reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Carioca dzięki za odpowiedź i rady jutro skoczę do apteki po probiotyki bo jakieś mam ale lepiej kupię te wypróbowane przez Ciebie, jakby Ci jeszcze jakieś rady przyszły do głowy to ja chętnie skorzystam.

Dobrej nocki dziewczyny zmykam już pa pa pa

reklama
Jak byłam dzisiaj u okulisty to Zuzia była u teściów i jak po nią przyjechałam to pytam czy mała raczkowała na co teściowa zrobiła zdziwioną minę bo wyszło na to że nawet nie miała okazji spróbować -była przez 2 godziny na rączkach :wściekła/y:
Moja mama jeszcze bardziej mnie denerwuje bo bo non stop Zuzke stawia i chwyta pod paszki zwłaszcza jak ktoś jest co mnie doprowadza do pasji a ona się tylko śmieje że jestem nienormalna jeszcze trochę i na prawdę puszczą mi nerwy...:angry:

Jak byłam dzisiaj u okulisty to Zuzia była u teściów i jak po nią przyjechałam to pytam czy mała raczkowała na co teściowa zrobiła zdziwioną minę bo wyszło na to że nawet nie miała okazji spróbować -była przez 2 godziny na rączkach :wściekła/y:
Moja mama jeszcze bardziej mnie denerwuje bo bo non stop Zuzke stawia i chwyta pod paszki zwłaszcza jak ktoś jest co mnie doprowadza do pasji a ona się tylko śmieje że jestem nienormalna jeszcze trochę i na prawdę puszczą mi nerwy...:angry:

Kochana rozumiem Cię i Twoje zdenerwowanie tym. U mnie jest tak samo. Teściowa cięgle by Kube tylko na rękach trzymała :wściekła/y: na szczęście Kuba już nie chce być na rękach bo wygina się i płacze chcąc na podłogę.

Moja mama zaś lata z małym prowadząc go za rączki, ale już sam stoi i chodzi wzdłuż mebli to jest luz.

Ale widać, że schemat ten sam :nerd::laugh2:

Wczoraj to nie wiem kiedy usnełam :szok: nawet nie wiem czy Kuba już spał jak ja odleciałam. Nie było chyba nawet 21. O 5.30 Kubuś zrobił mi pobudke na mleczko a ja zdezorientowana gdzie to dziecko jest :szok: serio myślalam, że spadł z łóżka dlatego płaczę, ale nie odwaracam się a on stoi w łóżeczku i pokazuje na mnie palcem :-) teraz mały skodru śpi, a raczej budzi się.

jeszczescie nic nie natworzyly? tylko kasia sie odezwala? witaj kasiu :tak:

no wypisz wymaluj moja mama i moja tesciowa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam.

Jeśli chodzi o moich rodziców, to nie ma problemu, robią wszystko co im karzę i nie robią tego co im zabronię. Mam nadzieję:-D;-)

Wiecie co, ostatnio jestem okropnie przemęczona. Nawet wczoraj nie posiedziałam z Wami za długo. Nie mam na nic siły. Maciuś mnie wykończy:-(. Dobrze, że już niedługo wakacje, to mąż będzie z nami non stop.:tak:

Majandra - to jest to czego zazdroszcze zonom nauczycieli :tak: Chociaz moj to by i tak wakacje spozytkowal na jakies nowe opracowania.
Kasia - widzialam jak taki maly bąbel pokazuje paluszkiem, ale Stas tego nie robi. Uczylas go, zy sam zalapal?

Carioca Kuba sam załapał :-) :laugh2:sama byłam zdziwiona jak któregoś razu pokazał na mnie palcem ;-):-D

A mnie wpadnie kaska za kamere :-) sprzedaje analoga na Allegro bo chcemy sobie kupić cyfrową. Ciekawe jaka bedzie cena końcowa.

Dziś wygrałam aukcje z sandałakami dla Kubalki

SANDAŁY DLA CHŁOPCA ROZ.23 JAK NOWE!!! (374871684) - Aukcje internetowe Allegro

Wg R wyglądają jak dla dziadka, ale jak dla mnie mogą być :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też się witam!!!!!

Kasia taki duży rozmiar nosi Twój synuś????
Ja kupiłam 21 i są jeszcze na niego za duże:tak:
Mam podobne buciki dla Olki ale z Guffo co potem będzie miał Bartek:tak:;-)

Wczoraj miałam zajrzeć ale cały dzień głowa mnie bolała i poszłam wcześniej spać.Ale w nocy synuś zrobił pobudkę o 2.30 i nie spał aż do 4.00:szok:Bawił się:crazy:
U lekarza jeszcze nie byłam,bo Olka coś u teściowej sobie śpi aż do 18-stej :wściekła/y:
Dlaczego w domu nie chce spać a tam tak:wściekła/y:
Jeszcze nauczyła ją po każdym posiłku ręce myć:wściekła/y:
Zjadła jeden kawałek czekolady a Olka mówi że chce "myju,myju" Zawsze dawałam jej chusteczki nawilżające:no: Ja nie mam czasu biegać z nią po każdym kęsie czekolady i myć jej ręce:wściekła/y:
Dobra lecę podłogi jeszcze pomyć zanim mały wstanie ;-)

Do góry