reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
kasia a u nas nie ma moja czy twoja kasa wszysto idzie do jednej kasy i jest razem wydawana, a jak a razie to pomimo tego że mało nie zaraiam bo sa ludzie co mniej mają to te moje 1300 znika w mgnieniu oka i ciągle brakuje ale nas kredyt zżera dosłownie

Tygrysku widać widać :-):tak:

U Nas też nie ma podziału i nigdy go nie było, ale jednak inaczej się podchodzi do swojej własnej zarobionej :-) przynajmniej ja tak mam, ale również będzie szła na wspólną kupke tyle, że będę mogła sobie na więcej pozwolić hmmmm zaszaleć

u nas nie ma wspolnej kupki- ja się rządzę pieniędzmi
może mi nie uwierzycie ale jestem w miarę rozsądna co do wydawania kasy, czego nie można powiedzieć o moim P... dlatego mamy wspólne konto i mąż mi daje na opłaty życie Julie itp i jakaś mała część kieszonkowego zostaje dla niego:-D
mój P kolegą mówi, że ma komornika na koncie:-)- wiadomo kto nim jest

Też mamy wspólne konto i dwie karty jedna dla mnie druga dla R. Założyliśmy również polise dla Kubalki odkładamy tam co miesiąc jakąś kase. Może uzbiera się kiedyś ładna sumka i jak mój mały dorośnie to będzie jak znalazł na studia lub ślub... zrobi co zechce to w końcu dla niego.

Wy tu o kasie a ja wlasnie oskubalam BaBony ze zlociszy:zawstydzona/y::baffled:
Przepraszam bardzo Carioca, Nuska -:unsure::hmm: ale winna jestem wam kilka zika bo przeciez dalyscie napiwek a ja mu dalam za malo...musze chyba przejsc sie na jakies leczenia, bo zle ze mna - zakret na maxa.:baffled: ale to pretekst do nastepnego razu...nastepnego spotkania a nie oskubania ;-):laugh2:
Moje dziecko spi...chwala Bogu:-)

reklama
Asiu założyliśmy mu rachunek oszczędnosciowy. Wpałacamy tam co miesiąc pieniądze. Jest to super rozwiązanie bo jakby Nam brakło kasy to możemy wyciagac z rachunku, a dodatkowo rachunek jest oprocentowany to nie tracimy pieniędzy a wręcz przeciwnie.

Do góry