reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
czolem sekciary :-D
przeczytalam na watku z zyczeniami cos o hrudzinym stasiu i az mnie skreca bo nie wiem o co chodzi :szok:. pedze nadrabiac zaleglosci!!!!!!!!!

My już po..... mama nie wytrzymała i wyszła z gabinetu, a ja wisiałam nad nim i płakałam jak lekarz dawał mu zastrzyk biedny raz pisnoł pooddychał głebiej pare razy i zasnoł... :-:)-:)-(

R go teraz zakopuje w ogródku, ale mam męża skur***** JEZU być tak wredny to szok!!!! SZKODA GADAĆ!!!! Napiszę tylko tyle szkoda mu było czasu i miejsca na końcu ogródka dla biednej psiny i mojego przyjaciela :-( okazało się dziś jakiego chama poślubiłam.

Justyna suknia śliczna :tak: a i dodatki również bardzo fajne :-)

Bardzo bardzo wspolczuje. Tez kiedys usypialismy nasza kochana psine i nie moglam dojsc do siebie przez dlugi czas.

A ja pekam z dumy bo moj Stas juz pije z normalnego niekapka awentu. Dalam mu na probe bo zawse taki uczy wiekszej samodzielnosci niz kapek Nuka ktory kapie jak cholera i wiadomo ze nie dam mu do swobodnego uzytku. A z awenta pil sam, nie zawsze wcelowal wlasciwa strona ale licza sie starania.:-)
Poza tym moj szkrab przekreca sie jak szlony z brzuszka na plecki:szok::happy::-)
Nie zauwazylam tego do tej pory gdyz na podlodze czy macie twardo i skubany nie chce ryzykowac. A na kanapie turlal sie jak wariat i:szok: podkulal nozki:-) - moze bedzie raczek z tego mojego Staska...moje kochane dzieciatko - lek na cale zlo:-D

Wielkie gratulacje dla Stasia!!!

jej ale ci zazdroszcze pobawilabym sie na weselisku jakims
a ja dzis znow ciacho robie tym razem to z olejem i brzoskwiniami wczorajszy jablecznik tak posmakowal mezowi ze wzial go do pracy a dzis poprosil o jeszcze

Klavell, kochana, szalejesz :-D:-):tak: Mezus powinien cie na rekach nosic za to jak go rozpieszczasz ;-)

Kasia, najpierw grzecznie napisałam do nich maila. Tylko, że to było wieczorem. Odpisali, że wszytkie dane mają w firmie i z rana na drugi dzień odpiszą. To było 15 maja. Nie odpisali. Dziś znów napisałam. Już mniej grzecznie. Jutro dzwonię. A raczej mąż zadzwoni, bo ja będę kląć:wściekła/y: Jak do środy nie przyjdzie to w piątek jedziemy kupić normalnie w sklepie.

Na poczatku myslalam, ze to jak zwykle nasza "wspaniala" Poczta Polska ale tutaj jednak chyba chodzi o nierzetelnego allegrowicza :angry::no::-( Trzeba zrobic zadyme :-)

witam
ja mam dziś depreche przed okresową
wszystko mnie drażnić chce mi się płakac totalus szajsus
a na dodtek łapie mnie lęk przed tym szpitalem
brak kasy
tylko się pochlastać totalny zjazd nastroju
iza idziemy do szpitala z Szymkiem na "zabieg" wycięcia migdałków bo ma przerośnięte i powodują częste infekcje i to tyle

Witam i ja ach te przyjecia poprawiny i tylko jeść jeść ile można:sorry2::-)

A jutro ma do mnie przyjść moja koleżanka z porodówki :-):-)
A ja pekam z dumy bo moj Stas juz pije z normalnego niekapka awentu. Dalam mu na probe bo zawse taki uczy wiekszej samodzielnosci niz kapek Nuka ktory kapie jak cholera i wiadomo ze nie dam mu do swobodnego uzytku. A z awenta pil sam, nie zawsze wcelowal wlasciwa strona ale licza sie starania.:-)
Poza tym moj szkrab przekreca sie jak szlony z brzuszka na plecki:szok::happy::-)
Nie zauwazylam tego do tej pory gdyz na podlodze czy macie twardo i skubany nie chce ryzykowac. A na kanapie turlal sie jak wariat i:szok: podkulal nozki:-) - moze bedzie raczek z tego mojego Staska...moje kochane dzieciatko - lek na cale zlo:-D

Superrrrrrrr:-):-):-):-):-):-):-)

Dziewczyny, jestem taka wkur......, ze hej:wściekła/y::wściekła/y: 6 maja zamówiliśmy na allegro ubranko do chrztu. Do tej pory nie przyszlo. A chrzest w ta niedzielę:szok::wściekła/y:

Buuu to przeginają:-(trzymam kciuki aby przyszło już jutro ja też zamawiałam komplecik przez allegro ale byli bez zarzutu a i to co pisała Hruda poczta kiepsko działa i na wszeslki wypadek zamówiłam przez kuriera fakt że drożej przesyłka wyszła ale ubranko było dosłownie drugiego dnia.

no gratulacje dla stasia!!! widzisz hruda- mowilam, zebys sie nie martwila :tak: daj mu tylko troszke czasu :-p

Enia te biało czerwone karteczki to te wstretne karteczka, którą przez pomyłke Ci dałam :zawstydzona/y::-( nie mogłam wejśc do Twojego profilu, aby wysłać priva i myslałam, że to taki skrót a tu proszę :zawstydzona/y:
a u mnie karteczki sa zolte i czerwone. i kazda z nas je ma :baffled: o co chodzi?

Dziewczyny, jestem taka wkur......, ze hej:wściekła/y::wściekła/y: 6 maja zamówiliśmy na allegro ubranko do chrztu. Do tej pory nie przyszlo. A chrzest w ta niedzielę:szok::wściekła/y:
no nieciekawie. dlatego ja takich rzeczy nie kupuje przez internet

NuŚka, kurier życzył sobie 37 zł. To by mi się wcale nie opłacalo kupować na allegro.

Izabela, ja pierwszy raz coś takiego przez internet zamówiłam, bo chciałam zaoszczędzić. No, to mam:-(

reklama
Kasiu przykro mi z powodu pieska.
Klavell to ja mojemu mezowi moge tak caly czas smazyc nalesniki,a on moze je jesc i jesc.

Czy moge zaytac co to jest ta biblia DMKZ?????Mam nadzieje ze nie pytam o cos bardzo prywatnego.A jesli tak to bardzo przeprszam.

Do góry