reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

A ja dzisiaj jak przykladna zona zrobilam zakupy,ugotowalam obiad i przyszykowalam poczestunek dla gosci.Naomi straszna maruda,non stop ryczy.Chwilami jak juz zasnie to nadal mam wrazenie ze ona placze.
Kurcze jeszczemi sterta prasowania zostala:crazy:OK zmykam bo za pol godzinki maja przyjsc juz goscie.Zajze pozniej papapapap

reklama
z moim Staskiem tez trzy swiaty. Ma maly apetyt, czesto placze. Nie byl taki nigdy. Goraczki nie ma, ani katarku, zadnego kaszlu. Podejzewam jedno. W rehabilitacji włączylismy kilka cwiczen Vojty, Stas bardzo przy nich placze, mysle ze to dla niego szok, ze on placze a ja nie reaguje. Moze zaburzylo mu sie poczucie bezpieczenstwa. Chyba juz nie pozwole na takie ciezkie cwiczenia, tylko do momentu az bedzie plakal. Jak placze to nie mozna go przy cwiczeniach uspokajac, tylko trzeba cwiczyc dalej. Mysle, ze jednak bede go uspokajac.
Zębów facet ma juz 7, wszystkie na wierzchu wiec to chyba nie to.

Witam

Oki uciekam zapłacic za kablówke i internet bo mi odłączą. Narka.

Agulki brak pewnie nie zapłaciła i teraz jest bez neta;-);-);-):-):-) pozdrawiamy

Moje dziecko właśnie po wielu kombinacjach w tym próbowała zasnąć na siedząco (ja ją kładę do łóżeczka a ona siada bierze przytulankę i niby zasypia:-D:szok:) usnęła na brzuchu pierwszy raz od 5 miesięcy :baffled:.
Igor właśnie też teraz śpi na brzuszku tak jakoś się przekręca często i śpi.

HEY!

My mielismy ciezka noc z powodu zabkow Amandy, rany oczy mnie az pieka od niewyspania. Teraz gotuje obiadek i zmykam polezec, odpoczac poki Amanda ma drzemke.

LArcia dosyć tego odpoczywania BB wzywa:-)

z moim Staskiem tez trzy swiaty. Ma maly apetyt, czesto placze. Nie byl taki nigdy. Goraczki nie ma, ani katarku, zadnego kaszlu. Podejzewam jedno. W rehabilitacji włączylismy kilka cwiczen Vojty, Stas bardzo przy nich placze, mysle ze to dla niego szok, ze on placze a ja nie reaguje. Moze zaburzylo mu sie poczucie bezpieczenstwa. Chyba juz nie pozwole na takie ciezkie cwiczenia, tylko do momentu az bedzie plakal. Jak placze to nie mozna go przy cwiczeniach uspokajac, tylko trzeba cwiczyc dalej. Mysle, ze jednak bede go uspokajac.
Zębów facet ma juz 7, wszystkie na wierzchu wiec to chyba nie to.
O to już spory dorobek zębowy ma już Staś my mamy tylko 3 :-)
Oj jak tak piszesz o tych ćwiczeniach to aż mi przykro i żal Stasia a wyobrażam sobie jak Tobie musi być ciężko oj musisz być silna, wiem pewnie trzyma Cię to że wiesz że to dla jego dobra. Oj Carioca dużo siły i wytrwałości życzę.

Puk puk jest tu ktoś????

Ja właśnie się opycham jem ciepłe bułeczki z masełkiem mój ulubiony ser feta z papryczką Arla Apetina Snack mniam mniam:-) wiem wiem że przed kompem się nie je ale to takie pyszne:-)

Ale tu pusto :szok::-p
Hrudzia wracaj bo prawdziwe Marianny wyginęły a co tam w ogóle u Ciebie długo jeszcze ten kurs????

A przecież dziś jest piątek więc weekendu początek dlatego tak pusto.

Hej Nuska, ja jestem. To jak wcinasz maselko to chyba juz nie ma karmienia piersia? No Hruda nas tak zostawila, dajemy sobie kiepsko rade :blink:
Z tymi cwiczeniami to masakra, bylam twarda i zdeterminowana, bo wierze ze te cwiczenia sa bardzo efektywne, ale troche trzeba odpuscic. Jak z nim sama cwicze, to nie jest zadowolony, ale nie placze. Rehabilitantka cwiczy go po prostu lepiej, a te zasady sa takie ze nie wolno przerywac i widze, ze za mocno Stas to przezywa.

Aha Asiek - myslalam, ze jestes z okolic Łodzi bo na tej naszej mapie na zamknietym jestes tam oznaczona i juz sie cieszylam, bo niebawem bede pod Łodzia przez dwa tygodnie.

reklama
luandzia zdjecia na NK są zaczepiste

Dzięki :-)

Carioca a dlaczego Staś jest rehabilitowany? Wciąż ma problemy z napięciem?

Ja jestem od środy u mamy bo W jest na szkoleniu i nie chciałam być sama w domu ale tak się składa że rodzice poszli na impreze siostra pojechała na wesele a że jej chłopak jutro pracuje to zabrała ze sobą naszego 15-letniego brata:baffled: więc i tak jestem sama w domu tyle że nie moim...
Byłam u okulisty i od dzis nosze szkła kontaktowa .Czy któraś z was może nosi?
Pisałam wam że Zuzia takk dziwnie raczkuje? Podwija lewą nogę .Na necie znalazłam tylko jedną wypowiedz na forum że wiele dzieci tak robi i z czasem powinno się to wyrównać. Muszę pokazać to rehabilitantce we wtorem.
Nuśka smacznego:-)

Do góry