reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Majandra - podpisała, mi stronę tytułową tzn, że wszystko jest git i teraz tylką ją druknąć i oddać do dziekanatu:happy:
Hruda - moja córka jest wychowana " w podstawowym poczuciu religijności ", ale i tak mnie te codzienne modły jakoś odstraszają to dla mnie w pewnym sensie takie pranie mózgu:sorry2:. Atutem jest to, że takie kolonie są z reguły super zorganizowane i bardziej bezpieczne, no i zawsze chrzestny miałby na nią oko.
W końcu to jej pierwszy samotny wyjazd i nie wiem jak JA GO PRZEŻYJĘ:szok::szok::szok:

reklama
Enia a gdzie studiujesz????

Moja psiapsiólka już napisała prace mgr i dokładnie za miesiąc ma obrone tzn 18 czerwca, ale jej fajnie ja sama nie wiem czy kiedykolwiek będę miała ten zaszczyt pisania pracy mgr bo coś krucho u mnie z kasą na studia :-( a niestety czesne coraz wyższe.

Enia a gdzie studiujesz????

Moja psiapsiólka już napisała prace mgr i dokładnie za miesiąc ma obrone tzn 18 czerwca, ale jej fajnie ja sama nie wiem czy kiedykolwiek będę miała ten zaszczyt pisania pracy mgr bo coś krucho u mnie z kasą na studia :-( a niestety czesne coraz wyższe.
Wyższa Szkoła Bankowa z Poznania, ale mają wydział w Chorzowie.
Obronę mam 23 czerwca, a ostatni egzamin 22 czerwca:szok::szok:
Kasa na studia obłędna.

Enia obłedna oj obędna :-:)-:)-:)dry:

Dobra kobietki ja sie ewakuuje do łóżeczka bo padam na mordke :-( :nerd: papatki ogladne jeszcze na wspólnej i idę lulu

A wracając do telewizora to gwarancja kończy się we wrzesniu ufff!!!:-) Jutro ma przyjechać ktoś z serwisu, aby go zabrać do naprawy.

Ok to pa :tak::-D

Dziewczyny, jestem taka wkur......, ze hej:wściekła/y::wściekła/y: 6 maja zamówiliśmy na allegro ubranko do chrztu. Do tej pory nie przyszlo. A chrzest w ta niedzielę:szok::wściekła/y:

No spoko!!! :wściekła/y: Może zadzwoń do tego kogoś. Ja bym na Twoim miejscu chyba kupiła drugie ubranko na wszelki wypadek no cóż wydatek podwójny, ale chrzest jest raz w życiu. A temu komuś należy się ogromny NEGATYW!!!!

Kasia, najpierw grzecznie napisałam do nich maila. Tylko, że to było wieczorem. Odpisali, że wszytkie dane mają w firmie i z rana na drugi dzień odpiszą. To było 15 maja. Nie odpisali. Dziś znów napisałam. Już mniej grzecznie. Jutro dzwonię. A raczej mąż zadzwoni, bo ja będę kląć:wściekła/y: Jak do środy nie przyjdzie to w piątek jedziemy kupić normalnie w sklepie.

WAZNE!!! potrzebuje na cito ksiazke, nasza biblie o DMKZ, wiecie o co chodzi? to co Harsh nam wysylala. Dla kolezanki, bo sie dziewczyna pogubila i ma mega kryzys. Plizzzz, ktora ja ma?

reklama
Do góry