reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ale się zrobil ruch :-) :-) :-)
dziewczyny ja jutro robie badanie na toksoplazmoze,kosztuje to 100 zl i chyba z krwi sie bada,to jest choroba odzwierzęca a ja robie dlatego, ze mam psa który jest traktowany jak członek rodziny,więc jest całowana itp.
ale lekarz mi powiedział, że tą chorobę przenoszą raczej koty i surowe mięso.

reklama
Hej dziewczynki,
Strasznie się cieszę że mogę być z Wami :-):-):-).
Mój Wielki Dzień to 17 wrzesień. Naczekaliśmy się na fasolkę trochę bo nasza córkama już 13 lat i kiedy w końcu zdecydowaliśmy się na powtórkę okazalo się że nic nie wychodzi...:no: i straciliśmy nadzieję.
Myslałam że już nie będę mamą i jest :-) !!!!!!!
Idę do gina we wtorek.
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie.

witam popołudniowo..
jejku ale się tłoczno zrobiło:)
witam nowe wrześnióweczki :)
dziękuję za życzenia od weteranek:)
ja tradycyjnie wpadam jak po ogień, bo odzwyczajam się od kompa...:/
szkoda, może w późniejszym, bardziej bezpiecznym okresie ciąży będę mogła z Wami dłużej posiedzieć...
co to toxoplazmozy to jest u nas robiona rutynowo, cytomegalia raczej nie...
buziaczki dla Wszystkich

Juz nowe dziewczyny dopisuje do listy :) Ciesze ze sie podoba :) Hanulka, mozesz napisac na kiedy masz termin mniej wiecej ?

Witamy nowe mamusie:-)
Ale nas dużo już jest:-)

Ewa73 tak długo czekałaś????:szok: Między mną a moim bratem też jest 13 lat różnicy:tak:

dziewczyny jesli chcecie zrobic sobie suwaczek, to najlatwiej wedlug mnie kliknac tutaj : Lilypie : Free baby days , a pozniej wybrac 'select marker' (czyli wybrac 'przesuwke'), pozniej wybrac input text, a tam wybrac date porodu czyli baby's due date albo termin ostatniej miesiaczki ( last menstrual period)..Na samym koncu tylko create ticker i mamy fajny ciazowy suwaczek.

POkaze nam sie kilka okienek z dziwnymi znaczkami. Zeby dzialalo nam na forum, musimy prawym przyciskiem myszki skopiowac PseudoHTML, UBBCode, BBCode.

KIedy juz mamy skopiowane klikamy w lewym gornym rogu na naszym forum 'panel uzytkownika', a nastepnie gdzies po lewej stronie edycja podpisu.
Otworzy nam sie okienko. Aby dodac suwaczek, musimy kliknac w planete ziemie, pod buzka w tym panelu.
POkaze nam sie linijka do wklejenia . Tam wlasnie prawym przyciskiem myszki ('wklej') wrzucamy link ze strony suwaczkowej. Musimy tylko wszystko wymazac w tej linijce bo bedzie na pewno http://. POzniej tylko zatwierdzamy i wszystko powinno dzialac super ;)

Sie rozpisalam ale kiedys mialam duze problemy zeby dojsc do tego jak i co sie robi ;)

co tu dużo mówić we wrześniu rodzą się najpiękniejsze dzieciaczki :)

Zgadzam sie w 10000% !!! :-D :tak: :-D

A tu na deserek wklejam Wam kilka wczorajszych zdjatek Mojej Cudownej Coreczki! :tak: :-D Wlasnie wczoraj konczyla 4 miesiace. :-D Ale ten czas leci! :szok: :tak:

"Patrzcie,jak sie dzis wystroilam! :-D :tak:"

pict0004xv6.jpg

"I nawet mam torebeczke! :-D :tak:"

pict0007zg2.jpg

"Jestem sobie Mala Krakowianka Zuzanka,lalala. :-D"

pict0011on9.jpg

"Zblizenie mojego cmokasnego dziubulka! :-D"

pict0012vd0.jpg

"Mamusia mowi,ze jestem Jej Ukochanym Kwiatuszkiem! :-D :tak:"

pict0013re1.jpg

"Moje didu - didu! Tylko moje! :tak: :-D"

pict0017ob9.jpg

"Zuziulka Wesola Pyziulka to ja! :-D :tak:"

pict0021jn4.jpg

"Tu mnie Mama ubrala w taki smieszniutki kapelusik - troszke na mnie za duzy. :tak: :-D"

pict0029zu3.jpg

"Tu,jako kibicka ulubionego zuzlowego klubu Mamusi. :-D :tak:"

pict0024wh6.jpg

"Jak nic,moge isc na wiosne z Mamusia na zuzel! :-D :tak: :-D :tak: :-D :tak:

pict0026bz5.jpg

fajnie że wszystkie sobie pomagamy to takie miłe :happy: :happy:

za niedługo pewnie będzie Nas więcej ;-) szkoda trochę że mało Nas siedzi na forum. Niektóre z Nas pewnie w pracy a niektóre może nie chcą narażać dzidzi, mój mąż też mówi żebym nie siadziła tyle przed komputerem bo to napewno nie wpływa dobrze na dzidzię :baffled: wiem o tym ale ws umie nie mam nic do roboty to aż z nudów włączam komputer i tak siedzę przed Nim ( oczywiście nie cały dzień ). A Wy jak sobie radzicie z nudą mamy które siedzą w domku ??

ja generalnie pracuje ale teraz mam duzo wolnego z racji tego szpitala....no i sie nuuuuuudze.... i wlasnie siedze przed kompem, a jak nie przed kompem to przed tv..a jesli nie tam to czytam...albo pieke...
Generalnie to chcialabym sie nauczyc robic cos pozytecznego :p Bo jak do tej pory to wielkie obijanie sie...

reklama
Czesc dziewczyny.
Ja co prawda z kwetnióweczek ale chciałam Wam zyczyc wszystkiego dobrego, wytrwałosci, cierpliwosci, a przede wszystkim bezkonfliktowej ciaży.
Trzymajcie się cieplutko.

Aż miło popatrzec jak to my tak kiedys zaczynałysmy:-)

Do góry