reklama
Butki zaczepiste a ja jutro idę do sklepu jakieś kupic, a wczoraj dostałam paczuszkę z sukienkami.
*SUPER SUKIENKI S-M NA LATO 2008!!!**WYSYŁKA 6Z (370923050) - Aukcje internetowe Allegro
*SUPER SUKIENKI S-M NA LATO 2008!!!**WYSYŁKA 6Z (375556685) - Aukcje internetowe Allegro
*SUPER SUKIENKI S-M NA LATO 2008!!!**WYSYŁKA 6Z (370923050) - Aukcje internetowe Allegro
*SUPER SUKIENKI S-M NA LATO 2008!!!**WYSYŁKA 6Z (375556685) - Aukcje internetowe Allegro
Gagulec to życzę poprawy nastroju
Przydałoby sie i dziękuje.
Kasiu ja nalezę do osób dla których zakupy to raczej zło konieczne. Choć nie ukrywam miewam dni, w których zakupy wpływają łagodząco na mój nastrój- ale rzadko.
Agulka super sukieneczki
Naomi01
Wrześniowe mamy'07
Monia ja OMO nigdy nie uzywalam ,ale slyszalam ze jest dobry.Moja babcia go nawet uzywala dlugi czas i byla bardzo zadowolona.Ja osobiscie staram sie uzywac Persila,bo przekonalam sie ze najlepiej dopiera ciuchy a zwlaszcza biale.
Gagulec oby nastroj ci sie szybciutko poprawil.
Naomi wkoncu zasnela,marudzila,marudzila i padla.A ja musze sie brac za sprzatanie mieszkaniai jeszcze obiad ugotowac.Chce zrobic mezowi niespodzianke i nasmarzyc mu nalesnikow.
Gagulec oby nastroj ci sie szybciutko poprawil.
Naomi wkoncu zasnela,marudzila,marudzila i padla.A ja musze sie brac za sprzatanie mieszkaniai jeszcze obiad ugotowac.Chce zrobic mezowi niespodzianke i nasmarzyc mu nalesnikow.
luandzia1
Entuzjast(k)a
Moje dziecko właśnie po wielu kombinacjach w tym próbowała zasnąć na siedząco (ja ją kładę do łóżeczka a ona siada bierze przytulankę i niby zasypia) usnęła na brzuchu pierwszy raz od 5 miesięcy .
Witajcie kochane
zaczne od odpisania
fajne sukienusie też je oglądałam na allegro i sie nad nimi zastanawiałam...
KASIU śliczną bluzeczkę kupiłaś a co do butków to mam jedną parę bardzo podobne do tych czerwonych, nie są może super wygodne ale świetnie się prezentują
Oj kochana to ja jestem całkowitym przeciwieństwem Ciebie, to już chyba uzależnienie nie ma tygodnia żeby sobie jakieś szmatki lub kosmetyku nie kupiła, dobrze że P jest pod tym względem bardzo wyrozumiały.. dzisiaj też wyskoczyłam z rana na solarium i przy okazji kupiłam sobie nową sukienkę:-)
uciekam na inne wątki bo mam jeszcze pare tematów do poruszenia...
zaczne od odpisania
nie z Zielonej Góry, jak któraś będzie w okolicach to zapraszamAsiek1000 - czy Ty jestes z Łodzi?
Butki zaczepiste a ja jutro idę do sklepu jakieś kupic, a wczoraj dostałam paczuszkę z sukienkami.
fajne sukienusie też je oglądałam na allegro i sie nad nimi zastanawiałam...
KASIU śliczną bluzeczkę kupiłaś a co do butków to mam jedną parę bardzo podobne do tych czerwonych, nie są może super wygodne ale świetnie się prezentują
Przydałoby sie i dziękuje.
Kasiu ja nalezę do osób dla których zakupy to raczej zło konieczne. Choć nie ukrywam miewam dni, w których zakupy wpływają łagodząco na mój nastrój- ale rzadko.
Agulka super sukieneczki
Oj kochana to ja jestem całkowitym przeciwieństwem Ciebie, to już chyba uzależnienie nie ma tygodnia żeby sobie jakieś szmatki lub kosmetyku nie kupiła, dobrze że P jest pod tym względem bardzo wyrozumiały.. dzisiaj też wyskoczyłam z rana na solarium i przy okazji kupiłam sobie nową sukienkę:-)
uciekam na inne wątki bo mam jeszcze pare tematów do poruszenia...
reklama
Podziel się: