reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

hej Dziewczynki :happy: :happy: :happy:

u Mnie jest piekny dzień aż głupio jak na tą porę roku taka pogoda ale coż zrobimy jak to nie od Nas zależy :confused: :confused:

Harsharani trzymam kciuki i napewno będzie dobrze:-) :-)

dzisiaj wybieram się do lekarza dam Wam znać co i jak :tak: :tak:

a teraz mykam do sklepu na zakupki i do siostry na plotki papa do później miłego i spokojnego dzionka brzuchatki :-p :-p

reklama
co tak cicho?

Ja się chyba skuszę na kawkę, wiem że to nieładnie, ale taaaakąąą mam ochotę.

Dziewczyny jak z Waszymi objawami? Ja nie mam totalnie żadnych :confused: Oprócz zatrzymania miesiączki i wysokiej temperatury właściwej. No i wyniku laboratoryjnego z Beta HCG :-)

Jak tu piszą lipcóweczki, i inne ciążówki z wcześniejszych miesięcy - że im szybko ten czas zleciał - to ja się zastanawiam - kiedy i mnie bedzie tak leciał, bo wciąż liczę dni ciąży, a nie tygodnie :-)

Ja też biorę duphaston - jak narazie plamienia nie powróciły :-)

Moj lekarz nie bardzo interesuje sie podaniem jakiegokolwiek leku...:confused:
Jeszcze troszke i pojade do profesorka. Narazie leze i sie nie stresuje - staram sie - i bardzo wierze, ze moja fasolcia zdrowo sobie rosnie :tak:
Ciekawe jak tam Harsharani?
Juz nie moge doczekac sie wiesci od niej czy wszystko ok i co powiedza jej w Poznaniu.
Ja mam chyba jakis kawowstret!!!:baffled:
Ale ciagle chce mi sie spac...:sorry2:

Wiem, ale mnie nawet nie zbadal ginekolog i lekarz nie zrobil mi badan krwii, wiec nie wiem czy potrzebuje czy nie:confused:

czesc dziewczyny,
u mnie troche dobrych, troche zlych wiesci. Dobre: trafilam na izbe przyjec gdzie widzialam na USG nie tylko bąbelek ale bąbelek z pięknie tikającym serduchem :) najbardziej wzruszający widok w moim życiu :)

Złe wiesci: trafilam na izbe przyjec z powodu dosyc obfitego krwawienia. Zalecenia - lezec plackiem, nie ruszac sie za bardzo, zastrzyki w tyleczek, Duphaston i minimum 15 godzin snu ( z tym akurat nie ma problemu)...

Mam nadzieje, ze nie bede musiala lezec przez kolejne 7 miesiecy :( to dopiero drugi dzien a juz bola mnie plecy :(

co do smaczkow: moglabym jesc non stop kanapki z sucha krakowska i pomidorami ;)

Buziaki,
M.

hej babeczki

Ja właśnie wróciłam od lekarza i pani doktor powiedziała że Moja ciąża nie jest 6 tygodniowa tylko 8-9 tygodniowa:-) :-) bardzo się cieszę że wszystko jest w porządku, jak narazie nie mam skierowania na usg i wcale nie jestem zła czekam na odpowiedni czas :happy: chciałabym ogłosić to całemu światu że zostanę mamą :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

miecia dbaj o siebie! wszystko bedzie dobrze :tak:
lez plackiem i zajadaj kanapki:-p
tolka - gratulacje!

reklama
Pijecie kawę?Bez niej w głowie mi się kręci:confused:

co do kawy to Ja wypiłam dopiero 2 odkąd sie dowiedziałam że jestem w ciąży, i to 3w1, jakoś dam radę żyć bez niej

miecia cieszę się że wszystko jest w porządku z Twoją dzidzią :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: i słuchaj zaleceń lekarza bo napewno dobrze Ci radzi ;-) ;-)

a co do badania toxo to pytałam dziś lekarke i powiedziała że to nie są badania obowiązkowe i robi się je tylko na swoje rządanie i w szczególności osoby które mają kotki

melek dziękuje bardzo :*

Do góry