reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

No i stało się . Wypiłam oba piwa. A mąż zasnął, mi się spodobały stronki z butami od tmadzik ;-) Mam nadzieję że mały będzie spał do rana bo inaczej on też łyknie ;-)
Luandzia, to umów się z Izabelą, mi pasuje każdy dzień w przyszłym tygodniu, i tak byłabym właśnie około 16, bo potrzebuję trochę czasu po pracy na nakarmienie i zebranie Oskarka. Aha, poniedziałek mi nie pasuje bo mam szkolenie w pracy do 16. Tytuł brzmi "rozwiązywanie konfliktów". Ciekawe co to za cudo będzie.

reklama
melduję że jestem, podczytuję was ale nie mam weny do pisania:no:
wlasnie wypilam calą szklane wina :szok: mąż mi nalal a ja do niego ,,tak dużo???'' a jak się za to wzielam to już wypilam a on ma jeszcze prawie calą szklane:szok::szok::szok:
oj będzie się ze mnie śmial:tak: bo nie chcialam a wypalam raz dwa:-D
niewiem co pisać więc nie pisze a jeszcze was będę podczytywać:tak:

Atru - my za Toba zawsze tesknimy kochana...a co do @ to wizyta u gina nie zaszkodzia ale ja przed zajsciem w ciaze mialam bardzo dlugie cykle - nawet i po 55 dni...ale jak widac na zalaczonych obrazkach na Zamknietym wszystko pieknie sie potoczylo...cid jakis:-)
Doti, Monia - to zdrowko bo ja w koncu "odpalilam" lampke winka
troche mi smutno bo
1) spotaknie z mezem niewiadomo kiedy bo ma znowu jakies hocki-klocki z firma
2) brak netu od niedzieli i tak przez 3 tygodnie...uooo matko:szok:...przymusowy odwyk

Hrudzia, zgadzasz się z moją fryzjerką, że jak się ma okrągłą buzię, to blond nie bardzo...? Bo ja mam straszną ochotę, chociaż na wakacje...

Carioca Twój Stasiek tak wcinał te brokuły z królikiem z Hippa że Igorkowi też kupiłam i co ........... zrobił bleeee tylko pół słoiczka zjadł mam nadzieje że to była reakcja tylko na ten konkretny posiłek bo zrobiłóam spore zaopatrzenie z Hippa bo mieli takie inne smaki niż moja ukoachana;-) bobovita

Hrudzia
za Twoim przykładem termosik zakupiony i na następnym spotkaniu Igor też będzie miał ciepły obiadek.

No to zdrówko!!!:-D:-D:-D
Hurdzia nie smuć się spotkanie z mężem napewno niebawem będzie a hocki klocki w firmie mogą być dobrze że między wami jest ok:tak:
a te 3 tygodnie bez netu to wspólczuje aly Ty na pewno se poradzisz:tak: będzie nam ciebie przez te 3 tyg. brakowalo. Ale wiem że napewno myślami będziesz z nami:tak::-D

Hrudzia, zgadzasz się z moją fryzjerką, że jak się ma okrągłą buzię, to blond nie bardzo...? Bo ja mam straszną ochotę, chociaż na wakacje...
No nie zgadzam sie:baffled::no:... ja tez mam oragla twarz a mi w blondzie dobrze...a wszystkie fryzjerki u ktorych bylam twierdza nawet ze TYLKO w blondzie...
Od modelowania ksztalu twarzy jest perfekcyjne strzyzenie, a nawet koloryzacja ...a nie ogolnie jeden kolor. Kwestia doboru jedego koloru moze dotyczyc dojrzalych kobiet bo wiadomo jasny kolor odmladza...

Bardzo mi się podoba Twoja odpowiedź. Może sę zrobię na blond, tak eksperymentalnie, a co mi tam ;-)
Nie obraz sie kochana ale nie ryzykowalabym...moze na poczatek jasne pasemka, bo masz teraz ciemny kolor prawda? wiec moze jakies kasztanowe...a tak w ogole to nie mozesz tej metamorfozy wkleic na Zamknietym...chetnie "obczaje":-)

reklama
Doti ja przed pierwszym rozjaśnieniem włosków na blond poleciałam do sklepu z perułkami i udawałam, że chce jedną z nich kupić. Poprzymieżałam wszystkie odcienie blondu i wszystkie długości i dzięki temu wiedziałam, że nie ryzykuje w ciemno :tak::-) jak masz taką okazje i taki sklep w pobliżu to również Ci polecam. Czasem nawet w sklepach medycznych są perułki. Również sądzę, że w blondzie mi najlepiej i bardzo chce wrócić do tego kolorku. Jedno co mnie powstrzymuje to wspomnienie jak mnie wkurzały odrosty :dry: bo co 2 góra 3 miesiące musiałam robić włosy. Praktycznie co miesiąc powinnam, ale wtedy bym była chyba łysa :baffled:

No Nasza nocka przebiegła bezproblemowo :laugh2: Kubuś spał spokojnie u siebie w łóżeczku na podusi :tak: a i nawet ja przez te 7 godzin się wyspałam :szok: bo ja jak nie śpie przynajmniej 8 to chodzę jak lunatyk.

Do góry