reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dzień doberek. Czyżbym ja dziś była pierwsza??????

Wstawac, choc wiem, że prawie wszystkie wstały tylko chałupkę ogarniacie i czekacie aż maluchy pójdą spac.:tak::tak::tak::tak:

Monia u mnie koszmar. MAja chyba cofnęła się w rozwoju. :szok:Przedwczoraj zsikała się w majtki w przedszkolu a wczoraj zrobiła kupę również w majtki. Co się dzieje???????? A i zaczęła się pieścic.:-:)-:)-(

Adaś jak zwykle dwa razy się budził w nocy. Zauważyłam, że on za bardzo nie chce jeśc w nocy tylko potrzymac cyca w buźce a smoczka za cholerę nie chce wziąc ale tylko w nocy bo w dzień jak ma spac to dyda):no:

A co do wyjazdu do Poznania. Postanowiłam pojechac,:tak: a zmieniłam zdanie. bo jadą moje koleżanki z podstawówki: jedna ma 10 m-cznego synka a druga 14 m-czną córcię. Będzie weselej. JAk one dadzą radę to i ja też. Mąż mówił, że dwa razy się zatrzymamy po drodze. Może nie będzie tak źle.

Witam Hrudzia- kochany ten Twój mężuś taka niespodzianka.

Dzień dobry:-):-):-)
Pogoda nawet nawet slońce slicznie świeci tylko mocno wieje:-(
Mati zrobil pobudkę o 5:szok::wściekła/y: i teraz wkońcu zaś śpi a uspać go ostatnio nie jest latwo:no: w lózeczku ,wózku i na rękach jest placz już niewiem jak go usypiać:dry:na dworze w wózku to usypia na pólsiedząco i dopiero jak widze że spi to mogę mu spuścić oparcie:tak:

Witam.
Wpadłam sie przywitać i jak dojdę bardziej do siebie- moje maleństwo postanowiło wstać o 5 rano i teraz ani mu w głowie ani w nogach spanie:crazy:- to zasiądę na BB.

Monia u mnie koszmar. MAja chyba cofnęła się w rozwoju. :szok:Przedwczoraj zsikała się w majtki w przedszkolu a wczoraj zrobiła kupę również w majtki. Co się dzieje???????? A i zaczęła się pieścic.:-:)-:)-(

Agulka dzieci czesto tak mają gdy pojawi się mlodsze rodzeństwo:tak:może potrzebuje więcej waszej uwagi:dry:albo ma jakieś male zmartwienia:dry: poświęc jej więcej czasu i przytulaj ja najwięcej:tak:;-)

Mati zrobil pobudkę o 5:szok::wściekła/y: i teraz w końcu zaś śpi
To i tak nieźle. Maciuś obudził się dziś o 4. Ale się nie daliśmy i go olaliśmy. Chyba zasnął. I znów o 5 brykał. Wzięliśmy go do siebie, ale nie chciał spać. To go na podłogę do zabawek i prawie godzinę się sam bawił, a my "spaliśmy". A teraz nadal nie śpi.:wściekła/y:

Agulka dzieci czesto tak mają gdy pojawi się mlodsze rodzeństwo:tak:może potrzebuje więcej waszej uwagi:dry:albo ma jakieś male zmartwienia:dry: poświęc jej więcej czasu i przytulaj ja najwięcej:tak:;-)
Wiem, że tak trzeba robic i tak robię. Naprawdę jest kochana i przytulana co chwilkę i robimy wszystko razem.:tak:

A my wczoraj byliśmy całą rodzinką na spacerze, na placu zabaw. J nie musiał jechac na budowę, z której się cieszymy, ale zabiera ona dzieciom tatusia. Nie wszystko można miec prawda?????

To i tak nieźle. Maciuś obudził się dziś o 4. Ale się nie daliśmy i go olaliśmy. Chyba zasnął. I znów o 5 brykał. Wzięliśmy go do siebie, ale nie chciał spać. To go na podłogę do zabawek i prawie godzinę się sam bawił, a my "spaliśmy". A teraz nadal nie śpi.:wściekła/y:

Już nie śpi:no: spal chyba 20 min:-(

reklama
Do góry