witam z rańca
Kasia Szyma piewrsze kroki postwił 19 czerwca (sprawdziłam w jego albumie bo obaj są z jednego dnia i miesiąca) a tak na całego zaczął chodzić 3 lipca dosłownie wszędzie i tylko na nogach przestał raczować, i szybciutko ci się mały rozwija ale patrząc na zdjątka to jest szczuplutki w porównaniu do małego Szymka )
justynka ja też kupiłam te pampersy sleep&play i uważam że heapy są lepsze ale ja byłam w takim markecie że heapy kosztowały majątek a te były w promocji i musze w te pędy skoczzyć do netto czy biedronki bo tam często jest promocja na heapyy
Moja mam też szybko zaczęła chodzić miała 9 miesięcy kiedy postawiła pierwsze kroczki to pewnie Kuba ma to po babci :-) a i wygląda na to, że chyba ten 7 wrzesnia zobowiązuje aby szybko się rozwijać
Tak sama widzę po zdjęciach i po ubrankach, że Kuba schudł, ale to zapewne tylko dlatego, że jest taki ruchliwy. Ciagle się rusza, wszędzie go pełno. Jedynie jak śpi to nie biega na czworakach bo chodzeniem tego nazwać się nie da :-) a ile radości mu sprawia łapanie równowagi i stanie. Wczoraj jak zrobił te pare kroczków i wpadł mi w ramiona to śmiał aż miło!!!
Teraz śpi, ale ciekawe ile pośpi jak tłuką się Nam nad głową niemiłosiernie :-(
UWAGA!!!! R mnie przeprosił!!!! Ale i tak nie mam zamiaru spuścić z tonu