Dziewczyny Kuba ma za sobą pierwsze trzy kroczki!!!!! :-) Przed chwilą stanoł przy łóżeczku puścił się i poszedł do mnie trzy kroczki!!!!!!! Jeny jak si e cieszę!!!!!! Teraz jak go postawie to już łapie równowage!!!!!!
reklama
Dziewczyny kupiłam maść krem LINOMAG bo Igorek ma takie suche miejsca na plackach i rączkach i doczytałam że jest tam napisane " nie stosować u dzieci poniżej 11lat bo zawiera kwas borowy " ????? Czy ktoś z was to stosuje?
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
NuŚka, zły kupiłaś. Powinnaś kupić zielony (maść), a Ty pewnie kupiłaś krem czerwony, tak?
NuŚka, zły kupiłaś. Powinnaś kupić zielony (maść), a Ty pewnie kupiłaś krem czerwony, tak?
tak :-(buuuu a zielony jest dla dzieci????
majandra
Apteka internetowa / Linomag, maa zielony jest dla dzieci????
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
racja majandra ja mam linomag i jest zielony
Atru limka ma racje dobrze że wcześniej coś tam wyłapią i powiem ci że u mnie wizyta przy szczepieniu wygląda tak na odwal, pozagląda do gardełka osłucha, nigdy nikt moim dzieciom nie sprawdzał odruchów itp i powiem ci jeszcze jedno u mojej sąsiadki przez drogę wyjamuje strych taka dziwna para i mają chłpca w wieku 4/5 lat i mały stapa na paluszkach mało mówi i wygląda mi to na zaniedbanie związane z asymetrią i ze złym napięciem mięśniowym
a ja jestem padnięta i zla bo poszła mi bateria w kuchni i gary są nie umyte inne naczynia to zmywam w zmywarce ale zaschniętego od niedzieli (tak od niedzieli bo jak ja byłam w szpitalu to B miał w D) a bateria padła2 temu szajs.....
Byliśmy dziś w kościele na oktawie Bożego Ciała (B jest strażakiem w OSP i oni asystowali w procesji takiej mini) i Wika tak mi dała popalić ciągle chciała raczkować no i puściłam ją a ona w te pędy do ołtarza masakra Szymek jak jakiś owsik cały czas łaził po kościele ja wam mówię on chyba ma to adhd bo nie może w miejscu usuedzieć nigdzie a córcia pewnie będzie taka sama
i coś śmiesznego mój psiór poszedł dziś za mną do pracy.... myślałam że się znudzi i pójdzie do domku a on czekał aż skończę prace masakra
Atru limka ma racje dobrze że wcześniej coś tam wyłapią i powiem ci że u mnie wizyta przy szczepieniu wygląda tak na odwal, pozagląda do gardełka osłucha, nigdy nikt moim dzieciom nie sprawdzał odruchów itp i powiem ci jeszcze jedno u mojej sąsiadki przez drogę wyjamuje strych taka dziwna para i mają chłpca w wieku 4/5 lat i mały stapa na paluszkach mało mówi i wygląda mi to na zaniedbanie związane z asymetrią i ze złym napięciem mięśniowym
a ja jestem padnięta i zla bo poszła mi bateria w kuchni i gary są nie umyte inne naczynia to zmywam w zmywarce ale zaschniętego od niedzieli (tak od niedzieli bo jak ja byłam w szpitalu to B miał w D) a bateria padła2 temu szajs.....
Byliśmy dziś w kościele na oktawie Bożego Ciała (B jest strażakiem w OSP i oni asystowali w procesji takiej mini) i Wika tak mi dała popalić ciągle chciała raczkować no i puściłam ją a ona w te pędy do ołtarza masakra Szymek jak jakiś owsik cały czas łaził po kościele ja wam mówię on chyba ma to adhd bo nie może w miejscu usuedzieć nigdzie a córcia pewnie będzie taka sama
i coś śmiesznego mój psiór poszedł dziś za mną do pracy.... myślałam że się znudzi i pójdzie do domku a on czekał aż skończę prace masakra
majandra
Oczywiście link nie działa Tak, można stosować u dzieci i niemowląt.
reklama
ale się wkurzylamwlaśnie przed chwilą przegralam aukcję z czapeczką dla Mateuszka prowadzilam prawie do końca a tu jakaś wstrętna baba przebila moją cenę doslownie 0,5 minuty przed końcem aukcji a mi wlasnie się wylączyl internet no i jak już ponownie uruchomilam to aukcja już byla zakończona a ja bylam przegrana:----wściekła/y::----(
a już się cieszylam bo strasznie się na tą czapeczkę napalilam:-wściekła/y::-wściekła/y::-wściekła/y::-crazy::-wściekła/y:
Włącz sobie Snajpera i z góry ustalasz sobie cenę :-)
Snajper Allegro, eBay - Snajper.net
Ja go zawsze używam ;-)
My dziś na kontroli.Maść została odłożona i stosować mam tylko krem z witaminą A Za 3 tygodnie do kontroli sprawdzić czy nie będzie żadnych przebarwień i bruzd. Na słońce do końca roku mam chować ręce...czyli z wyjazdu nad morze "nici" :---(Rana się ślicznie goi
No i jestem padnięta więc życzę dobrej nocki ;-)
Podziel się: