reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Kasia mój pies, co teraz jest u rodziców też zdycha. Skończył 13 lat ale jest jescze sprawny. Ma raka, który powoli go od srodka zjada. Szkoda psiaków.
A i gratuluję kosi kosi

gagulec dzięki

reklama
Witam!
Podczytuje Was, ale nie mam weny na pisanie, nic mi sie nie chce od 2 dni, mam @ i...to wlasnie dlatego.Pozdrawiam

hejka...
ja się melduję, że żyję ale ledwo się ruszam... atak korzonków, pierwszy raz w życiu... :baffled: człowiek sie zbliża do 30 i zaczyna się sypać...
jak mi trochę przejdzie to nadrobię i popiszę z Wami...
pozdrowionka

Witam się poniedziałkowo. Wpadłam tylko napisać, że jestem, wsio jest Oki, chociaż na razie nie mam czasu poczytać i coś więcej popisać.

Papatki!

Witam sie tym poniedzalkowym popoludniem.Melduje ze u nas chyba bedzie szedl drugi zabek:-) boNaomi znowu jest straszna maruda i nie najlpiej sypi w nocy:crazy:.Spalysmy dzisiaj do 11:szok::szok::szok:bo trzeba bylo wkoncu odespac noc.A ja przesto chodz teraz jakas otepiala.Kreci mi sie w glowiei jestem jakas oslabiona.
Gosik korzaki nie dobrze.Wiem co to znaczy kiedys tez mialam taki atak i fakt nie jest to nic milego.Bardzo ci wspolczuje.Oby ci jak najszybciej przeszlo.
Kasiu gratuluje kosi-kosi.
Moja Naomi jest urodzona w niedziele i jakas leniwa do nauki czegokolwiek:-:)-:)-:)-(
I znowu naudzi:wściekła/y:wykoncze sie.

POMOCY
nie wiem co sie stalo z hanifka od kilku dni mamicyc sie zt niej stal do nikogo nie pojdzie cal czas musin mnie widziec jak znikne jej z oczu to zaraz placz sama bawic sie nie chce nie moge isc dzis nawet do ubikacji bo placze w glos tak zalosliwie i nie umie sie uspokoic a jak sie pojawie to raczki wyciaga do mnie nie wiem co jej sie stalo nigdy nie mialam z nia takich problemow co najgorsze nie wiem jak jej oduczyc tego poradzcie cos blagam
Łącze się w bólu,bo Matys ma tak samo:baffled: Normalnie furii dostaję.

Dałaś mu frytki :szok:to chyba trochę za wcześnie
Miałąm do wyboru : paczka, tortilla albo frytki. To dostał frytki, po jednej do rączki (tak szybko liźniętej ze soli).
Byliśmy od rana na poprawinach komunijnych u sąsiadki. Nawpieprzałam się jak świnia (dosłownie) ale takie miała pyszne ciasta,że nie mogłam się opanować. Przy okazji zwiedziłam nasz miejscowy klub. Kuchnia praktycznie z całym wyposażeniem, płaci się tylko 50zł, bez dodatkowej opłaty za prąd, trzeba mieć tylko swoją butlę z gazem(2 piecyki), duża lodówka, kibelek i sala chyba na 30-40 osób. I tak zastanawiam się,czy roczku tam nie zrobić.

Witam po baaaaaaaaaaaaardzo dlugiej przerwie. Juz pisalam Etce, ze od kilku dni siedze i probuje nadrobic ale marne efekty. A tak poza tym to jestesmy po przeprowadzce, czyli + bo wiecej miejsca w koncu w chalupie i mala ma swoj pokoj wreszcie, z noga walczymy nadal, tzn zostala mala ranka, ktora ni cholery od 2 miechow nie chce sie zagoic, no ale czekamy, bo chcialabym w koncu sie wybrac na basen z Carmenia. Cyc nadal rola glowna, no i od paru tygodni jedzonko. I tu nie wiem ile tej malej tego wszystkiego dawac, bo jakbym miala na nia patrzec na jej apetyt to jeden sloik za drugim by szedl, studnia bez dna, a ona bez dokarmiania juz "dobrze" wygladala. Co jeszcze. Aha 4 zeby juz sie swieca, dwa na dole i dwa u gory tyle, ze dziwnie bo to lewa gorna jedynka i lewa gorna dwojka.Pozazdroscilismy Bartusiowi od Etki i teraz mala klaszcze gdy sie spiewa kosi, sto lat i gdy w tv slyszy reklamy. No i klavell moja ma od poczatku syndrom mami corci, do nikogo nie pojdzie, nie usmiechnie sie, placze jak ktos obcy chcxe ja wziac na rece, a jak mnie nie widzi to koszmar, wiec wszystko razem.
pozdrawiam!

nawaliło sprzęgło w aucie- tylko 700 PLN poszło sie rąbać:angry::angry::angry::angry: i dupa zimna z dłuższego wyjazdu w górki:crazy::crazy:
my jaj ze sprzeglem robilismy to okazalo sie dodatkowo, ze pekla skrzynia biegow i za cala naprawe wybulilismy bagatela 3500 zl

Mama do mnie zadzwoniła z wiadomością, że mój psiaczek co mieszka u mamy zdycha :-( dziś mamy jechać z nim na uśpienie bo się bardzo męczy.
biedaczek.

Mogę się pochwalić???? :-)

Kubuś przy cioci Asi zrobił pięknie pierwszy raz "kosi-kosi" :-):-):-) ależ jestem z niego dumna i szczęśliwa!!!!!!
a chwal sie chwal! :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Klavell moja sie zochowuje wlasnie tak teraz.Jakbys ja opisywala.Ale moja sie tak zachowuje bo bedzie jej wychodzic kolejny zabek-przy pierwszym tez tak sie zachowywala.Moze twojej corci tez bedzie szedl zabek i dlatego se tak zachowuje???bardziej potrzebuje ciebie i twojego ciepla.

Do góry