reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja bede w warszawie chyba za 3 tygodnie jak dam rade przejechac pociagiem z malym z poznania (bo tam mam rodzicow) i chetnie bym sie spotkala z warszawskimi bbonami:D:tak::tak::-D:-D:-):-) np w piatek 27 czerwca albo w sobote

ja mojemu daje chleb z jajem (z zóltkiem) czasem

Fajnie Blimka!
Mam nadzieję że będziemy w Warszawie wtedy :tak:
Bo jak jest mój mąż to nigdy nie wiadomo :confused::rofl2: A będzie od przyszłego czwartku...

Zaraz zrzucę zdjęcia :-)

reklama
Luandzia - u Stacha z tym staniem to masakra, on by caly czas stal. Czasem musze mu pozwolic, bo przeciez musze ugotowac, czy cos zrobic. I duzo stoi, potrafi ustac 10 min. Ma dzrwi otwarte na kuchnie, ja sie krzatam, a ten stoi i sie na mnie patrzy zza barierki. Zprateruje go, zanim wroce do blatu to ten juz stoi... Dzis maz mu zrobil inna barierke w dzwiach, taka pelną, ze nie widzi mnie z podlogi, moze bedzie go mniej kusic.

Zmykam poprasowac. Milego wieczorku bebony :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny kojarzycie może, która kupowała buty przez net????? Nie mam natchnienia przeszukiwać strony :nerd: a może któraś z Was ma te strone zapisaną?????

Witajcie

Wpadlam sie tylko przywitac i zmykam. Przepraszam, ze ostatnio zaniedbuje troche forum, ale nie mam zbytnio czasu, ciagle cos robie, a wieczorem to mysle tylko o tym, zeby wskoczyc do cieplego lozeczka z gazetka. Nic sie nie zmienilo, wciaz mamy 6 zebow, Mandy ciagle piszczy i krzyczy, gada mama tata lala baba tak , super to slyszec :D pozdrawiam

reklama
Witajcie.
Kobiety dzisiaj normalnie gryzę- mam takiego w*****:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: , że masakra. Nie wiem, może @ mi sie zbliża, wiec lepiej Was poczytam :sorry2:

Do góry