od 13 miesiąca ani razu

Byłam w tej głupiej szkole i mam dość, bokami mi wychodzi. W sobote mam jeszcze jeden egzamin niestety koszmarny:crazy: i wreszcie koniec.... nie moge się doczekać, no i jeszcze obrona:baffled:
Iza - wszystkiego najlepszego dużo miłości i zrozumienia:-)
Kasia - oj biedny Kubalek
nny - witaj napewno dobrze trafiłaś

Co do meczów to obydwoje nie oglądamy piłki, ale i tak szkoda, że nasi przegrali:baffled: oglądamy za to formułe z Kubicą na czele:happy2:

reklama
o raaaaaaany ale ja mam zaleglosci!Mam problem z internetem, bo M nasciagal tyle filmow, ze przekroczyl limit i Nam zwolnili go, nic normalnie nie da sie otworzyc, jeszcze troche to potrwa, wiec przepraszam za moja nieobecnosc. Mam nadzieje, ze u Was wszystko ok! :-)

Do góry