reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się i ja!

Tak jakoś czasu nie miałam żeby zajrzeć :-(
Etka mam pytanie czy twoja Olcia spi jeszcze w pampersie? bo ja dopiero próbuję moją Ole oduczyć. W dzień jest już dawno bez pampersa ale w nocy jeszcze miala. Dziś byla 2 noc jak śpi bez no i spoko tylko z 2 albo 3 razy trzeba ją wysadzać na nocnik:tak:

Od roku śpi bez pampersa,ale w razie czego daję folię jej pod dupkę (gdyby,w razie czego),ale jak chce siku to budzi i leci sama.Nocnik kupiłam nowy i poszedł w odstawkę bo woli jak dorośli na kibelek :tak:

i żeby było śmieszniej to bramki wali nam prawdziwy niemiec z krwi i kości PODOLSKI:-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Nuśka chyba POLAK :tak::-p

A I SZFABY WYGRAŁY!!!!!!!!!! w dodatku POLAK strzelił Nam dwa gole. Mnie się wydaje, że za bardzo zadowolony to on nie był :confused: jak strzelił pierwszego to tak jakby płakał :nerd::confused: :-( ALE............. KUBICA PIERWSZY!!!!!!!!!!!

Ok mamy jeszcze szanse na wyjście z grupy z drugiego miejsca i jak dobrze pójdzie odbijemy Niemcom w finale :-)

A mnie się wydaje że pojedziemy do domu i z żadnymi Niemcami w finale nie będziemy grać:no: Widzieliście jak sprawnie im podawanie piłki szło a Polacy się miotali ????? I przegrałam kasę bo byłam OPTYMISTĄ :baffled:
Ach!!!! Następny mecz będę obstawiać na Austrię :tak:
A w finale zagrają znowu Niemcy :tak::tak::tak:

Ostatnio na noc ubieram Kubusia bardzo lekko tylko body z krótkim rękawkiem i śpiochy.

Ja już dawno go tak ubieram...nas jest 4 w tak małym mieszkaniu....na dodatek okno otwarte na cała szerokość :szok:

Ja dziś do fryzjera się obciąć bo zarosłam i pasemka potworzyć bo odrosty nie z tej ziemi. Tylko nie wiem co na to powie moja mama jak będzie musiała zajmować się dwójką dzieci:szok: Jeszcze o tym nic nie wie :baffled:

reklama
witam z rana
dziś pobudka byla o 5 rano ;(
w pracy pewnie bede chodzic jak totalny przymul:baffled:
JUstyna - a ja gdzies czytałam że wystarczy ze dziecko ma dlonie i buzie 10 minut na słoncu zeby zaspakoic dzienne zapotrzebowanie na wit. D3 :confused:
Co do teściowej to ja bym nie chciala mieszkać, chocby nie wiem jak cudowna byla to kobieta i jak wspaniale by obiady gotowala...:rofl2:;-)\
Kasia - ja mogego na noc nigdy w nic wiecej nie ubieralam, no chociaz zwykle body z dlugim rekawem, jak bedziemy w polsce to chyba w samym pampersie bedzie spal jak tam takie upaly 30 stopni, boje sie ze mi sie mlody znow rozchoruje
Asiek - ja tam tez nie jestem kibolem ale jak sa mistrzostwa to oglądam, zwłaszcza mecze półfinałowe i finały obowiazkowo:tak::tak: a wżużlu chyba jesteśmy p przeciwnych barykadach u mnie UNIA LESZNO!!! jeahhhh:laugh2::laugh2::laugh2:

i żeby było śmieszniej to bramki wali nam prawdziwy niemiec z krwi i kości PODOLSKI:-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
przynajmniej mozemy sie pochwalic, ze nam niemcy gola nie strzelili! :-D:-D:-D

A I SZFABY WYGRAŁY!!!!!!!!!! w dodatku POLAK strzelił Nam dwa gole. Mnie się wydaje, że za bardzo zadowolony to on nie był :confused: jak strzelił pierwszego to tak jakby płakał :nerd::confused: :-(

Ok mamy jeszcze szanse na wyjście z grupy z drugiego miejsca i jak dobrze pójdzie odbijemy Niemcom w finale :-)
wspolczuje biedakowi. wiem jak to jest... :-( no ale placa mu w euro, wiec raczej wyjscia nie ma :no:
a szanse na wyjscie z grupy? ale ubaw! z chorwacja przegramy, z austria jak dobrze pojdzie to zremisujemy... wiec... ale kibicoac nadal bedziemy!
piotrus juz od dawna spi w samym pajacu, przykryty tylko kocykiem. czesto sie rozkopuje i spi odkryty. a jak bylo tak cieplo to spalismy rzy otwartym oknie.
M ma od dzisiaj wolneeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asiek - ja tam tez nie jestem kibolem ale jak sa mistrzostwa to oglądam, zwłaszcza mecze półfinałowe i finały obowiazkowo:tak::tak: a wżużlu chyba jesteśmy p przeciwnych barykadach u mnie UNIA LESZNO!!! jeahhhh:laugh2::laugh2::laugh2:

no to faktycznie przeciwne barykady:-) nie od dzis wiadomo ze Zielonka z Lesznem nie przepadają za sobą... ale wczoraj to Wy byliście lepsi i obiektywnie patrząc macie duze szanse na złoty medal:tak::tak::tak:

Etka to wyjście z grupy to wersja optymistyczna :tak::-)

A nie napisałam Wam. Myślałam, że zemdleje wczoraj. Kuba raczkował sobie po pokoju nagle zobaczył pilota na łóżku i w te pędy do niego chyba potknoł się i upadł na buźke. Rozwalił sobie przednimi zębami górną warge :-( krew kapała Kuba w ryk. Zachowałam zimną krew i na szczęście po chliwi już było dobrze, warga co prawda napuchła, ale to Kubusiowi nie przeszkadzało w śmianiu się.

:szok: Ale śpiochy takie na ramiączkach????? :szok: Chyba ciepło macie w pokoju. U Nas jest 22 stopnie.
Nie, takie z długim rękawem.

ja ubierałam w śpiochy Julię ale ostatnio zaczęła budzić mi się w nocy z płaczem i koleżanka mi powiedziała , że jest jej może za ciepło i faktycznie od kiedy zakładam jej samo body znów śpi jak aniołek, oczywiście ja przykrywam kocykiem (kołderka jest za ciepła) ale i tak się czasem odkryje...
Kurde, wiesz co, Maciuś też zaczął się ostatnio wybudzać? Myślisz, że mu za ciepło?:confused:

ja mam w pokoju 23-24 C
U nas jest jakieś 22-23 stopnie.

Nie, takie z długim rękawem.

Kurde, wiesz co, Maciuś też zaczął się ostatnio wybudzać? Myślisz, że mu za ciepło?:confused:

U nas jest jakieś 22-23 stopnie.

powiem Ci ze ja myślałam, ze nie jest za ciepło Julii ale spróbowała tak jak mi powiedziała koleżanka i faktycznie mała już się nie wybudza ( u nas wyglądała to tak że budziła się już z placzem...)

reklama
powiem Ci ze ja myślałam, ze nie jest za ciepło Julii ale spróbowała tak jak mi powiedziała koleżanka i faktycznie mała już się nie wybudza ( u nas wyglądała to tak że budziła się już z placzem...)
No, Maciuś też tak się budzi. Kurczę, a ja myślałam, że może kolejne ząbki idą.

Poza tym Maciuś się przeziębił przez te cholerne autobusy. Na dworzu jest ok, ale jak wchodzę do autobusu to po kilku minutach cały spocony. Wychodzę, to np. wiaterek zawieje i już mamy przeziębienie:angry:

Do góry