reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Czesc Babony
Pamietacie mnie jeszcze?;-):-)
Chcialam was nadgonic ale nie dam rady, mam nadzieje ze u Was wszystko gra
U nas do przodu - Stas wciaz mnie zaskakuje postepami ruchowymi ale jego gadanie zatrzymalo sie na ajaa i ejjaa. Poza tym chyba cwiczy babcie bo przy niej staje sie bardziej absorbujacy i casem wymusza jeczeniem rozne sprawy.:baffled:I w ogole od czasow bolesnego zabkowania jest marudniejszy..i wstaje o 5 rano:szok::crazy:
Moje kursy jeszcze potrwaja tydzien...a tak to mam malego dola bo nie wiem kiedy zobacze sie z mezem bo on w parcy ma zawirowania i chyba bedzie musial sie przeprowadzic wiec nie stosowne byloby przemieszczanie sie na walizkoach z malym...poza tym moja Jamajka wisi na wlosku:-( - J musial zrezygnowac z tej wycieczki ( dodatkowe koszty- utrata zaliczki:wściekła/y:) gdyz w tym czasie musze byc w Gdansku - wiec moze uda sie zarezerwoac cos podobnego ale w dogodnijeszym terminie.
Pozdrawiam was goraco i do rychlego mam nadzieje bo sie stesknilam...:nerd:

reklama
oj Igorek chyba jednak nie ma najmniejszej nóżki bo Mati ma kapcie o rozm. 18:tak:

Pewnie 18 byłaby dobra ale nie dostałam w sklepie 18 a jak wcześniej pisałam ta 19 jest mu za duża więc mnie pocieszyłaś że jeszcze jakiś dzieciaczek ma taką małą nóżkę jak mój:-)

Czesc Babony
U nas do przodu - Stas wciaz mnie zaskakuje postepami ruchowymi ale jego gadanie zatrzymalo sie na ajaa i ejjaa. Poza tym chyba cwiczy babcie bo przy niej staje sie bardziej absorbujacy i casem wymusza jeczeniem rozne sprawy.:baffled:I w ogole od czasow bolesnego zabkowania jest marudniejszy..i wstaje o 5 rano:szok::crazy:
Moje kursy jeszcze potrwaja tydzien...a tak to mam malego dola bo nie wiem kiedy zobacze sie z mezem bo on w parcy ma zawirowania i chyba bedzie musial sie przeprowadzic wiec nie stosowne byloby przemieszczanie sie na walizkoach z malym...poza tym moja Jamajka wisi na wlosku:-( - J musial zrezygnowac z tej wycieczki ( dodatkowe koszty- utrata zaliczki:wściekła/y:) gdyz w tym czasie musze byc w Gdansku - wiec moze uda sie zarezerwoac cos podobnego ale w dogodnijeszym terminie.

Witamy jak miło że jesteś :-):-):-)
Ale co tam za problemy z wyjazdem a nie możecie w tym samym biurze wybrać innego terminu? JAk utrata zaliczki a nie ubezpieczyliście wycieczki od kosztów rezygnacji my wykupiliśmy takie ubezpieczenie bo z dziećmi to nigdy nie wiadomo czy wyjazd dojdzie do skutku.

Hurda jak milo że zajrzalaś:-);-):tak:
a ja sobie siedzialam spokojnie na BB a dzieci tak jak wcześniej pisalam bawili się klockami tuż obok mnie a to nagle slysze jakiś trzask:szok: a to Mati pociągnol za serwetkę ze stolu i wszystko oczywiście wylądowalo na podlodze, cukier rozsypany na pól pokoju, ciastka, piloty wszystko polecialo. Dobrze że nic nie spadlo na Mateuszka. :tak:

A my powinniśmy być już na grillu, ale nasze dziecko postanowiło pospać troszkę dłużej i śpi od 14. No Cóz troszkę sie spóźnimy Cos mi strony forum wariują i nie mam cierpliwości, żeby dalej sie męczyć z otwieraniem stron-wrrrrrrrr

Hey Wam!

Nie wiem, co sie dzieje ze mna ostatnio, zupelnie nie umiem sobie zorganizowac czasu, przez to zaniedbuje i Was :-( Zbliza mi sie 3 rocznica slubu i zupelnie nie wiem, co kupic M. Ciagle siedze i mysle o tym. Amande mecza zabki, znowu sie cos szykuje. Ahhh i juz msze spadac, bo zaczyna marudzic, a ja musze jakos umyc glowe. pozdrawiam

Iza wszystkego najlepszego z okazji rocznicy!!!!
Etka buty kupuje mu rozmiar 20-21wydaje mi się, że 23 to nie duża różnica.

Hruda witaj!!!!! :-)Fajnie, że wpadłaś!!!!

R dziś zapytał Kubusia "gdzie jest mama" a Kuba odwraca się i pokazuje na mnie palcem :-) ale to było miłe, poczułam się 1000% mamuśką :-)

A ja się męczę z tymi soczewkami i nie mogę założyć :wściekła/y: u okulisty jakoś się udało ale dlatego że miałam znieczulone oko. Jak przyjedzie siostra W to ją poprosze żeby mnie trochę poedukowała :-)

Luandzia - nauczysz sie :) na poczatku moga ci te soczewki w oku przeszkadzac, zakraplaj sobie oczy tym plynem do przechowywania soczewek.

Albo solą fizjologiczną :tak:

Witam

Dziewczyny piszecie o rozmiarze nóżki (21- 23) to Igor ma najmniejszą nóżkę bo i 19 troszkę przy duża:szok:

Łukaszowi kupiłam tenisówki 20 i to myślę że na sierpień będą ;-)
teraz ma pewnie 18tki... Nie więcej.

Czesc Babony

Witaj Hrudzia!!! Walczcie o Jamajkę!!! Może da radę Was przepisać na inny termin w tym samym biurze?
Coś bardzo ważnego masz w Gdańsku wtedy?
Współczuję marudkowego Stasia... jeśli chodzi o wstawanie to wiem co czujesz :baffled:
Szkoda że J ma jakieś hopki w pracy i jeszcze ta przeprowadzka... Mam nadzieję że się wszystko ładnie wyprostuje i już niedługo się zobaczycie :-)

Etka buty kupuje mu rozmiar 20-21wydaje mi się, że 23 to nie duża różnica.

R dziś zapytał Kubusia "gdzie jest mama" a Kuba odwraca się i pokazuje na mnie palcem :-) ale to było miłe, poczułam się 1000% mamuśką :-)

Gratuluję mądrego synusia :-D

Kasia - 21 a 23 to spora różnica - najlepiej kupować na długość wkładki. Ale rozmiar rozmiarowi nie równy ;-) Może będą dobre?
Ostatnio kupiłam Pawełkowi tenisówki rozm 25 i są większe niż 26 kupowane wiosną. A są tej samej firmy i na identycznej podeszwie :confused:

Iza! Wszystkiego najlepszego!!!!! :-D

reklama
witajcie kochane:-D:-D

IZA wszystkiego naj......... ( sama sobie wybierz co Wam jeszcze do szczęścia potrzebne:-))

Kasiu sandałki rewelka i jak niska cena (widze ze Ty tak samo jak ja jesteś uzależniona od allegro:happy:)

Larcia ja ci z prezentem nie pomogę bo też mam zawsze z tym problem... :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

muszę sie pochwalić, że mamy 3 ząbka:-D:-D:-D i tak jak było przy pierwszych 2 zero płaczu marudzenia- oby tak dalej... a i żeby było śmieszniej to wszystkie 3 ząbki są na dole:happy:
Julia też juz sama siedzi tzn bez oparcia (kolejny mały kroczek do przodu:-D)

byliśmy dzisiaj nad wodą, kupiłam małej taki mini pontonik - ale miała frajdę:-D:-D
na zamkniętym dodam zaraz pare fotek...
i dzięki temu zobaczycie iż moja teoria o zrzuceniu kilku kg jest jak najbardziej słuszna!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry