reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Tygrysku my mamy konto w mbanku, a rachunek Kubusia w MultiBanku musimy to przenieść :tak: chyba można :baffled::dry:

Ok ja mykam do wyrka :-) pa pa pa

reklama
Żartowałam. U mnie czas intensywnie płynie. Tymek qurcze marudny, Kuba dzielnie mu wturuje. Nie wiadomo w co ręce włożyć. A najgorsze, że pogoda do d...

Cały czas was podczytywałam, ale jakoś nie miałam weny, żeby napisać. Dobrze, że u was wszystko dobrze.

Tymek też odstawiał przez trzy ostatnie trzy dni cyrki z jedzeniem i nie dopijał mleka. Ale dzisiaj już jest OK. Poza tym moje dziecko już prawie prawie nauczyło się samodzielnie siadać (najpierw obraca się jakby na boczek, a potem za wszystko co znajdzie pod ręką podciąga się do siadania - w wózku rozłożonym na płasko potrafi się złapać za przednią poręcz i usiąść tak że mam przechlapane z usypianiem go w ten sposób), a także "stać" przez chwilę na czworaka. Czyli robimy wstępy do raczkowania. Za to ząbki się zatrzymały i od prawie dwóch miesięcy nie ma żadnego nowego.

Martwię się też o siebie, bo coś mi się miesiączki rozjechały... Od jakiegoś czasu mam cykle trwające ponad 40 dni:baffled::-(, a na dodatek zdarza mi się plamić w trakcie, co nigdy dotychczas nie miało miejsca. W przyszłym tygodniu wybiorę się do mojego ginka,niech mi coś poradzi na to, bo najgorsze myśli mnie nachodzą... no chyba, że się zagubiona @ odnajdzie, bo znowu czekam. Miała być 13-go... Ale raczej o ciążę tutaj nie chodzi. Już od jakiegoś czasu dwutygodniowe poślizgi to norma...

to nie wesoło masz Atru z tymi miesiączkami nie zazdroszcze
na szczęście ja nie mam z tym problemów
a teraz coś śmiesznego tatuś jak ubierał dzieci do babci przed pracą to ubrał małej 2 różne kapciuszki heheheh
ale miała ubaw jak ją zobaczyłam spowrotem a odwalił ją że hej
zielone body na długi rękaw, zielone rajtki, różowa bluza 2 różne kapcie i chustka heheeeeeeeee
ah te chłopy

Witam i ja najpóźniej z dzisiejszej trójmiejskiej trójki :-)

Spotkanie superrrrrrr udane było fajniutko dziewczyny w realu jeszcze fajniejsze niż wirtualnie bardzo dobrze mi się z Wami rozmawiało było sympatycznie i naprawdę bez żadnego kolorowania wszystko naj:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Chłopaki oba Staśki uśmiechnięci rozgadani Staś -Cariocy już ładnie raczkuje normalnie zwiewał nam z kocyka szybki spryciulek a Staś -Hrudy taki słodki misiu do przytulania ogólnie w realu jeszcze słodsi niż tu na fotkach . Ale wiadomo jak się ma takie mamy :-):-):-)

O kochanienka, to w takim razie musimy sie szybko spotkac!
Nuska, Hruda - to kiedy nastepny raz?

JA jestem za:tak::tak::tak:

asiek - myslalam o czyms takim, bardziej o polisie ubezpieczeniowej+konto lokacyjne w jednym, ale sporo wtedy pieniedzy odpada na prowadzenie uslugi. Teraz znowu dalyscie mi do myslenia i musze porozmawiac z mezem, zeby zalozyc konto z dobrym oprocentowaniem i tam wplacac.
Też o tym rozmawialiśmy ale ja się na tym średnio znam jakbyście coś ciekawego wypatrzyły to dajcie znać co warto.

Atru nareszcie bo już myślałam że Guru na urlopie od BB idż koniecznie do tego lekarza i pisz co tam mówił.

Tygrysku to na dyskotekę nich tatuś nie pomaga się ubierać córci;-):-D:-D:laugh2:
A jak tam Szymuś przed zabiegiem ???

atru nie martw sie tymi miesiaczkami, napewno to nic zlego ani zadne tfu tfu chorobsko, mysle ze to zwykle przemeczenie, wkoncu dwojka malych szkrabow daje w kosc!!! Jak to sie mowi - wyluzuj :-) a przynajmniej sprobuj :-)

tygrysek ale napewno corcia i tak slicznie wygladala hehe :-) chlopy to chlopy, za wiele nie wolno wymagac :-)

Atru a może to przemęczenie spowodowało te rewelacje z okresem????

O wilku mowa tak na marginesie bo dziś dostałam buuu :-(

Moja znjoma miała cykle tak średnio 40 - 45dni:dry:

reklama
Tygrysek, mój mąż tutaj podczytał jak Twój ubrał małą i stwierdził: "no i co z tego, ważne że jest ubrana" :-):-):-)

A ja sobie właśnie tu siedzę na kanapie z moim ślubnym, piję piwko i pewnie zaraz wypiję jego, bo mu nie smakuje :-) a mi już smakuje po kilku łykach wszystko ;-);-) no i będzie się działo.

Kupiłam sobie nowe zasłony i tak siedzę i patrzę jak mi się podobają :tak: Takie nic a jaka radocha :-)

Luandzia, Izabela, to kiedy my się spotykamy? Ja tak prawdę mówiąc to bym się pewnie trochę takiego spotkania w realu bała znając kogoś tylko wirtualnie. Takie mam swoje "nieśmiałości" ukryte. Ale tutaj się nie boję bo Luandzię przecież znam w realu :-) Czy ja już piszę bzdury po jednym piwe?! :baffled::laugh2:

A, dzisiaj zrobiłam się na platynowy blond :laugh2::laugh2: Tutaj: Taaz - Free Virtual Makeovers, choose from hundreds of virtual hairstyles, celebrity hair styles and makeup. Mój mąż mówi że mogłabym tak w realu, ale chyba do mojej pyzatej buzi to jednak nie bardzo taki blond...

Do góry