reklama
asiek - myslalam o czyms takim, bardziej o polisie ubezpieczeniowej+konto lokacyjne w jednym, ale sporo wtedy pieniedzy odpada na prowadzenie uslugi. Teraz znowu dalyscie mi do myslenia i musze porozmawiac z mezem, zeby zalozyc konto z dobrym oprocentowaniem i tam wplacac.
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
kasia to malutko
może poszukajcie w innym banku bo wiem ze są konta wyżej oporcentowane
a nam brakuje na bieżace wydatki więc na razie nie oszczędzamy na dzieci z czego ubolewam ale może kiedyś się odkujemy
może poszukajcie w innym banku bo wiem ze są konta wyżej oporcentowane
a nam brakuje na bieżace wydatki więc na razie nie oszczędzamy na dzieci z czego ubolewam ale może kiedyś się odkujemy
Asia to w takim wypadku najlepszym rozwiązaniem bedzie taki rachunek jak Nasz bo to jest świetny wybór dla ludzi, którzy nie mogą sobie pozwolić na duże sumy wpłącane miesięcznia. W Naszym przypadku wpłacamy 100zł miesięcznie bo i tak więcej się nie opałaca bo i tak te pieniądze dostanie za kilkanaście lat. Póxniej sie będzie może więcej wpłacać, ale i tak po rozmowie z przedstawicielem wiemy, że na studia mu nie zabraknie :-)
Asia musicie się rozejrzeć i zobaczyć co Wam pasuje i dopiero wybrać.
Asia musicie się rozejrzeć i zobaczyć co Wam pasuje i dopiero wybrać.
reklama
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
asia a słyszałas o manku?
mają coś takiego ja emax taka loakta avista tzn wpłacasz i wypłacasz kiedy i ile chcesz za konto nie płacisz a oporcentowanie chyba teraz jest coś powyżej 4%
sparwdziłam aktualnie 5,5%
mBank - maksimum korzyści i wygoda
mają coś takiego ja emax taka loakta avista tzn wpłacasz i wypłacasz kiedy i ile chcesz za konto nie płacisz a oporcentowanie chyba teraz jest coś powyżej 4%
sparwdziłam aktualnie 5,5%
mBank - maksimum korzyści i wygoda
Podziel się: