reklama
Hey!
Juz czwartek, ale ten tydzien szybko mi zlecial!Mam ucieche, bo pozyczylam od znajomej polskie gazety he he, juz 2 lata nie czytalam(polskich), a ona miala jakies stare :-)
Poza tym Mandy wychodza dwa kolejne zabki czyli bedzie miala juz 6 !!!!!
Juz czwartek, ale ten tydzien szybko mi zlecial!Mam ucieche, bo pozyczylam od znajomej polskie gazety he he, juz 2 lata nie czytalam(polskich), a ona miala jakies stare :-)
Poza tym Mandy wychodza dwa kolejne zabki czyli bedzie miala juz 6 !!!!!
Witajcie!
Poczytałam co na stukałyście, ale jestem wykończona i wogóle nie chce mi się pisać
Udało mi się wczoraj wieczorkiem zajechać do taty i jakoś mi lepiej
Wróciłam do domu, a u Krzysia znowu duża gorączka, płacz i miętolenie uszu
Wpakowałam go do auta i na pogotowie, a tam zupełna beznadzieja nie ma żadnego pediatry, pani mnie poinformowała, że dyżur laryngologiczny w szpitalu tylko w weekendy zasrana słuzba "zdrowia" umieja tylko płakać jak to im źle i jak mało zarabiają
Lekarkami "poradziła", żeby iść jurto do laryngologa, tyle to ja i bez niej wiem
Moj A. chciał jechać do szpitala Sosnowaca, ale małemu w międzyczasie spadła gorączka i wróciliśmy o 21,30 do domu i do tej pory spokó:-):-)j
Krzyś dzsiaj cały czas bez gorączki i bez płaczu, odsypia wszystko co idzie.
O kurcze.... właśnie go listonosz przebudził, ale znowu zasnął
Miałam iść dzisaj do laryngologa, ale u nas strasznie wieje, a ja bez auta i boje się, że go przewieje i będzie gorzej. Umówiłam się juz na jutro niech go skontroluje
Padam fizycznie i psychicznie...
Poczytałam co na stukałyście, ale jestem wykończona i wogóle nie chce mi się pisać
Udało mi się wczoraj wieczorkiem zajechać do taty i jakoś mi lepiej
Wróciłam do domu, a u Krzysia znowu duża gorączka, płacz i miętolenie uszu
Wpakowałam go do auta i na pogotowie, a tam zupełna beznadzieja nie ma żadnego pediatry, pani mnie poinformowała, że dyżur laryngologiczny w szpitalu tylko w weekendy zasrana słuzba "zdrowia" umieja tylko płakać jak to im źle i jak mało zarabiają
Lekarkami "poradziła", żeby iść jurto do laryngologa, tyle to ja i bez niej wiem
Moj A. chciał jechać do szpitala Sosnowaca, ale małemu w międzyczasie spadła gorączka i wróciliśmy o 21,30 do domu i do tej pory spokó:-):-)j
Krzyś dzsiaj cały czas bez gorączki i bez płaczu, odsypia wszystko co idzie.
O kurcze.... właśnie go listonosz przebudził, ale znowu zasnął
Miałam iść dzisaj do laryngologa, ale u nas strasznie wieje, a ja bez auta i boje się, że go przewieje i będzie gorzej. Umówiłam się juz na jutro niech go skontroluje
Padam fizycznie i psychicznie...
Enia no to powodzenia z tym laryngologiem Niech w koncu ktos kompetenty przebada Krzysia...
Mamo Mikolaja - witaj!!:-):-)
Larcia - tez sie zastanawiam jak to sie stalo ze juz czwartek milej lektury
Widze ze wrzesniatka ostatnio kiepsko sypiaja, moj dawidek nie jest wyjatkiem, z rykiem sie przebudzil przed 1 w nocy dalismy mu calpolu i pospal niespokojnie do 6 a potem mleko i juz byl chetny do zabawy a mi nie pozostalo nic innego jak prysznic kawa i pojsc do pracy
o boze jak mi sie marzy zeby raz tak pospac do poludnia jak za starych dobrych czasow hehe
Mamo Mikolaja - witaj!!:-):-)
Larcia - tez sie zastanawiam jak to sie stalo ze juz czwartek milej lektury
Widze ze wrzesniatka ostatnio kiepsko sypiaja, moj dawidek nie jest wyjatkiem, z rykiem sie przebudzil przed 1 w nocy dalismy mu calpolu i pospal niespokojnie do 6 a potem mleko i juz byl chetny do zabawy a mi nie pozostalo nic innego jak prysznic kawa i pojsc do pracy
o boze jak mi sie marzy zeby raz tak pospac do poludnia jak za starych dobrych czasow hehe
mama mikolaja
Fanka BB :)
Witajcie mamusie !!! no coz dolanczam sie ze nasze dzieci nie sypiaja ja wstaje jak do niemowlaka w nocy a zeby ida.....ida...4 szt juz sa ale dwojki teraz sie pchaja .U nas tak kijowa pogoda ze depresja cala noc chodzona i jeszcze dzien paskudny ale dobrze ze inter. istnieje
Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Melduję się na chwilkę. Uprzejmie donoszę, że obie wizyty odbębnione. Tzn. moje wyniki pobrane ale wyniki będą dopiero w sobotę do odbioru więc jutrzejsza wizyta u ginka odpada.
A Tymek był dzisiaj na szczepieniu. W sumie dostał trzy kłucia, bo jeszcze się jakaś żółtaczka bieżąca przyplątała a miał być tylko zaległy krzutsiec itd. Tymo waży 9030g., a powinien 8900g. a więc wszystko w normie. Zmartwiła mnie tylko kolejna rzecz. Przy badaniu wyszła lekka asymetria motoryczna kończyn dolnych... i znowu musimy do ośrodka rehabilitacji się zgłosić:---( Do tej pory nic nie było z nóżkami podejrzanego, a teraz rzeczywiście, jak go postawię w pionie, to jedną nogą więcej i pewniej operuje niż drugą (dziwnie ją wykrzywia). Ja już wysiadam... Czy kiedyś dowiem się, że mojemu dziecku nic nie dolega..?:---( Ale poza tym wszystko ok.
Lecę teraz na zakupy. Papapa!
A Tymek był dzisiaj na szczepieniu. W sumie dostał trzy kłucia, bo jeszcze się jakaś żółtaczka bieżąca przyplątała a miał być tylko zaległy krzutsiec itd. Tymo waży 9030g., a powinien 8900g. a więc wszystko w normie. Zmartwiła mnie tylko kolejna rzecz. Przy badaniu wyszła lekka asymetria motoryczna kończyn dolnych... i znowu musimy do ośrodka rehabilitacji się zgłosić:---( Do tej pory nic nie było z nóżkami podejrzanego, a teraz rzeczywiście, jak go postawię w pionie, to jedną nogą więcej i pewniej operuje niż drugą (dziwnie ją wykrzywia). Ja już wysiadam... Czy kiedyś dowiem się, że mojemu dziecku nic nie dolega..?:---( Ale poza tym wszystko ok.
Przyjedz do irlandi tu ci wszyscy powiedza ze Tymo jest zdrowy i mu nic nie dolega :-):-):-) Ciesz sie ze w pore wykrywaja takie niedociagniecia przynajmniej nie jest za pozno na nic....Ja już wysiadam... Czy kiedyś dowiem się, że mojemu dziecku nic nie dolega..?:---( Ale poza tym wszystko ok.
a ja juz zmeczona jestem a trzeba isc zaraz do domu do pracy na drugi etat i na nocke tez
czy kiedys przestane pracowac 24/7 ??
reklama
doti80
Wrześniowe mamy'07
Gagulec, Majandra, ja też dzisiaj jestem od rana niedospana. Ale nie przez młodego, bo spał od 20-6 rano, a ja wstaję o 6. Sama jestem sobie winna - do 1 w nocy szukałam w necie jakiejś bardzo fajnej prostownicy, mam jakiegoś świra. W końcu kupiłam dziś w Wlk Brytanii, zobaczymy kiedy dojdzie i jaka będzie.
Carioca, to musi być fajnie obserwować taką przemianę :-) Gratuluję rozwoju.
Wygońcie mnie sprzed tego kompa, coś muszę w końcu w mieszkaniu zrobić.
Carioca, to musi być fajnie obserwować taką przemianę :-) Gratuluję rozwoju.
Wygońcie mnie sprzed tego kompa, coś muszę w końcu w mieszkaniu zrobić.
Podziel się: