reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

dzieki Maraniko:) chyba wszystko w porządku w takim razie, na początku sie przeraziłam bo miałam wynik 17 a poniżej napisane że norma do 6 ale IgM mam ujemne wiec chyba nie tak źle

Ainaheled nie mam niestety tyle urlopu żeby sobie miesiąc wakacji zrobić ale 7 kwietnia znowu jade do PL wiec kawalek świąt załapie:D tym razem bede 2 tygodnie męczyć rodzine;-)

reklama
ja ma komplex witamin z większą dawka żelaza, zaprarć na razie nie mam i wsz ystko jest ok,
Mam teraz przeboje z dyrektorka przedszkola szymka, od kwietnia chcę żeby mały chodził krócej do przedszkola bez leżakowania, bo z tego są same problemy, nie może zasnąć w domu później niemogę go obudzić do przedszkola a i tAK siedzę w domu na l4 to może ze mna siedzieć poznamy się lepiej zanim dzidziuś się urodzi bo tak to ciągle siedziałm w pracy, a paniusia dyrektorka rbi mi jakies wymówki że niebardzo tak można i wogóle, głupia baba,

Witam wszystkich!. Dopiero dołączyłam się do was. Podobnie jak wiekszość termin mam na wrzesień a dokładnie 24 września. Czyli długa droga przedemna

czesc

Aga witamy na forum :)

u mnie lepiej nie pytac...

Tygrysku to go wez z przedszkola w ogole moze ? Nie znam sie :)

lece jesc....

Maraniko - pytanie do ciebie? Dopiero dołączyłam do forum i przeczytałam ostatnie twoje posty. I stąd moje pytanie?.O test zintergowany. Mam nadzieje ze nie pomyliłam sie w nazwie.
Czy wykonuje sie go stwndardowo czyli większość kobiet w ciąży je powinna wykonać czy sa jakieś konkretne przesłanki do jego wykonania. Może dla własnego spokoju.

Witam witam Majandro i Harsharami. Widać o tej godzinie tez ktos tu siedzi. Ja jestem w pracy i tylko tu niestety mogę korzystać z kompa. A właśnie a propo pracy czy wasi lekarze też usilnie namawiaja was na zwlonienie lekarskie czy może same stwierdziłyście ze to najlepsze rozwiązanie? ;-)

Cześć Agacis,
Moj lekarz wolałby żebym siedziała w domku i nie bardzo mu się podoba, że chcę pracować. Ja na razie nie chcę iść na zwolnienie bo mam fajną, w miare spokojną pracę i super dziewczyny więc chociaż mogę poplotkować :) Lekarz zabronił mi sie przemęczać, sprzątać, chodzic na zakupy itp więc w domku troche mi się nudziło. W każdym bądź razie wiem, że jak tylko będę chciała to zarówno mój ginek jak i internistka od razu wystawią mi L4.

Maraniko gratuluję świetnych wyników. Super, że twoja dzidzia jest zdrowa i wszytsko jest ok :):):) Oby żadna z nas nie miała problemów

Xeone to widze ze kazdy lekarz ma takie samo podejście. Dla świętego spokoju siedz w domu i oglądaj telewizor. Ja jak narazie tez nie wyobrażam sobie zebym siedziała w domu. Ja sama bo mąż pracuje i co mam robic sprzątać. bez przesady az tak duzeo mieszkania nie mam może z 2 godziny by mi zeszło. Prace mam tez lekką bo biurową i przynajmniej jest czym myśli zająć a boje się że w domu z racji tego że ma się dużo czasu bedę się zamartwiać czy wszystko ok

reklama
Ja już siedziałam w domku troche ponad miesiąc (najpierw byłam przeziebiona, a poźniej dzidzia nas wystraszyla) i pod koniec mi się nudziło. Może gdybym nie miała wstrętu do komputera, gazet i jedzenia (TV nie mamy) byłoby inaczej. No i nawet odwiedzić nikogo nie mogę bo wszyscy znajomi pracują. Zostaje mi tylko czytać książki, które pochałaniam no ale oczka też mi się męczą i nie dam rady robić tego przez 12 godzin dziennie.

Do góry