A my już wróciliśmy, Adaś spał 10 min. Byłam bojowa nastawiona a tu niespodzianka inna lekarka była i nawet we przychodni NIKOGO nie było. Bez żadnych problemów dała to skierowanie. Zważyliśmy się i zmierzyliśmy. Teraz mam nadzieję, że mi uśnie bo nie wyrabiam z nim. O jednak nie uśnie bo gada i gada i się bawi.
reklama
izabela352
Fanka BB :)
dziewczyny wpadlam tylko na sekundke powiedziec wam, ze w biedronce, oprocz akcesowiow dla maluchow, sa tez w promocji jedzonka z nutricii. harsh patrzylam na te butelki ale one maja malusienkie smoczki
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Tak, są. Bebiko poniżej 10 zł kosztuje.dziewczyny wpadlam tylko na sekundke powiedziec wam, ze w biedronce, oprocz akcesowiow dla maluchow, sa tez w promocji jedzonka z nutricii.
Tak, są. Bebiko poniżej 10 zł kosztuje.
A U NAS 13.90 Zł.
mama mikolaja
:-):-)witajcie dopiero zaczynam tutaj czytanie wiec chetnie poczytam co ciekawego piszecie jestem w holandi tu nie ma biedronki ale sa fajne promocje napewno lepiej niz u nas za dwie pacz.pampersow dostajesz 3 gratis plus jakis kosmetyk
u nas nie ma tak dobrze,;-) a tak po za tym witam na BB:-):-)witajcie dopiero zaczynam tutaj czytanie wiec chetnie poczytam co ciekawego piszecie jestem w holandi tu nie ma biedronki ale sa fajne promocje napewno lepiej niz u nas za dwie pacz.pampersow dostajesz 3 gratis plus jakis kosmetyk
mama mikolaja
super dzieki i wita rowniez
Witaj Mamo Mikołaja!!
Jak ja wam zazdroszczę tych spacerów....chce na dwór:-(
Byłam zanieść moją pracę do oprawy i zapomniałam zabrać pierwszej strony, ostatni męczy mnie skleroza
Wczoraj narobiłyście mi smaka na szpinak, więc dzisiaj na obiad była wątróbka z ziemniaczkami i szpinak, w Biedronce też byłam i kupiłam piłke;-)
Jak ja wam zazdroszczę tych spacerów....chce na dwór:-(
Byłam zanieść moją pracę do oprawy i zapomniałam zabrać pierwszej strony, ostatni męczy mnie skleroza
Wczoraj narobiłyście mi smaka na szpinak, więc dzisiaj na obiad była wątróbka z ziemniaczkami i szpinak, w Biedronce też byłam i kupiłam piłke;-)
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
Dziewczyny Dziekuje Za Zyczenia Kochane Jestescie
My Wczoraj Worcilismy Od Tesciowej...torba Nadal Nie Wypakowana A Ja Musze Leciec Do Cholernej Ksiegarni Szukac Materialow Do Rownie Cholernej Pracy...mam Dosc..w Ogol Enie Czuje Ze Mam Urodziny..kiedys To Sie Swietowalo Juz Po 00:00 Dnia Wczorajszego
Jak Wrocie To Napisze Wiecej Szczegolow Buziaki Kochane!!
My Wczoraj Worcilismy Od Tesciowej...torba Nadal Nie Wypakowana A Ja Musze Leciec Do Cholernej Ksiegarni Szukac Materialow Do Rownie Cholernej Pracy...mam Dosc..w Ogol Enie Czuje Ze Mam Urodziny..kiedys To Sie Swietowalo Juz Po 00:00 Dnia Wczorajszego
Jak Wrocie To Napisze Wiecej Szczegolow Buziaki Kochane!!
reklama
Atruviell
Wrześniowe mamy'07
He he, nie ma to jak znać się na koligacjach rodzinnych;-) Przepraszam, że drążę, ale tzn. że ta dziewczynka mówiła już przed ukończeniem roczku? Pytam, bo myślałam,że mój Kuba szybko mówił - w wieku 1,5 roku używał pełnych wielowyrazowych zdań ale powiedzieć, że chce siku czy kupę mając na myśli konkretną potrzebę fizjologiczną, to niestety nie potrafił... Być może dlatego, że aż tak bardzo na niego nie naciskaliśmy, bo uważałam, że roczek to zdecydowanie za wcześnie na naukę nocnikowania (potem miałam za swoje, bo walczyłam do 2,5 roku życia Kuby). A druga sprawa, że moja teściowa popaprana baba, zmuszała go na siłę do siadania na nocniku i normalnie miała na tym obsesję, tak że jak ja pytałam dziecko czy chce siku na nocniczek to miałam już histerię...Atru tak wołała ona bardzo szybko zaczęła mówić , niestety gadulstwo jej zostało (teraz ma 6 lat ) -to siostrzenica W a nie moja bratanica mój brat ma 15 lat i mam nadzieję że na razie nic nie planuje Moja mama też twierdzi że jak miałyśmy rok już kożystałyśmy (ja i moja siostra) z nocnika ale mój brat dużo później bo on już pampersowy. Jak zrobi się cieplej nie będę Zuzi zakładać pampka (tylko na noc) bo przez to ona nawet nie wie że sika ... nawet już robiłam próbę - dałam jej pieluchę tetrową.
:-):-)witajcie dopiero zaczynam tutaj czytanie wiec chetnie poczytam co ciekawego piszecie jestem w holandi tu nie ma biedronki ale sa fajne promocje napewno lepiej niz u nas za dwie pacz.pampersow dostajesz 3 gratis plus jakis kosmetyk
No witaj, Holandia to piękny kraj i na pewno nie da się go porównać do PL-ki, niestety. Ale ja mieszkam o rzut beretem do Niemiec i tam też są czasem fajne promocje, chociaż z taką promocją na pampersy jeszcze się nie spotkałam. W sumie nawet mi nie zależy, bo przy drugim dziecku uznałam, że Pampersy (firmowe) to wyrzucanie kasy w błoto (używałaliśmy rozm. 1 i 2 z tej firmy). Teraz kupuję pieluchy w Drogerie Markt i uważam, że nie są wiele gorsze od Pampersów, a na pewno tańsze.
Pozdrawiam i zaglądaj do nas
Uff, a ja dzisiaj poszłam po bandzie i na obiad serwuję... pizzę i to takiego gotowca z marketu. Nie miałam za bardzo czasu ale i chyba chęci na coś bardziej skomplikowanego. Za to chęć na pizzę była. Zaraz udaję się do stołu w celach konsumpcyjnych, a następnie uciekam na meczyk. Potem może na jakieś piwko, bo brat z Anglii przyleciał. Pozdr.
Podziel się: