reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam .Ja tylko na chwilę chciałam sie przywitac. Nie czytam wszystkiego tylko odpowiadam na ostatnie posty. Rodziców mam takich, że jak ja cos robię z małym albo im mówię, że mają tak a nie inaczej zrobic, to to robią. Przeważnie mały robi to co chce, czyli na podłodze.
Teściowa też spoko, za często sie nie widujęmy, ale jak u niej jesteśmy lub odwrotnie to też Adaśko robi co chce, nie ma noszenia i prowadzania. To tyle.

Iza 100 lat w szczęściu, bogactwie i miłości.

reklama
Ja też się witam!!!!!

Kasia taki duży rozmiar nosi Twój synuś????
Ja kupiłam 21 i są jeszcze na niego za duże:tak:
Jeszcze nauczyła ją po każdym posiłku ręce myć:wściekła/y:
Zjadła jeden kawałek czekolady a Olka mówi że chce "myju,myju" Zawsze dawałam jej chusteczki nawilżające:no: Ja nie mam czasu biegać z nią po każdym kęsie czekolady i myć jej ręce:wściekła/y:
Dobra lecę podłogi jeszcze pomyć zanim mały wstanie ;-)

Rzeczywiście ma bardzo duży rozmiar na Zuzkę 20 jest luźny.
Etka wyluzuj mogło być gorzej:-D

A ja się męczę z tymi soczewkami i nie mogę założyć :wściekła/y: u okulisty jakoś się udało ale dlatego że miałam znieczulone oko. Jak przyjedzie siostra W to ją poprosze żeby mnie trochę poedukowała :-)

odwaracam się a on stoi w łóżeczku i pokazuje na mnie palcem :-) teraz mały skodru śpi, a raczej budzi się.[/SIZE][/FONT]

Ależ to musiało fantastycznie wyglądać!:-):-D Już to widzę, "no mama, tak, o ciebie chodzi, wstawaj!"

Witam.

Jeśli chodzi o moich rodziców, to nie ma problemu, robią wszystko co im karzę i nie robią tego co im zabronię. Mam nadzieję:-D;-)
Ja też mam taką nadzieję ;-) Ale pewna nie jestem.:rofl2:

Luandzia, ja czasami noszę soczewki i trochę trwało zanim się nauczyłam je zakładać. Trzeba w spokoju poćwiczyć. Ale... przecież Ty nie nosiłaś okularów? Nie przypominam sobie...:confused:

Iza, piękna okrągła rocznica :-):-) Wszystkiego dobrego, a przede wszystkim dużo miłości i ... dobrego humoru :-)

kurde nie wiem czy to nadmierne pocenie sie jest do konca normalne. poczytalam troche o krzywicy :baffled: i nie wiem czy jak sa takie sloneczne dni to dawac ta witamine czy nie???

Witam się i ja :-)
W domku posprzątane, obiadek się już gotuje, dzieci grzecznie bawią się klockami więc mam chwilę żeby tu zajżeć:tak:
Zacznę od zlożenia życzeń Izie-
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

a jeśli chodzi o mamę i teściową to spoko nie noszą ciągle malego na rękach, nie prowadzają za rączki zawsze znoszą mu pelno zabawek i Mati się bawi na podlodze:tak:

IZA z tego co wiem to nawet w sloneczne dni powinno się podawać wit.D3 ale tylko 1 krople:tak: ale najlepiej będzie jak jeszcze zapytasz lekarza:-)

Etka mam pytanie czy twoja Olcia spi jeszcze w pampersie? bo ja dopiero próbuję moją Ole oduczyć. W dzień jest już dawno bez pampersa ale w nocy jeszcze miala. Dziś byla 2 noc jak śpi bez no i spoko tylko z 2 albo 3 razy trzeba ją wysadzać na nocnik:tak:

Ostatnia edycja:
izabela-takie nadmierne pocenie może oznaczać niedobór wit.D3 albo (jak w przypadku mojego Olafa) niedobór żelaza, ale też nie musi oznaczać niczego złego, po prostu może taka jego uroda, albo jest bardzo ruchliwy.. najlepiej poradzić się pediatry..
My we wtorek idziemy na kontrolne badanie krwi, minął już miesiąc odkąd małemu podaję żelazo, mam nadzieję, że jest lepiej.

Z okazji 5 rocznicy dużo miłości, zrozumienia, wsparcia i pogody ducha oraz wielu wielu wielu lat w szczęściu i zdrowiu!!!!

Witam

Dziewczyny piszecie o rozmiarze nóżki (21- 23) to Igor ma najmniejszą nóżkę bo i 19 troszkę przy duża:szok:

reklama
Do góry