Witajcie kochane wieczorową porą
Cfc jestem z Tobą całym sercem i tylko się nie poddawaj i nie załamuj. Jutro na pewno okaże się, że wszystko jest w porządku i tak musisz myśleć
. Ja wierzę, że tak właśnie jest a to tylko przejściowe kłopoty. Oszczędzaj się maksymalnie i leż ile się da...oby do jutra. Będzie dobrze zobaczysz, trzymam kciuki.
Gosik oj racja, te powitania....:-) To tak jakby po raz kolejny zakochiwać się na nowo, cudowne uczucie:-) I jakoś tak mimo upływu lat ten związek wciąż tchnie taką nieopisaną świeżością
A to rekompensuje to dłuuugie czekanie. Ja niestety jeszcze do końca kwietnia muszę się uzbroić w cierpliwość
Za butkami tez muszę się rozejrzeć, dzisiaj wybrałam się załatwiać sprawy do miasta w kozakach i wróciłam do domu zlana potem od stóp
Majandra współczuję z powodu zęba, to jak dla mnie najgorszy rodzaj bólu i wiem co musisz znosić. Ale teraz po zatruciu to szybko przejdzie
NuŚka jak to ze wszystkim zdania są podzielone. Ale pytałam swojego lekarza i nie miała nic przeciwko, pod warunkiem, że oczywiście zgodnie z instrukcją, bądź u fryzjera itd. No i najważniejsze jeśli farba zawiera dużo amoniaku to pomieszczenie musi być dobrze wentylowane, żeby nie wdychać zbyt dużo oparów.
Swoją droga to naprawdę ręce opadają, jak się słyszy argument "nie mamy sprzętu"... A wydawałoby się, że to nasza służba zdrowia jest do kitu, ale jak się słyszy takie rzeczy to włos się jeży na głowie. Nie pojmuję jak można nie pomóc, a przynajmniej nie skierować do placówki gdzie taki sprzęt maja
. Przecież tu chodzi o człowieka, a nie o jakieś widzi mi się....
Mam dzisiaj w nogach chyba z 10 km, ale za to ciut mniej boli mnie kręgosłup, no chyba, że mi się tak wydaje z powodu bolących stóp hehe;-)