reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Przejechalam sie piec minut aurobusem... i telefon..ze cos sie wydarzylo u moich szefowych i ze sie nie stawia na spotkanie...
jetsem wsciekla...co ja mam kurna zrobic, skoro w czwartek spotkanie wyjasniajace w sprawie ninu ( ubezpieczenia) a pozniej tego amego dnia zalatwianie zasilkow..mam wszystko na tip top ustawione, a one sobie kurna nie przyjda..ale zla jestem..

przynajmniej w szale zrobie liste :p

reklama
Witam:-) ładne słoneczko za oknem to na forum pustki pewnie wszystkie na spacerze.

Harsharani ślicznie uporzątkowałaś naszą listę, dziękuje za dopisanie mnie tylko mam jedną prośbę popraw mój termin na 27 września.

ale ty jestes na 27 :) tylko ta siodemka tam tak glupio wyglada w tej czcionce..:)

kurcze..martwie sie troszke Cfc... mam nadzieje ze jak najszybciej sie odezwie..

Harsharani - no szok, co za ludzie w tej Angli... To normalnie u nas by się kwalifikowało do prokuratora!!!
ja też czekam niecierpliwie na cfc... oby tylko szybko dała znac, że wszystko dobrze...

Harsharani-bardzo ładnie uporządkowałaś listę, zmartwiło mnie tylko to,że z niej zniknęłam :-(. Mogłabyś mnie dopisać spowrotem, przypominam:18 września.
Straszna ta Twoja szefowa, a sama ma dzieci?
Cfc nic nie pisze, martwię się, mam nadzieję,że szybko da znać,że wszystko w porządku..
Blimka-jesteś pierwszą osobą, która mówi,ze lubi dentystę i nawet zwraca uwagę, czy są przystojni :-p. Ja jak poczuję sam zapach gabinetu to mam ochotę uciekać.

Kochane Mamusie, niestety moje serduszko przestało bić dzisiaj. Mój Aniołek odszedł skąd przyfrunął. Serce mi się rozrywa:-( .Pozwólcie,że będę do was zaglądała od czasu do czasu. Bardzo się do Was przywiązałam
Całuje was wszytskie...

Cfc-tak strasznie, strasznie mi przykro...Przyznaję się,że łzy mi poplynęły,będę się modlić za Waszego Aniołka.

reklama
jeszcze jedno nieodzywałam się ode niedzieli bo mi sięna długich postach net tnie i wogóle to szajs z twego netu
tyle się napisałam i nici wiadomości się przeterminowały
harharani super że będziesz miała lepsze lokum i wogóle i pewnie załatwisz sobie jakieś pieniązki na przetrwanie a i facet dorośnie

Do góry