reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Agulka, chyba tylko my na forum siedzimy Powinnam iść z małym na spacer, jak się obudzi, ale jestem taka zmęczona:-( A jeszcze dziś muszę jechac do szkoły po wpis do indeksu. Mały z babcią zostaje.
Dziewczyny czy któraś z was próbowała wsiąść udział w konkursie na stronie Poradnik dla rodziców,wszystko o ciąży,porodzie,połogu,karmieniu,macierzyństwie,noworodkach,niemowlętach,wychowaniu,dzieciach Mama i dziecko | Strona główna Od wczoraj próbuje wkleić zdjęcia i za Chiny Ludowe nie mogę
majandra
Gagulec, ja nie próbowałam. W ogóle nie chce mi się bawić w żadne konkursy
Już drugą kawę wypiłam, a nadal czuję się beznadziejnie:-(
Już drugą kawę wypiłam, a nadal czuję się beznadziejnie:-(
Majandra gorszy dzień Cie dopadł?
Ja czekam aż Damian zaśnie i też robie kaweczke bo jakaś ta pogoda dzisiaj dziwna jest.
A ja jak w końcu postanowiłam wziąć udział w jakimś konkursie to mam pod górkę Ale misze to rozszyfrować- idę sie męczyć
Ja czekam aż Damian zaśnie i też robie kaweczke bo jakaś ta pogoda dzisiaj dziwna jest.
A ja jak w końcu postanowiłam wziąć udział w jakimś konkursie to mam pod górkę Ale misze to rozszyfrować- idę sie męczyć
łojku majandra do kawki weź cos słodkiego od razu lepiej sie poczujesz. Ja na razie nie wychodzę, bo nie obrócę a muszę iśc dziś po mała do przedszkola a potem po jakiś prezent dla mojej chrześnicy, bo w sobote robi 4 urodzinki. Idę z mamą może ją na coś naciągnę w końcu już niedługo dzień dziecka a ja przecież maminy dzieciaczek jestem, hihihih
majandra
Maciuś pobudkę dziś o 4 zrobił. Mimo że w nocy się nie budził, to jestem niewyspana. A specjalnie poszłam wcześnie spaćMajandra gorszy dzień Cie dopadł?
No tak nasze dzieciątka są jeszcze mało wyrozumiałe dla nas Jeżeli to jakieś pocieszenie dla Ciebie u mnie Damianucha też nie dał pospać- o 5 pobudka i w nocy było jedno przebudzenie.
A teraz za radą Agulki weź coś słodziutkiego do kawusi na poprawę humoru
A teraz za radą Agulki weź coś słodziutkiego do kawusi na poprawę humoru
reklama
majandra
He, he, to musiałaby już trzecią kawę wypić, bo tamte dwie juz poszłyA teraz za radą Agulki weź coś słodziutkiego do kawusi na poprawę humoru
Podziel się: