reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam:)
Larcia - ja tez wlasnie poszukuje ostatnio zwyklej gumowej pilki ale poki co to znlazlam tylko jakies grajaco swiecace cuda :rofl2::rofl2: musze isc do jakiego sklepu z zabawkami jutro

Nuska - jeszcze nie raz sie Igor poobija, ja juz si eprzyzwyczailam do tego ze Dawid co chwile sie obtlukuje, dzisiaj postanowil odwiedzic tate w lazience jak ten bral prysznic pchnal drzwi wsadzil pod nie lape i w ryk bo drzwi sie zaczely zamykac i mu przyciely palec...
potem postanowil wstac postal chwile porozgladal sie i ryyyyps przewalil sie na plecy i glowa o panele chyba powykladam mieszkanie gabka albo guma bo juz nie wiem jak go uchronic od tych wszystkich upadkow przeciez nie bede go trzymac na rekach caly dzien...

A u mnie dzisiaj super humor i pogoda, skumplowalam sie z jedna dziewczyna ktora zaczela pracowac jak bylam na macierzynskim poszlysmy sobie na plotki w czasie lunchu i na spacer super sloneczko przyswieca.... a po pracy idziemy ze znajomymi do pubu bo jedna osoba dzisiaj odchodzi (wyjezdza na studia do dani na 2 lata) i bedzie pozegnanie, mezus wraca wczesniej zeby zmienic opiekunke i zajac sie malym a ja mam dzien rozrywki :-D:-D:-D

reklama
Larcia weszlam sobie wlasnie na strone tego world of wonder i wyczailam fajny wozek drewniany na zabawki:D
WoodenToyTrolley_z.jpg

Dzięki dziewczyny za pocieszenie już mi lepiej byłam u mojej mamy więc zrobiłam sobie i małemu długaśnyyyyyy spacerek i juz mi lepiej.

Gagulec Blimka
to faktycznie macie racje jak zacznie mały stawiać pierwsze kroczki to dopiero będzie się obijał ooo chyba kask mu kupię;-);-);-) a i śliczny ten kosz na zabawki.

Hrudzia witamy widać uzależnienie górą:-):-)

Witajcie kochane jestem czytam na biezaco ale by cos samej napisac casu brak cale dnie spedzamy na spacerkach wycieczkach do centrum wiosna w pelnie
maz do turcji jednak nie jedzie z czego sie cieszymy
aaa zmienilam nr telefonu wiec ten co macie juz nie aktualny

A jak to wygląda porównując cena-sztuki? Bo kumpela chwaliła się,że kupiła Hagisy,bo są tańsze od Pampersów,ale bylo ich mniej. Więc to żaden interes.

66 szt :tak:

Dziś J "pozwolił" mi posiedziec na necie , bo u nas wody nie ma. I z sexu nici, dla mnie może byc, hihihihi Wszyscy ogródjki podlewają, a że mieszkamy niedaleko działek warzywnych, to wody nima..
Ale nie wiem o czym pisac, może zdjęcia powklejam na zamknietym.

Wpadam się przywitać wieczorkowo :-)

Pogoda wspaniała to forum troszku wstrzymało oddech, ale to dobrze bo korzystamy wraz z dzieciaczkami ze wspaniałej pogody.

Kubalka już śpi.

Razem z kuzynką męża wybrałyśmy się na spacer :) ja z Kubusiem, a ona ze swoimi synkami 6 letnim Sebastianem i 7 miesięcznym Piotrusiem było fajowo, ale strasznie gorąco!!! :baffled:

reklama
Agulka masz ten co Ci napisałam????

Zmniejszasz zdjecia tak, że ładujesz zdjęcie do programu klikasz na ikonke drugą od końca w rzędzie pierwszym od góry wyskoczy Ci wtedy ramka z danymi dotyczacymi rozmiaru zdjęcia tam możesz sobie ustawić dowlny rozmiar :)

Do góry