reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

To zapraszam na Bródno, tam są wszystki 3. To po drodze do parku na spacerek:-)

Chętnie, ale najpierw musimy wyzdrowieć na tip-top żeby Was nie zarazić :-)

AsiaKC, i jak dziś na kontroli było? Czy Łukaszek już zdrowy?

Nie byliśmy dziś, idziemy jutro na 11.20. Dziś popołudniu w przychodni była tylko taka beznadziejna lekara której nie trawię :baffled: Zresztą dziś przez cały dzień załatwiałam przegląda i hak w aucie :no::dry:

reklama
Majandra dzięki za informacje o kremie jutro pójdę kupić zielony

Tygrysku ale fajny ten Twój piesio taki wierny czekała na panią a może ma taki cichy układ z panem żeby pani pilnować;-);-)

Dti Iza Luandzia życzę udanego spotkania i czekam jutro na foto relację:-):-):-)

Atru
udanej wyprawy jutro z pierworodnym życzę, oczywiście zdjęcia z wycieczki mile widziane:-):-):-)

Kasiu gratuluję pierwszych kroczków synka

Klavell gdzie się podziewasz??? Mam do Ciebie masę pytań bo wybieramy się we wrześniu do Turcji na wycieczkę z Igorkiem i mam sto pytań do........ ale to na piva Ci wyślę żeby nie zaśmiecać dziewczynom wątku. A tak swoją drogą to troszkę się boję jak mały zniesie podróż itd itp

Kasiu! Gratuluje chodziarza :-D

Atru - nie przejmuj się - na pewno okaże się że z Tymkiem jest wszystko ok!!! Może miał fanaberię i pediatrze nie chciał pokazać jaki on fajny chłopak ;-) Zobaczysz że u rehabilitanta będzie wszystko ok. Pediatrzy czasem są przewrażliwieni (chociaż ja wolę takiego co chucha i dmucha i wysyła do specj bo nie jest pewien tego czy tamtego, niż takich co udają wszechwiedzących i olewają dziecko i mogą coś przegapić).

Już myślałam,że nie doczytam Was.

Właśnie zadzwonił S i powiedział,że w Tesko jest taka promocja z okazji Dnia Dziecka i do 1.06, czy 31.05 wszystkie zabawki są o 20% taniej po 22.

Dziewczyny powiedzcie czy dobrze robię.

W niedzielę jest wyjazd autokarem do Poznania do ZOO. Jedzie około 20 dzieciaków ( średnia wieku 4-5lat) z rodzicami. Ja też miałam jechac z Adasiem. Ale czy to rozsądne. Autokar pełen dzieciaków, upał, wrzask, a Adaś nie chętnie mi sypia, nie może usiedziec w jednym miejscu, ciągle musi chodzic( czworakowa) a droga około 2-2,5 godzin. I ja się umęczę i on. Jak myślicie dobrze zrobiłam, że nie jadę. Proszę o opinię
Ja chyba nie pojechałabym. Znając moje dziecko,ale każdy maluch jest inny.

o qrcze już maleństwa sadzacie na nocniczki? Ja myślałam o tym, ale chyba też trzeba spróbować. Ktoś mnie kiedyś zapytał czy jest różnica między nocniczkami dla chłopców i dziewczynek? Jest????
My też musimy kupić. Dla chłopców są takie bardziej jajowate i mają to coś z przodu miedzy nóżkami bardziej wystające. W razie jakby pituś został między nóżkami i siuśki wystrzeliły w przód,a nie na dół:-D;-)

Monia u mnie koszmar. MAja chyba cofnęła się w rozwoju. :szok:Przedwczoraj zsikała się w majtki w przedszkolu a wczoraj zrobiła kupę również w majtki. Co się dzieje???????? A i zaczęła się pieścic.:-:)-:)-(
Tak sobie myślę i wymyśliłam 2 powody. Albo to jest zazdrość, chęć zwrócenia na siebie uwagi. Często starsze rodzeństwo uwstecznia sie przy młodszym. Albo dzieje się coś niedobrego. Może ma jakiegoś stresa w przedszkolu?

czy wasze dzieciaczki też lubią teletubisie??? wlaśnie lecą na ccb a Mati jak uslyszal śmiech sloneczka to z końca pokoju lecial żeby nie przegapić swojego serialu:-D:-D:-D wlaśnie siedzi zapatrzony w TV:tak:
Oj mamuśki. Na TV przyjdzie czas:no:

Dziewczyny nie wiem co się dzieje od wczoraj mam okropne trudności z otworzeniem strony forum, a o danym wątku nie wspomne :wściekła/y: otwieram kilkakrotnie jedną strone. To nie przez prędkość bo inne strony chodzą mi jak burza :dry:
Dzisiaj też nie moglam wejść. Co chwila zawieszały mi się strony.

U dziadków bylo fajnie. Wyspałam się,bo zmorzylo mnie i po 23 byłam już w łózku. A mój synuś wymyślił sobie,że zajdzie z łóżka. Mamusia smacznie spała,a synuś wycofał się w nogi i wpadł między wersalkę,a ścianę. Obudzilo mnie pukanie i lekkie postękiwanie. Prawie nie było go widać zza tej wersalki. Kurna ale spanikowana byłam jak usiadłam na łózku,a jego tam nie bylo:szok::szok:
Aaa, dostałam resztę ciuszków z Pampersa.

Kupujecie te pampersy Sleep and Play? Jak kupiłam dzisiaj z ciekawości i już nie kupię.

witam z rańca
Kasia Szyma piewrsze kroki postwił 19 czerwca (sprawdziłam w jego albumie bo obaj są z jednego dnia i miesiąca) a tak na całego zaczął chodzić 3 lipca dosłownie wszędzie i tylko na nogach przestał raczować, i szybciutko ci się mały rozwija ale patrząc na zdjątka to jest szczuplutki w porównaniu do małego Szymka :))
justynka ja też kupiłam te pampersy sleep&play i uważam że heapy są lepsze ale ja byłam w takim markecie że heapy kosztowały majątek a te były w promocji i musze w te pędy skoczzyć do netto czy biedronki bo tam często jest promocja na heapyy

Justyna znajomy kupił i dał Nam wypróbować jedną pieluszke :dry::no: miałam zamiar kupic, ale też nie kupie badziewie takie,że ho ho. Etka kiedyś kupiła i pisała,że nawet spoko to ciekawe czy wszystkie pieluszki są takie same.

My już na nogach od 7 :-) Kubala obudził się o 5,30 zapodałam mu mleczko i pospał do 7 ufff wyspałam się :D

Nuśka fajnie turcja :-) ile trwa tam lot???

tak myslalam że wszystkie jeszcze śpicie:dry: a Mati dziś zrobil pobudke o 4.55:szok::szok::szok::-( no i ja mam już posprzątane i obiad przygotowany a Mati się bawi w lóżeczku:tak: pewnie zaraz pójdzie spać:tak::-):-)

reklama
Kupujecie te pampersy Sleep and Play? Jak kupiłam dzisiaj z ciekawości i już nie kupię.

Mam zapas na 2 miesiące bo teściowa mi pokupowała :tak:

Justyna znajomy kupił i dał Nam wypróbować jedną pieluszke :dry::no: miałam zamiar kupic, ale też nie kupie badziewie takie,że ho ho. Etka kiedyś kupiła i pisała,że nawet spoko to ciekawe czy wszystkie pieluszki są takie same.

Bynajmniej mój nie ma chociaż po nich uczulenia a po Biedronkowych i Happy ma :tak: Na oryginalne mnie nie stać :no:
A mogę wiedzieć dlaczego one są takie kijowe?????

Ja mykam dzisiaj po skierowanie na szkolenie :-) Otwierają nam w końcu na wiosce supermarket NETTO i trzeba podlecieć i popatrzeć na promocje ;-) A potem zostawiamy dzieciaki babci uśpione i idziemy na koncert FEEL-a i SUMPTUASTIC. Jutro też są jakieś koncerty, tylko nie wiem czy dam już radę he,he

Do góry