reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Klavell, brawo dla Hanifki.:-)

A mój Maciuś ostatnio budzi się 2 razy, bo biedak przekręca się na brzuszek i się wybudza przez to:-( Ale szybko z powrotem zasypia. A pobudki niestety nadal o 4:30. Bierzemy go do siebie, ale pośpi z godzinkę i koniec. :wściekła/y: Już się zastanawiam, czy może dawać mu jeść o tej 4:30, ale przecież sama go odzwyczajałam od nocnego jedzenia. Nie wiem co robić.:no:

reklama
no i zobacze jeszcze dzis jak ladnie przespi nocke to od jutra bede ja uczyla spac w swoim lozeczku bo do tej pory z nami spala

Mam pytanie do mam, których dzieci już raczkują i rwą się do stania. Czy jak sadzacie dzieciaczki na nocnik to siedzą spokojnie??? Czy uciekają??? Mój Kuba nie usiedzi w miejscu dłużej niż pare sekund, no chyba że zajmie się czymś na maksa :dry::baffled: kupiłam mu nocnik i ma przyjść za pare dni i tak się zastanawiam czy to nie będzie nieywpał :sorry2:

Mati też za bardzo nie chce siedzieć na nocniczku:no: interesuje go wszystko dookola:tak: ale i tak jestem z niego dumna bo zawsze rano po porannej toalecie udaje mu się zrobić siusiu do nocniczka:tak:

My się przyłańczmy do życzeń dla Aneczki

My też się przylańczamy:tak: Aneczko wszystkiego najlepszego:tak::tak::tak:

Hurda fajnie że znalazlaś czas aby zajrzeć na BB:tak:no a niespodzianka męża poprostu EXTRA:-D Staś będzie mial najlepszy prezent na Dzień Dziecka-TATĘ

Witam nową mamuśkę:tak::tak::tak:

Agulka wczoraj twoja Maja zmierzowala a dzisiaj moja OLA:wściekła/y::angry:

Klevell gratulacje dla Hanifki;-)

Witam :-)

Harsh - cieszę się że jest lepiej!!!

Etka - Fajnie że Bartuś też lepszy i jest widoczna poparawa.

Tygrysku - Szymek dzielny jak superbohater!!!
Atru - ciekawa jestem jak wyjdą Ci badania i test! :tak:

Agulka - ja bym nie jechała autokarem... prędzej już własnym autem i w Poznaniu się przyłączyć do grupy ale nie być uzależnionym od masowego środka transportu - bo to ani się zatrzymać, ani wcześniej wrócić (jakbyco) anie ciszy i spokoju nie uświadczysz...
:-):-)witajcie dopiero zaczynam tutaj czytanie wiec chetnie poczytam co ciekawego piszecie jestem w holandi tu nie ma biedronki ale sa fajne promocje napewno lepiej niz u nas za dwie pacz.pampersow dostajesz 3 gratis plus jakis kosmetyk :-D

Witaj!!! :-) Napisz coś o sobie i synku! Z którego dnia września jest, jak i gdzie rodziłaś, jak ciąża i takietam ciekawostki ;-)

Jeśli o mnie chodzi to jestem wielbicielka Lidla i Rossmanna :-D Normalnie kocham te sklepy i hobbystycznie jeżdżę do nich popatrzec co mają :rofl2: Mimo że żaden nie jest blisko mnie (co za pech, zresztą biedronki też nie mam).

hanifka dwie noce mi przespala bez picia i budzenia jak zasypia po 20 tak wstaje dopiero ok 6 na mleczko i spi do 7:30

Hruda - fajnie że Stachulec już lepiej i że ząbki tuż tuż! Mam nadzieję że to ostatnie takie ząbkowanie u niego i reszta wyjdzie niepostrzeżenie :-)

Gratulacje!!! Jak ja bym chciała żeby Łukasz się nie budził :happy:

mój brat ma 15 lat i mam nadzieję że na razie nic nie planuje:-D Moja mama też twierdzi że jak miałyśmy rok już kożystałyśmy (ja i moja siostra) z nocnika ale mój brat dużo później bo on już pampersowy. Jak zrobi się cieplej nie będę Zuzi zakładać pampka (tylko na noc) bo przez to ona nawet nie wie że sika ... nawet już robiłam próbę - dałam jej pieluchę tetrową.

O kochana nie bądź taka pewna mojej koleżanki syn został w kwietniu ojcem a w styczniu skończył całe 16 lat ale ogólnie to tragedia on sam jest jeszcze dzieckiem zero zainteresowania z jego strony :no::baffled: i tak mam koleżankę 37 letnią babcię.

Hrudzia
cieszę się razem z Tobą że Ci się taka niespodzianka na dzień dziecka trafiła mąż we własnej osobie super ale fajniutki prezent na dzień dziecka zrobi małemu:-):-)
Ja zmykam potwornie boli mnie głowa:-(
Buziaczki kochane pA PA

Witam wieczorem ale widzę że tutaj pustki ...
Atru tak bratanica męża koło roku mówiła ale ona jest bardzo mądra (nawet ma tak na nazwisko:-D) i w tej chwili (ma 6 lat ) jest taka wygadana że nie sposób z nią wytrzymać dłużej niż pól godziny
Ja jutro mam zamiar przeprowadzić eksperyment z moją córką w roli głównej mianowicie nie będę zakładać jej pampersa tylko tetrę żeby sprawdzić jak często i ile to moje dziecko sika zobaczymy czy wystarczy mi cierpliwości ? :-)
Iza ,Doti to oficjalnie potwierdzam ten piątek zabierzcie dzieci , mężów (jeżeli dadzą radę) i ładną pogodę.

O kochana nie bądź taka pewna mojej koleżanki syn został w kwietniu ojcem a w styczniu skończył całe 16 lat ale ogólnie to tragedia on sam jest jeszcze dzieckiem zero zainteresowania z jego strony :no::baffled: i tak mam koleżankę 37 letnią babcię.

Nawet tak nie żartuj i tak mamy z nim wystarczająco dużo problemów

ale się wkurzylam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wlaśnie przed chwilą przegralam aukcję z czapeczką dla Mateuszka:wściekła/y: prowadzilam prawie do końca a tu jakaś wstrętna baba przebila moją cenę doslownie 0,5 minuty przed końcem aukcji:szok: a mi wlasnie się wylączyl internet no i jak już ponownie uruchomilam to aukcja już byla zakończona a ja bylam przegrana:-:)-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-:)-(
a już się cieszylam bo strasznie się na tą czapeczkę napalilam:-:)wściekła/y::-:)wściekła/y::-:)wściekła/y::-:)crazy::crazy::crazy::-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Nocuję dzisiaj u mojej mamy i chyba nie popiszę,bo ten komputer strasznie muli,a do tego latają mi przed oczami jakieś reklamy. Nie mam pojęcia dlaczego. U mnie tak nie ma. Wkurzające:wściekła/y: Kurna kończą mi się pampersy niespodziewania,a S nie ma, wróci w piątek albo w sobotę,a ja nie mam kasy już:baffled: Chyba od mamy pożyczę. Chociaż głupio mi. A może przepykam na 12 do soboty? Jak się nie obsra to powinno się udać

Do góry