reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

majandra - serdeczne życzenia :-) dużo zdrówka dla Ciebie i dzidzi, spełnienia marzeń i dużo miłości,

ja dziś w końcu byłam u fryzjera :-) teraz mogę witać męża ;-) Od razu czuję się lepiej, bardziej atrakcyjna...
Jutro czekają mnie ostatnie przygotowania i o 16.20 będziemy już razem :-)
Tymczasem żegnam Was, musze się wyspać przed jutrzejszym dniem :happy:

reklama
Maraniko - ja na tym badaniu byłam pod takim wrażeniem że wszystkie pytania mi z głowy wyleciały nawet jak powiedział jak szybko bije to serce to ja nie pamiętam ale mam obrazek może coś na nim wyczytasz
Zobacz załącznik 33220

widac ze w miare regularnie bije a poza tym nic nie wiem powiedział że dokłądnie przebadać serduszko można dopiero około 20-22 tygodnia a ja tam byłam w 16
na dodatek myslałam ze to głowa a to przekrój brzuszka:/
chyba jestem wyrodną matką:zawstydzona/y:

Maraniko zauważyłam że na tym zdjęciu jest napisane ze ma 154 uderzenia na minute, ale jaka jest norma to nie wiem...

Maraniko - dzięki za odp. To też po miesiącach stresu związanego z leczeniem bezpłodności nie mówiąc o kosztach tego leczenia siostra z mężem zrezygnowała i zajeła się czym innym np. kupili sobie psa. Ja myślę że będzie jak u ciebie że niedługo ktoś się pojawi. Co do ilości uderzeń serca na minuę to ja byłam na USG w 13 tygodniu ciaży wynosiło 160 uderzeń i lekarz powiedział że w tym okresie jest prawidłowe, z czasem spada do 140 u/m a po urodzeniu serduszko bije z częstotliwością około 120 uderzeń na minute.Więc wyglada na to że jest wszystko ok

Witam o poranku:)
Mi lekarz powiedział że nie zauważył żadnych nieprawidłowości więc serduszko też raczej biło w normie:)
Dzisiaj ide do szpitala położniczego na spotkanie z położną ciekawa jestem jakie mi badania zrobią oprócz zważenia i wywiadu;-)

Miłego dnia wszystkim!

Majandra wszystkiego naj-naj-naj-najlepszego z okazji urodzin przepraszam, że taka spóźnialska jestem:zawstydzona/y: . Ale wczoraj cały dzień gdzieś biegałam:-) .
Harsharani to cudownie, że przyjeżdża Twoja mama z mamą zawsze raźniej:-) :-) :-) .

Maraniko - ja na tym badaniu byłam pod takim wrażeniem że wszystkie pytania mi z głowy wyleciały nawet jak powiedział jak szybko bije to serce to ja nie pamiętam ale mam obrazek może coś na nim wyczytasz
Zobacz załącznik 33220

widac ze w miare regularnie bije a poza tym nic nie wiem powiedział że dokłądnie przebadać serduszko można dopiero około 20-22 tygodnia a ja tam byłam w 16
na dodatek myslałam ze to głowa a to przekrój brzuszka:/
chyba jestem wyrodną matką:zawstydzona/y:
Ja też myślałam, że to główka:-) .

Ale tu pustki:szok: :-) .Idę trochę posprzątać i na spacerek a może nawet małe ploteczki u koleżanki miłego dnia.

reklama
witajcie...
wpadam tylko na chwilę powiedzieć, że za 2 h jadę po mojego kochanego M :)
ale jestem szczęśliwa!!!!:-) :-)
miłego weekendu Wam życzę, bo pewnie nie będę miała czasu, żeby wpaść w międzyczasie ;-)
buziaczki, papa

Do góry