Witam się i ja!
Tak jakoś czasu nie miałam żeby zajrzeć :-(
Od roku śpi bez pampersa,ale w razie czego daję folię jej pod dupkę (gdyby,w razie czego),ale jak chce siku to budzi i leci sama.Nocnik kupiłam nowy i poszedł w odstawkę bo woli jak dorośli na kibelek
Nuśka chyba POLAK
A mnie się wydaje że pojedziemy do domu i z żadnymi Niemcami w finale nie będziemy grać Widzieliście jak sprawnie im podawanie piłki szło a Polacy się miotali ????? I przegrałam kasę bo byłam OPTYMISTĄ
Ach!!!! Następny mecz będę obstawiać na Austrię
A w finale zagrają znowu Niemcy
Ja już dawno go tak ubieram...nas jest 4 w tak małym mieszkaniu....na dodatek okno otwarte na cała szerokość
Ja dziś do fryzjera się obciąć bo zarosłam i pasemka potworzyć bo odrosty nie z tej ziemi. Tylko nie wiem co na to powie moja mama jak będzie musiała zajmować się dwójką dzieci Jeszcze o tym nic nie wie
Tak jakoś czasu nie miałam żeby zajrzeć :-(
Etka mam pytanie czy twoja Olcia spi jeszcze w pampersie? bo ja dopiero próbuję moją Ole oduczyć. W dzień jest już dawno bez pampersa ale w nocy jeszcze miala. Dziś byla 2 noc jak śpi bez no i spoko tylko z 2 albo 3 razy trzeba ją wysadzać na nocnik
Od roku śpi bez pampersa,ale w razie czego daję folię jej pod dupkę (gdyby,w razie czego),ale jak chce siku to budzi i leci sama.Nocnik kupiłam nowy i poszedł w odstawkę bo woli jak dorośli na kibelek
i żeby było śmieszniej to bramki wali nam prawdziwy niemiec z krwi i kości PODOLSKI:---wściekła/y:
Nuśka chyba POLAK
A I SZFABY WYGRAŁY!!!!!!!!!! w dodatku POLAK strzelił Nam dwa gole. Mnie się wydaje, że za bardzo zadowolony to on nie był jak strzelił pierwszego to tak jakby płakał :-( ALE............. KUBICA PIERWSZY!!!!!!!!!!!
Ok mamy jeszcze szanse na wyjście z grupy z drugiego miejsca i jak dobrze pójdzie odbijemy Niemcom w finale :-)
A mnie się wydaje że pojedziemy do domu i z żadnymi Niemcami w finale nie będziemy grać Widzieliście jak sprawnie im podawanie piłki szło a Polacy się miotali ????? I przegrałam kasę bo byłam OPTYMISTĄ
Ach!!!! Następny mecz będę obstawiać na Austrię
A w finale zagrają znowu Niemcy
Ostatnio na noc ubieram Kubusia bardzo lekko tylko body z krótkim rękawkiem i śpiochy.
Ja już dawno go tak ubieram...nas jest 4 w tak małym mieszkaniu....na dodatek okno otwarte na cała szerokość
Ja dziś do fryzjera się obciąć bo zarosłam i pasemka potworzyć bo odrosty nie z tej ziemi. Tylko nie wiem co na to powie moja mama jak będzie musiała zajmować się dwójką dzieci Jeszcze o tym nic nie wie