reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Oki uciekam zapłacic za kablówke i internet bo mi odłączą. Narka.
Aha dzis sprzedałam kolejne rzeczy jestem do przodu 50 zł. Ale się cieszę. Pa

mam pytanko czy któraś z was używala proszku OMO?
bo w realu jest promocja 4kg+ 4kg gratis za 29.99 no i tak się zastanawiam czy nie kupić:confused:

Monia ja OMO nigdy nie uzywalam ,ale slyszalam ze jest dobry.Moja babcia go nawet uzywala dlugi czas i byla bardzo zadowolona.Ja osobiscie staram sie uzywac Persila,bo przekonalam sie ze najlepiej dopiera ciuchy a zwlaszcza biale.
Gagulec oby nastroj ci sie szybciutko poprawil.

Naomi wkoncu zasnela,marudzila,marudzila i padla.A ja musze sie brac za sprzatanie mieszkania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i jeszcze obiad ugotowac.Chce zrobic mezowi niespodzianke i nasmarzyc mu nalesnikow.

Moje dziecko właśnie po wielu kombinacjach w tym próbowała zasnąć na siedząco (ja ją kładę do łóżeczka a ona siada bierze przytulankę i niby zasypia:-D:szok:) usnęła na brzuchu pierwszy raz od 5 miesięcy :baffled:.

Witajcie kochane:tak:
zaczne od odpisania

Asiek1000 - czy Ty jestes z Łodzi?
nie z Zielonej Góry, jak któraś będzie w okolicach to zapraszam:-D

fajne sukienusie też je oglądałam na allegro i sie nad nimi zastanawiałam...

KASIU śliczną bluzeczkę kupiłaś:tak: a co do butków to mam jedną parę bardzo podobne do tych czerwonych, nie są może super wygodne ale świetnie się prezentują:tak::tak::tak::tak:

Przydałoby sie i dziękuje.
Kasiu ja nalezę do osób dla których zakupy to raczej zło konieczne. Choć nie ukrywam miewam dni, w których zakupy wpływają łagodząco na mój nastrój- ale rzadko.
Agulka super sukieneczki

Oj kochana to ja jestem całkowitym przeciwieństwem Ciebie, to już chyba uzależnienie :baffled:nie ma tygodnia żeby sobie jakieś szmatki lub kosmetyku nie kupiła, dobrze że P jest pod tym względem bardzo wyrozumiały.. dzisiaj też wyskoczyłam z rana na solarium i przy okazji kupiłam sobie nową sukienkę:-)

uciekam na inne wątki bo mam jeszcze pare tematów do poruszenia...

reklama
HEY!

My mielismy ciezka noc z powodu zabkow Amandy, rany oczy mnie az pieka od niewyspania. Teraz gotuje obiadek i zmykam polezec, odpoczac poki Amanda ma drzemke.

Do góry