reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

mantezowa gratki udanej wizyty ale Ty malenko przytylas:p fajnie ze z Twoja Boksereczka wsio oki:)

Beacia wow juz taki duzy ja sie urodzilam 2750 g hihih to Ty juz mozesz rodzic niedlugo hihi ciesze sie ze Malenstwo zdrowe:* slodkie foto a jakie ma pelne usteczka takie caluuusne:D

Pajka tez sobie zycze zeby Corcia urodzila sie w miare mozliwosci ok 3 kg to moje pierwsze i tak bedzie ciezko:p

misia &&&&& za ta wizyte 17-go zeby sie w koncu drugie Malenstwo ujawnilo:D

fasolka super ze sama sobie poradzilas i insulina nie bedzie konieczna:) trzymamy wiec kciukasy za wizyte i wyniki &&& a wagowo hmmm chyba marzenie hehe a pokaz Nam brzusia na watku zdjeciowym czy on wogole rosnie:p

patrysia, polisia i reszta &&&& za jutro

reklama
mantezowa gratki udanej wizyty ale Ty malenko przytylas:p fajnie ze z Twoja Boksereczka wsio oki:)

Beacia wow juz taki duzy ja sie urodzilam 2750 g hihih to Ty juz mozesz rodzic niedlugo hihi ciesze sie ze Malenstwo zdrowe:* slodkie foto a jakie ma pelne usteczka takie caluuusne:D

Pajka tez sobie zycze zeby Corcia urodzila sie w miare mozliwosci ok 3 kg to moje pierwsze i tak bedzie ciezko:p

misia &&&&& za ta wizyte 17-go zeby sie w koncu drugie Malenstwo ujawnilo:D

fasolka super ze sama sobie poradzilas i insulina nie bedzie konieczna:) trzymamy wiec kciukasy za wizyte i wyniki &&& a wagowo hmmm chyba marzenie hehe a pokaz Nam brzusia na watku zdjeciowym czy on wogole rosnie:p

patrysia, polisia i reszta &&&& za jutro

Mam i to jaki brzuchol :-D ,ale fotke musze zrobic bo dawno nie robiłam:tak:

Czas chyba na moje relacje powizytowe, ale jakoś natchnienia brak :)
Wczoraj u kardiologa wszystko ok. Teraz to tylko konktrolne wizyty i na szczęście została mi tylko jeszcze jedna.

A na prenatalnych:
Fasolinka przybrała jeżeli chodzi o długosci wszędzie
i na ciężkości też - teraz ma 1800g, w dwa tygodnie 700g??? niemożliwe, a jednak :D
bierzemy pod uwagę błąd pomiaru +/-300g, lepiej minus :)
Niezły ubaw miałam przy oglądaniu filmu, bo na badaniach najlepsze miejsce na widowni oprócz pani doktor miał mój M.
Moja Fasolina dziś też nie w sosie. Na początku takiego focha strzeliła, że szok.
Potem dostała czkawki, a następnie zostałam skopywana namiętnie.
Więc pani dr miała nielada zadanie żeby złapać, coś wyłapać i zmierzyć.
A to moje ukochane dzieciątko. Charakterek to chyba będzie miała po mamusi:

Fasolka super wieści, a tym -3kg jestem zachwycona :)

Do_iT super wieści :) może tyle przybrać :tak:bo dziecie w tym okresie moze nawet 300 g tygodniowo przybrac:) super

to teraz czekam na pozytywne wieści wagowe *Martusi *

Aaaa my po wizycie :) duży chłopak będzie :D waży 2500-2600 :szok: jestem tym troszkę przejęta :D poza tym przekręcił się i już jest dobrze, okopał aparaturę, ale dał się zmierzyć :D

Beacia to ja dołączam do grona wielkich Synów :D tylko ja pewnie SN :rofl2: normalnie szok! śliczna fotka ta Twoja!

Doti super!

Gratuluję innym udanych wizyt!

Polisia gratki pomyslej wizyty i zdrowego syncia.Jedziemy z tym samym termiem i tą sama wagą bobasów:-D
No ja wczoraj na usg powiedziałam ze niemozliwe zeby tak przybrał w dwa tyg bo wyszło jej 2715 a dwa tyg temu było 1865g wiec troche za duzo to drugi raz pomiary robiła to wyszło 2651 czyli niewiele miej.Ty jak pociągiesz po termiie to bedzie niezły klocuszek mi raczej zrobia cc tydzie przed to moze ie zdazy do 6 kg dobic:-D

Mantezowa wow masz piekna wage!!! zazdroszcze:-p fajnie,że coreczka to nadal cora:-)moj synek tez zakrywal sie raczkami i nie mam zdjec buzki ale najwazniejsze,że zdrowe te nasz bable:-)

Beacia uuu ale synek juz duzyyy:-) niezle, i niezly z niego akrobata hihi słodziak!!!
Fasolka super wiesci!!! zuch dziewczynka!!
Do-ti a ja cos nie widze Twoich fotek:-( ciekawe czemu ale wazne,że wiem ,że u Was okej :*

reklama
Do góry