reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Kasia - bardzo mi przykro z powodu twojego pieska:-(...toz to czlonek rodziny...tylko czworonozny. Gratuluje kosi-kosi w wersji Kubalka. A ja mam teraz krotsze wlosy, takie za kark.
Agulka - sliczna suknia...a to jakas biba Wam sie szykuje?
Gosik- wspolczuje bolu korznkow, zdrwowiej dziewczyno!:tak:
Kina - fajnie ze nas odwiedzilas i gratuluje nowego flata:-)
A ja pekam z dumy bo moj Stas juz pije z normalnego niekapka awentu. Dalam mu na probe bo zawse taki uczy wiekszej samodzielnosci niz kapek Nuka ktory kapie jak cholera i wiadomo ze nie dam mu do swobodnego uzytku. A z awenta pil sam, nie zawsze wcelowal wlasciwa strona ale licza sie starania.:-)
Poza tym moj szkrab przekreca sie jak szlony z brzuszka na plecki:szok::happy::-)
Nie zauwazylam tego do tej pory gdyz na podlodze czy macie twardo i skubany nie chce ryzykowac. A na kanapie turlal sie jak wariat i:szok: podkulal nozki:-) - moze bedzie raczek z tego mojego Staska...moje kochane dzieciatko - lek na cale zlo:-D

reklama
Kasia - bardzo mi przykro z powodu twojego pieska:-(...toz to czlonek rodziny...tylko czworonozny. Gratuluje kosi-kosi w wersji Kubalka. A ja mam teraz krotsze wlosy, takie za kark.
Agulka - sliczna suknia...a to jakas biba Wam sie szykuje?
Gosik- wspolczuje bolu korznkow, zdrwowiej dziewczyno!:tak:
Kina - fajnie ze nas odwiedzilas i gratuluje nowego flata:-)
A ja pekam z dumy bo moj Stas juz pije z normalnego niekapka awentu. Dalam mu na probe bo zawse taki uczy wiekszej samodzielnosci niz kapek Nuka ktory kapie jak cholera i wiadomo ze nie dam mu do swobodnego uzytku. A z awenta pil sam, nie zawsze wcelowal wlasciwa strona ale licza sie starania.:-)
Poza tym moj szkrab przekreca sie jak szlony z brzuszka na plecki:szok::happy::-)
Nie zauwazylam tego do tej pory gdyz na podlodze czy macie twardo i skubany nie chce ryzykowac. A na kanapie turlal sie jak wariat i:szok: podkulal nozki:-) - moze bedzie raczek z tego mojego Staska...moje kochane dzieciatko - lek na cale zlo:-D

Nooooo to super!!! :-) Z pewnością nie chciał ryzykować na podłodze, pisałaś, że masz panele a one bądź co bądź są twarde a madry maluch wiedział, że z pewnością upadek na nie będzie bolał :-) no to życzymy szybkiego raczkowania!!!!!

acha...a po tym jak mi nagadałyście, że daje małemu dużo preparatów, odstawiłam wyszystkie i teraz daje mu tylko D3:tak:
Powiedzcie mi co to za biało czerwone karteczki znajdują się przy Waszych postach w lewym dolnym rogu???
Ja takich nie mam!!!
Chyba podmienili mi dziecko....mały od 45 minut:szok::szok: bawi się grzecznie na podłodze.
Mogę wysłąć córkę na kolonie od Salezjan. Chrzestny jest u nich wychowawcą, ale nie wiem... oni codzienie muszą iść na mszę:baffled:. Jakoś mnie to od strasza, nie chciałabym, żeby dziecko miało pranie mózgu.
Kochane co myślicie o takich koloniach?????

Hruda - tak się martwiłaś. A Twój skarbek miał dla Ciebie taką wielką niespodziankę:-):-D Gratulacje
Kasia - rozumiem co przeżywasz, ja musiałam uśpić kotka i serce mi pękało:sad::sad:

jej ale ci zazdroszcze pobawilabym sie na weselisku jakims
a ja dzis znow ciacho robie tym razem to z olejem i brzoskwiniami wczorajszy jablecznik tak posmakowal mezowi ze wzial go do pracy a dzis poprosil o jeszcze

Enia te biało czerwone karteczki to te wstretne karteczka, którą przez pomyłke Ci dałam :zawstydzona/y::-( nie mogłam wejśc do Twojego profilu, aby wysłać priva i myslałam, że to taki skrót a tu proszę :zawstydzona/y:

Dziewczyny nigdi nie widziała, aby udzielała się druga moderatorka Nenyah czy ona jest również na wrześnówkach czy na innych dzieciaczkach????

Enia te biało czerwone karteczki to te wstretne karteczka, którą przez pomyłke Ci dałam :zawstydzona/y::-( nie mogłam wejśc do Twojego profilu, aby wysłać priva i myslałam, że to taki skrót a tu proszę :zawstydzona/y:
Ale o po co sa te karteczki? ze jak mnie ktora z was wk...i to ze nibym mam wyslac zolta albo jak juz bardzo wk..i to ze czerwona?;-):-D eee glupie to przyznam:sorry2:
klavell - dobrze ma z Toba twoj maz
Justyna - wiedzialam ze na jakies weselicho :tak::happy:- zadroszcze bo jak kiedys nie znosilam tego typu przytupajcow to teraz poszlam bym na taka zabawe jak w dym
Enia - co do kolonii to ciezko orzec...czasem takie miejsca sa bezpieczniejsze niz zwykle kolonie a czasem nawet wnosza wartosciowe tresci do glowki dziecka - ale to oczywiscie zalezy od prowadzacych. Jesli wychowujesz dziecko w podstawowym poczuciu religilnosci to wyslalabym ja. Jesli natomiast o Bogu wie nie wiele, nie ma z tym stycznosci na co dzien corka moglaby "zglupiec" wobec nowych teorii i nie trudno by bylo o pranie mozgu.

reklama
Miałąm do wyboru : paczka, tortilla albo frytki. To dostał frytki, po jednej do rączki (tak szybko liźniętej ze soli).
A nie lepiej było wziąć ze sobą jakąś przekąskę odpowiednią do wieku?

Promotorka podpisała mi pierwszą stronę pracy:tak: teraz tylko drukować, oddać, zdać:szok: i mogę odetchnąć.
Jak to pierwszą stronę? Tylko jedną? Nie rozumiem:baffled:

Nie zauwazylam tego do tej pory gdyz na podlodze czy macie twardo i skubany nie chce ryzykowac. A na kanapie turlal sie jak wariat i:szok: podkulal nozki:-)
Gratulacje dla Stasia.:-)

Dziękuję, dziękuję :-D:-D Mamy w tym roku 3 wesela. Na całe szczęście mogę je obskoczyć w jednej kreacji
My też mamy 3 wesela i też mogę wystąpić w tej samej kiecce.

Do góry