reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dziewczyny Kuba ma za sobą pierwsze trzy kroczki!!!!! :-) Przed chwilą stanoł przy łóżeczku puścił się i poszedł do mnie trzy kroczki!!!!!!! Jeny jak si e cieszę!!!!!! Teraz jak go postawie to już łapie równowage!!!!!!

reklama
:szok::szok::szok:Wielkie Gratulacje Dla Kubusia I Mamusi:-):-):-)

No to mamy pierwsze chodzące wrześniątko!!!

Super, super, super masz zdolniache!

Dziewczyny kupiłam maść krem LINOMAG bo Igorek ma takie suche miejsca na plackach i rączkach i doczytałam że jest tam napisane " nie stosować u dzieci poniżej 11lat bo zawiera kwas borowy " ????? Czy ktoś z was to stosuje?

Nuska ja stosuje Linomag i jest dla niemowląt tak jest napisane na etykiecie.
A kolor opakowania żółto-różowy z misiem trzymającym serduszko :-)

racja majandra ja mam linomag i jest zielony
Atru limka ma racje dobrze że wcześniej coś tam wyłapią i powiem ci że u mnie wizyta przy szczepieniu wygląda tak na odwal, pozagląda do gardełka osłucha, nigdy nikt moim dzieciom nie sprawdzał odruchów itp i powiem ci jeszcze jedno u mojej sąsiadki przez drogę wyjamuje strych taka dziwna para i mają chłpca w wieku 4/5 lat i mały stapa na paluszkach mało mówi i wygląda mi to na zaniedbanie związane z asymetrią i ze złym napięciem mięśniowym

a ja jestem padnięta i zla bo poszła mi bateria w kuchni i gary są nie umyte inne naczynia to zmywam w zmywarce ale zaschniętego od niedzieli (tak od niedzieli bo jak ja byłam w szpitalu to B miał w D) a bateria padła2 temu szajs.....
Byliśmy dziś w kościele na oktawie Bożego Ciała (B jest strażakiem w OSP i oni asystowali w procesji takiej mini) i Wika tak mi dała popalić ciągle chciała raczkować no i puściłam ją a ona w te pędy do ołtarza masakra Szymek jak jakiś owsik cały czas łaził po kościele ja wam mówię on chyba ma to adhd bo nie może w miejscu usuedzieć nigdzie a córcia pewnie będzie taka sama
i coś śmiesznego mój psiór poszedł dziś za mną do pracy.... myślałam że się znudzi i pójdzie do domku a on czekał aż skończę prace masakra

reklama
ale się wkurzylam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wlaśnie przed chwilą przegralam aukcję z czapeczką dla Mateuszka:wściekła/y: prowadzilam prawie do końca a tu jakaś wstrętna baba przebila moją cenę doslownie 0,5 minuty przed końcem aukcji:szok: a mi wlasnie się wylączyl internet no i jak już ponownie uruchomilam to aukcja już byla zakończona a ja bylam przegrana:-:)-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-:)-(
a już się cieszylam bo strasznie się na tą czapeczkę napalilam:-:)wściekła/y::-:)wściekła/y::-:)wściekła/y::-:)crazy::crazy::crazy::-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Włącz sobie Snajpera i z góry ustalasz sobie cenę :-)
Snajper Allegro, eBay - Snajper.net
Ja go zawsze używam ;-)

My dziś na kontroli.Maść została odłożona i stosować mam tylko krem z witaminą A :tak:Za 3 tygodnie do kontroli sprawdzić czy nie będzie żadnych przebarwień i bruzd. Na słońce do końca roku mam chować ręce...czyli z wyjazdu nad morze "nici" :-:)-:)-(Rana się ślicznie goi :tak:

No i jestem padnięta więc życzę dobrej nocki ;-)

Do góry