reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dzien dobry!

Nuska - duzo tego Hippa kupilas? Jak bezmleczne to ja chetnie od Ciebie odkupie przy okazji, u nas sie przyda. Co prawda staram sie mu sama gotowac, ale od czasu do czasu słoiczek gotowy sie przydaje.
Doti - nie zgadzam sie co do blondu u okrągłych buź, chociaz osobiscie uwazam ze Tobie bardzo dobrze w ciemnych. Jesli juz moge cos poradzic, to tylko jakies pasemkowe refleksy i to niekoniecznie jasne, tylko jakies rozświetlone odcienie jasnego brązu.
Tygrysek wczoraj posiedzial na forumie i Atru nam sie odezwala, swieto bylo czy co?:-D:laugh2:

Dzień Dobry:tak:
widze że nasze forum świeci pustkami:szok::-D ja myślalam że troche poczytam a tu tylko 3 posty:szok: więc i ja zmykam posprzątać domek póki Mati śpi:tak: bo jak sie obudzi to jedziemy do sklepu odebrać ubranka za punkty z papmersa:-) a wieczorem jedziemy na ognisko:tak: koleżanka ze swoim przyszlym mężem organizują takie kawalersko- panieńskie więc będzie imprezka:-D dzieci dziś śpią u babci:tak:

Dzien dobry!

Nuska - duzo tego Hippa kupilas? Jak bezmleczne to ja chetnie od Ciebie odkupie przy okazji, u nas sie przyda. Co prawda staram sie mu sama gotowac, ale od czasu do czasu słoiczek gotowy sie przydaje.
Tak sporo :tak: ale różne smaki kupiłam więc jeszcze zobaczę czy tylko brokuły są bee czy ogólnie hipp jest na nie ale mi mały smakosz rośnie;-)

Witajcie Kochane!
Wpadałam na chwilkę żeby się z Wami przywitać, pochwalić sukcesem "siedzeniowym" na wątku o rozwoju ale też podzielić się z Wami moimi obawami.
Otóż od jakiegoś czasu mój Olaf się wzdryga. Nie wiem jak mam to wytłumaczyć, ale przypomina to coś takiego jakby mu ciarki przechodziły. Dzieje się raz lub dwa razy dziennie, często wieczorem. Trwa to dosłownie sekundę i potem jest ok. Normalnie zaczynam się niepokoić. Szukałam czegoś o tym na necie ale znalazłam tylko tyle, że z jednej strony to całkiem normlane i może świadczyć o niedojrzałości systemu nerwowego lub występuje też taka reakcja jak dzidzia robi siusiu, lub z drugiej strony może być to objaw dużo poważniejszego problemu. Normalnie zaczynam schizować. Spotkałyście się z czymś takim?? Chyba wybiorę się do pediatry:-(

Witam sie i ja.
Shinead kochana ja Ciebie proszę nie czytaj wszystkiego co popadnie na necie i nie doszukuj sie dziwnych chorób bo oszalejesz:angry: (już kiedyś była o tym mowa w przypadku chyba Atru).
Poza tym Ty mnie nie strasz bo mój mały robi podobnie i ja to tłumaczę, ze poszło siusiu. I nie chce innego wytłumaczenia:crazy:

Dzien bry:-(
Moje dziecko sie zepsulo...ale pewnie przez te zeby...obudzilo mnie o 4 potem o 7.30 teraz na przemian zasypia budzac sie na wrzask...z tego zmeczenia ma cale rozdrapane do krwi uszko bo je mietoli jak jest zmeczony...:-(
A ja jestem zombie...do tego dzis ide na party bo kolezanki maja imieniny i zapraszaja. Ma byc tvn i Oliwier Janiak...wcale mnie sie to nie podoba, nie mam weny na takie ekscesy...no i nie wiem jak moja mama sobie poradzi z tym skrzeczacym Stachulcem - przezyje szok, jak ja:baffled:
No to zdrówko!!!:-D:-D:-D
Hurdzia nie smuć się spotkanie z mężem napewno niebawem będzie a hocki klocki w firmie mogą być dobrze że między wami jest ok:tak:
a te 3 tygodnie bez netu to wspólczuje aly Ty na pewno se poradzisz:tak: będzie nam ciebie przez te 3 tyg. brakowalo. Ale wiem że napewno myślami będziesz z nami:tak::-D
dziekuje Monia za pocieszke...:tak::-)
I ogolnie mam podly nastroj bo Stas mnie zmartwil ze za pulchny chyba...te dziciaczki takie szczuplutkie i zgrabne a on taki pyza...przekarmiam go chyba...dobra nie stekam, ide sprzatac.
Milego dnia.

I ogolnie mam podly nastroj bo Stas mnie zmartwil ze za pulchny chyba...te dziciaczki takie szczuplutkie i zgrabne a on taki pyza...przekarmiam go chyba...dobra nie stekam, ide sprzatac.
Milego dnia.
Czy ja mam przyjechać do tego Gdańska i kopnąć Cię w ...... Staś to najnormalniejszy chłopczyk słodki miś on w ogóle nie jest za pulchny taki pyzaty ale taka jego uroda . Równie dobrze ja mogłabym się zamartwiać że może mój Igor za chudy i tak w kółko każdy bobasek jest inny a Twój na pewno nie jest za pulchny widziałam go w realu to wiem:-):tak::tak::-):-):-)

reklama
Dzien bry:-(
Moje dziecko sie zepsulo...ale pewnie przez te zeby...obudzilo mnie o 4 potem o 7.30 teraz na przemian zasypia budzac sie na wrzask...z tego zmeczenia ma cale rozdrapane do krwi uszko bo je mietoli jak jest zmeczony...:-(
A ja jestem zombie...do tego dzis ide na party bo kolezanki maja imieniny i zapraszaja. Ma byc tvn i Oliwier Janiak...wcale mnie sie to nie podoba, nie mam weny na takie ekscesy...no i nie wiem jak moja mama sobie poradzi z tym skrzeczacym Stachulcem - przezyje szok, jak ja:baffled:

Milego dnia.

Hruda przestań gadać głupoty-gdybyś mojego Damiana zobaczyła to byś powiedziała,że Stachulec jest chudzieńki:-) ( a tak dla porównania z małym moim ostatnio przeglądałam swoje zdjęcia z okresu niemowlęcego- dosłownie szok:szok::szok::szok::szok:- takiego grubasa to ja jeszcze nie widziałam prawdziwy zawodnik sumo w wersji mini) Najważniejsze, ze Stachu jest zdrowy, uśmiechnięty i ma apetyt. A jeżeli tak bardzo Cie martwi jego pucułowatosć podskocz do przychodni na pomiary małego i będziesz wiedziała na czym stoisz.

A teraz do roboty- domciu posprzątać, później zrobić sie na bóstwo i na imprezie hulaj dusza:tak::tak:

Do góry