reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witajcie BaBony kochane...
wpadlam jak obiecalam na chwile na neta no i o czywiscie na BB:-)
U mnie szkolenia ida pelna para - bywaja zajecia gdzie padam z nudow ale i takie gdzie glowka goraca...
Stasiowi juz wychodza przednie zabki, widac kreseczki i jest spokojniejszy...
To tylke na razie..lece poczytac ile zdaze...moze jeszcze zajrze TU na moment...

reklama
Ja też się będę SZKOLIĆ :-):-):-):-)
Dostałam właśnie telefon z Urzędu Pracy że zakwalifikowałam się na SZKOLENIE a wybrałam j.angielski.W piątek mam iść po skierowanie :-) Dziewczyny odpocznę na kilka godzin od dzieci a zajmie się mężuś he,he :-D:-D:-D:rofl2:

No i synuś wstał...to idziemy na podwórko ;-)

ufff doczytalam...ale same zrozumiecie ze ciezko odpisywac:zawstydzona/y:.
Zycze zdrowka wszystkim chorujacym Wrzesniatkom. A Tobie Aneczko sto lat!
Dodam ze moj Stach juz sie podciaga do stawania i cos czuje ze to bedzie te dzieciatko ktore ominie faze raczkowania:sorry2:
Aha moj olsniony kochaaany maz zrobil nam niespodzianke i przylatuje na 3 dni na dzien Dziecka na ten weekend...bardzo sie ciesze hurrrraaa!!!...bo i na BB moze znajdzie sie czas;-):laugh2:
Sciaskam was goraco.. no i nie obijac Marianny ;-):laugh2:klikac klikac...

Etka, Hruda, fajnie z tymi szkoleniami. Dobrze że u nas w Bolandii czasami chociaż są jakieś sensowne akcje.

Aneczka, tego czego sobie życzysz tego i ja Ci życzę :-):-) A do tego szybkiego napisania pracy :tak::-D

cześć mama mikołaja, witaj na naszym uzależniającym forum

Ale u was szaleństwo z nocnikami! Oskarek dostał taki mały od mojej koleżanki, muszę go wyjąć z szafy i go posadzić. Zawsze sobie przypominam za późno właśnie jak już wyciśnie co nieco ;-):baffled:

Ania, Iza i co robimy? Jutro czy w piątek?

u
Aha moj olsniony kochaaany maz zrobil nam niespodzianke i przylatuje na 3 dni na dzien Dziecka na ten weekend...bardzo sie ciesze hurrrraaa!!!...bo i na BB moze znajdzie sie czas;-):laugh2:
Sciaskam was goraco.. no i nie obijac Marianny ;-):laugh2:klikac klikac...

Super, Hrudzia, to życzę Wam SUPER UDANEGO WEEKENDU :-)

Hruda no Kochana!!! Super , że wpadłaś!!! :-)

Witam nową wrzesniową mame :D

My przed paroma minutami wróciliśmy z dworu :-) pobyliśmy trochę na ogródku. Mały na kocu trochę pobroił razem z psiakiem :-) zdjęcia dodałam na zamknietym.

Enia życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Krzysia i w końcu spacerku :laugh2:

A dziś R jakgdyby nigdy nic. Słodziutki jak cukiereczek. Ale ja się nie dam!!! :wściekła/y:

nie dam rady Was nadrobić:-:)-:)-(
przeczytałam tylko o przejściowych problemach Kasi- świadomie piszę przejściowych bo wiem, że wszystko dobrze się skończy:tak: tylko to fakt nie możesz za szybko odpuścić... niech się trochę po podlizuję :happy:

Hruda jak miło Cię widzieć chociaż na chwilkę no i mąż zrobił Wam świetny prezent :-)

uciekam na inne wątki tam dam rade nadrobić zaległości:-)

Atru, ja też dziś poszłam na łatwiznę z obiadem (a raczej kolacją:-p) i zrobiłam makaron z sosem ze słoika:-D. Ale cały dzień nas nie było, więc nie miałam kiedy zrobić.:sorry2:

Kurcze, jak mnie denerwują te zjeżdżające reklamy na forum! I nie da się ich zamknąć nawet jak się naciska krzyżyk. Też tak macie?

reklama
nie ja tak nie mam
w ogole to witam jakos tak nic nie pisze bo weny nie mam ale jestem podczytuje was
no i zapomnialam hanifka dwie noce mi przespala bez picia i budzenia jak zasypia po 20 tak wstaje dopiero ok 6 na mleczko i spi do 7:30

Do góry