reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
czy wasze dzieciaczki też lubią teletubisie??? wlaśnie lecą na ccb a Mati jak uslyszal śmiech sloneczka to z końca pokoju lecial żeby nie przegapić swojego serialu:-D:-D:-D wlaśnie siedzi zapatrzony w TV:tak:

gagulec rozszyfrowałam. Trzeba się zarejestrowac potem po lewej stronie wejś c w konkursy, nacisnąc, później wbyrac konkurs w dodatkach po lewej stronie , wejsc w konkurs, Jak wybierzesz to na srodku tam gdzie są zdjęcia już wklejone wcisasz dodaj zdjęcie

Monia moja córcia jak miała 8 m-cy to oglądała i też strasznie je lubiała do tej pory lubi, , ale teraz Adaśiowi nie puszczam, bo nie mam tego kanału tylko moja mama. Ja mam kablówkę i tu niestety nic dla maluszków nie ma

Agulka Albo ja już ustawowa blondynka albo cofam sie w rozwoju - ja tak robię jak piszesz i dupa zimna nie widzę mojego zdjęcia:baffled:

U nas też kablówka i najciekawsze dla dzieci to reklamy

Dzień doberek. Czyżbym ja dziś była pierwsza??????

Wstawac, choc wiem, że prawie wszystkie wstały tylko chałupkę ogarniacie i czekacie aż maluchy pójdą spac.:tak::tak::tak::tak:

Monia u mnie koszmar. MAja chyba cofnęła się w rozwoju. :szok:Przedwczoraj zsikała się w majtki w przedszkolu a wczoraj zrobiła kupę również w majtki. Co się dzieje???????? A i zaczęła się pieścic.:-:)-:)-(

Adaś jak zwykle dwa razy się budził w nocy. Zauważyłam, że on za bardzo nie chce jeśc w nocy tylko potrzymac cyca w buźce a smoczka za cholerę nie chce wziąc ale tylko w nocy bo w dzień jak ma spac to dyda):no:

A co do wyjazdu do Poznania. Postanowiłam pojechac,:tak: a zmieniłam zdanie. bo jadą moje koleżanki z podstawówki: jedna ma 10 m-cznego synka a druga 14 m-czną córcię. Będzie weselej. JAk one dadzą radę to i ja też. Mąż mówił, że dwa razy się zatrzymamy po drodze. Może nie będzie tak źle.

Witam Hrudzia- kochany ten Twój mężuś taka niespodzianka.

Jak piescić???? Sama siebie??? Czy dotyka swoich miejsc intymnych??? Agulka czy tam w przedszkolu są same panie czy są również panowie????

Aha :tak: uczyli Nas na patologii jak identyfikować oznaki molestowania seksualnego dzicka. Broń Boże nie chcę się tu tego doszukiwać, ale właśnie jednym z oznak jest moczenie nocne i dotykanie swoich miejsc intymnych. Ale zapewne chodzilo o zdrabianie słów.

kasia jak się robi taki fajne zdjęcie jak masz te z ogórkiem, tz, jedno duże i mniejsze wklejone, wiem, że w fotosiku, ale jak??///////////??

Agulka mąż je robił, a robił tak. Zmniejszał zdjęcia programem AAA Screen Capture i wklejał do dużego zdjęcia :nerd: mam nadzieję, że jakoś jasno napisałam :D

reklama
Agulka mąż je robił, a robił tak. Zmniejszał zdjęcia programem AAA Screen Capture i wklejał do dużego zdjęcia :nerd: mam nadzieję, że jakoś jasno napisałam :D

Nie mam takiego programu, buuuuuu Qrcze piękne są:tak:

Coś dzisiaj jest nie tak, bo mały spał od 8 do 9 i po gdzince buczał i jak on to zawsze woła kiedy chce spac, didi didi czyli smaoka i palulu. Ja go na ręce wkładam smaoka do buziaka a on ........ zasypia i teraz śpi

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry